![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
που το καταλαβες οτι θελω κουρεμα;;;;
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να σου πώ την αλήθεια, δεν ξέρω πόσο τρίχας είναι ο καθένας, αλλά νισάφι πια με τους "οικονομολόγους"!!!!!!!
![]() ![]() ΥΓ. Κώστα φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεσαι και δεν... τσιμπάς. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν τσιμπαω γιατι δεν ξερω απο οικονομικα,αλλα ο χρηστος ξερει .........
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Χρήστο που αναφέρεις (εγώ έχω νευριάσει με όλους τους μαϊντανούς). Ίσως ο άνθρωπος που αναφέρεις να γνωρίζει, οπότε κρίμα που δεν τον αξιοποιεί η πατρίδα στο ανάλογο υπουργείο. Από εκεί, μέχρι να λέμε προδότη τον εκάστοτε εκλεγμένο πρωθυπουργό... δηλαδή για τον κωστάκη της ραφήνας τι θα έπρεπε να κάνουμε??? να τον στήσουμε στο Γουδί που είναι και επίκαιρο λόγω επετείου?!?!?!!?!?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καλη ιδεα.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Κώστα, αν αρχίσουμε έτσι δεν ξέρω που θα τελειώσουμε, οπότε υποψιάζομαι πως το προμοτάρεις επίτηδες για να... χοντροκονομήσεις!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Yannis είμαι αρκετά νέος… στο Forum. Αν διάβαζες τα λίγα άλλα threads και ποσταρίσματά μου, θα έβλεπες ότι αναφέρω ότι ΟΛΟΙ οι πολιτικοί από μεταπολίτευσης είναι προδότες.
Ήμουνα λόγω σπουδών και δούλευα για 2 χρόνια σε αυτό που λέμε τώρα ‘αγορές’, που μας αλλάζουν την Παναγία. Στο κράτος δεν μπορώ να δώσω τα φώτα μου, διότι υποτίθεται πως έχει άλλους ΠΟΛΥ καλύτερους από εμένα τον ταπεινό, σε αυτόν τον τομέα. Ή θα έπρεπε να έχει. Έχω κάποιες γνώμες που βγαίνουν από γνώσεις και τις εκθέτω. Δεν είναι απαραίτητο ξέρεις να συμφωνείς. Όπως και το ότι δεν συμφωνείς εσύ, εμένα αυτό να με κάνει ‘ειδήμωνα επί παντός επιστητού’ ή ‘να πάω να κουρευτώ’ ή να ‘είμαι τρίχας’ ή ‘μαϊντανός’. Πώς μπόρεσες και έγραψες τόσα πολλά…??? Λέω όμως αυτό που λες και εσύ. ΓΟΥΔΙ στους πρωτοστατούντες πρωθυπουργούς και φυλακή οι υπόλοιποι για αυτά που έκαναν στην χώρα, αφού επιστρέψουν αυτά που έβαλαν στην τσέπη. Και το θεωρώ χρεός μου να το πω / γράψω / υποστηρίξω, για εμένα - την οικογένειά μου – την πατρίδα μου. Δυστυχώς δεν έχω άλλη δύναμη να βγω στο γυαλί με απέναντι τον Πάγκαλο ή τον Μαντέλη ή τον Ρουσόπουλο ή τον Τσοχατζόπουλο ή τον.. ή τον… είναι τόσοι πολλοί και να τους τα χώσω. Και να με κρίνουν και αυτοί που θα βλέπουν. Αν λέω τρίχες ή αλήθειες. Βάζουν όμως τους Χατζηνικολάου και τους Πρετεντέρηδες (Κώστα δεν πιστεύω να είναι ξάδελφος σου η… κοπέλα), που χρωστάνε την ύπαρξή τους στις τράπεζες να τους ρωτάνε περί ανέμων και υδάτων. Δεν βλέπω δε, εκτός της όποιας αμφισβήτησης, και κάποια πρόταση ή έστω επιχείρημα εκ μέρους σου… Εύχεσαι να υπάρξει κάποιος για να προσπαθήσει για το κράτος… Αν δεν υπάρξουν όμως κάποιοι, που να αμφισβητήσουν το σάπιο καθεστώς της πολιτικής, θες να μου πεις πώς θα βρεθεί αυτός ο κάποιος? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Την αύξηση του ΦΠΑ από το 11% στο 13% προτείνει το ΔΝΤ | MARK | Επικαιρότητα | 8 | 22-09-2010 20:00 |
Το νερό των υαλοκαθαριστήρων του αυτοκινήτου μπορεί να προκαλέσει τη "νόσο των λεγεων | riko46 | Υγεία | 9 | 27-06-2010 01:10 |
Αργεντινή, τη λυση εδωσαν οι γυναικες | MARK | Κόσμος | 0 | 02-05-2010 10:38 |
Είμαστε ΗΔΗ υπό επιτήρηση από το ΔΝΤ !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 9 | 17-04-2010 23:49 |
Όταν "μιλάει" το γονικό ένστικτο .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 4 | 15-03-2010 13:03 |