![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Από το πολύ spam χάθηκε κάθε ενδιαφέρον για το αρχικό post και στο τέλος το παρακολουθούσαν μόνο οι "αντίδικοι"........
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ο Θανασσης σου ειπε πως ειναι το καρε ή το γραναζι στο τελος του αξονα ? το γραναζι ειναι φυσιολογικη φθορα ... το καρε πιο δυσκολο και προυποθετει ΑΠΕΙΡΟ ζορισμα , επομενως μονο ετσι ισως περασει σαν αστοχια ... γιατι απο γραναζι ... δυσκολα ! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εχω αλλαξει αγαπητε συναφελφε απο το 1990 και μετα 7 (επτα) αλυσιδοκινουμενες μοτοσυκλετες! 4 αφρικα και 3 βαραντερο. Με καθε μια απο αυτες εχω γραψει απο 40000 μεχρι και 157000κμ. το 90% σε ασφαλτινη κινηση και κινηση πολης! Σε καμια μα ΚΑΜΙΑ μοτοσυκλετα δεν αλλαξα γραναζι κινησης πριν τα 130000κμ!!! Αλυσιδες (κοστος 120ε την φορα) αλλαζα καθε 24000κμ της μαμας (απλη O-ring), καθε 35000κμ τις ενισχυμενες αφτερ μαρκετ O-ring και ποτε, μα ΠΟΤΕ, κατω απο τα 60000κμ τις υπερεξελιγμενες XX ring τυπου ZVM (120ε κι αυτες)! Αυτοι που ακομα υποστηριζουν οτι με την αλλαγη αλυσιδας πρέπει να αλλαχτουν πακετο και τα γραναζια κινησης το κανουν για οικονομικους λογους! |
|
|
|||
|
|||
|
σωστα τα λες ... καθε 20.000- 30.000 χλμ = 1 χρονος ... αντε 1+6 μηνες , αναλογως χρησης (εγω προσωπικα στα 25.000 χλμ τα αλλαζα = 1 χρονος ) ... για λαδωμα δεν το συζηταμε ... τα αυτονοητα παραλειπονται
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ισως δεν ημουν ενημερωμενος σωστα γιατι δεν σε γνωριζα φιλε george p ... παρολ'αυτα στην αντιπροσωπεια της honda στη Χαλκιδα ... αυτη ηταν η προταση τους , μαζι με αλυσιδα ... και γραναζια , κυριως το πισω . επειδη ημουν και λιγο σιδεροφαγος ... τους εμπιστευομουν αυτο συνεβει και στις δυο μου μηχανες με αλυσιδα , cbr rr 600 kai transalp αργοτερα |
|
|
||||||
|
||||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Παντως άλλο το ''θιγω'' καποιον προσωπικα και λλο το ''θιγω'' την μοτοσυκλετα που καβαλανε! Το πρωτο ποτε, το δευτερο πολλακις και συχνακις!! γιαυτο άλλωστε υπαρχουν τα φορα, να θιγουμε τα καλως ΚΑΙ τα κακως κειμενα....ευγενικα ¨η και με ευγενικη ενταση!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Οταν καμια φορα συναντηθουμε για καφε, και οποιος άλλος με αλυσιδοκινουμενο οχημα επιθυμει, θα σου/σας εξηγησω με χαρτι και μολυβι γιατι ΔΕΝ χρειαζεται αλλαγη γραναζιων σε καθε αλλαγη αλυσιδας αλλα και ΠΟΤΕ χρειαζεται η αλλαγη των γραναζιων στην ΕΠΟΜΕΝΗ αλλαγη αλυσιδας....οσο σιδεροφαγος και να εισαι!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ωραία μηχανή!!!!! Μάλλον η καλύτερη... | zastava | Χιούμορ | 8 | 10-11-2009 17:12 |