![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ανταγωνίζεται 10 εταιρείες και παρά τα προβλήματα που της καταμαρτυρούν και παρά τις 20.000 κρατάει γερά.
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=aeriko;252347]Λοιπόν φίλε είσαι προκλητικότατος μέχρι εκεί που δεν παίρνει.
Με λίγα λόγια μας λές ότι 3100 περίπου μέλη αυτού του φόρουμ είναι "τυφλοί"; Δηλαδή ένα φόρουμ με ΑΜΕΑ. Επειδή δεν θεωρώ τον εαυτό μου "τυφλό" θα σταματήσω να συμμετέχω μέχρι να επαναπροσδιορισθεί η μορφή του φόρουμ από τους κρατούντες και κατέχοντες.[/QUOTE πανο δε νομιζω να ηθελε να μας μειωσει ο μανος! ![]() προφανως εννοει σε τεχνικες γνωσεις! ![]() ...και σε αυτο τον τομεα θα ελεγα οτι εγω οντως ανηκω στην κατηγορια ΑΜΕΑ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά αν δεν κάνεις την π@π@ρι@ σου δεν σπάνε οι άξονες.Τέλος. Είχα ένα φίλο που κατέβαζε ταχύτητες καρφωτές και μετά φουλ γκάζι.Ακόμα μετράει γρανάζια.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαλανε ρε παιδια τα bmw???
Τιθεται κουβεντα? ΝΑΙ ΧΑΛΑΝΕ! Ομως φρεναρουν οπως καμια αλλη μηχανη, στριβουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ροπιαζουν τρομερα, ταξιδευουν ανετα, μπαινουν χαλαρα στο χωμα, φορτωνονται σαν γαιδουρια, με αναρτησεις απιστευτες μακρια ετη φωτος απο τη συμβατικη τεχνολογια, ενω τα τεχνολογικα μπλιμπλικια σου δινουν πολλες επιλογες ρυθμισεων, κανοντας την οδηγηση απολαυση! Ευκολοδηγητη και καλοζυγισμενη και οδηγουμενη σαν παπι! Αισθητικα δε, για μενα εχει πρωτοποριακο desing και δεν συγκρινεται με καμια αλλη μηχανη! Οταν λοιπον καποιος επιλεγει μια μοτοσυκλετα, αλλος μπορει να εχει κατα νου την αξιοπιστια, αλλος την απολαυση και αλλος την εμφανιση! Ειμαι σιγουρος πως αν καποιος παρει ενα ποδηλατο με μια αλυσιδα δυο πενταλ και δυο ροδες, θα χαλαει πολυ πιο δυσκολα απο την χοντρουλα μου! Αυτο τι σημαινει? Να παρουμε ολοι ποδηλατο? Καταληγοντας και επειδη ειχα και γιαπωνεζικη μηχανη, μαλιστα ισως την πιο αξιοπιστη(tdm 900), αλλα και ιταλικη(aprilia pegaso),μπορω να πω οτι ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ! θα με πονεσει καποια στιγμη, το ξερω αλλα ολες τις αλλες στιγμες θα μου προσφερει απολαυση που καμια αλλη μηχανη δεν μπορει να μου προσφερει! Οσο για τους γνωστες των παραλειψεων και αστοχιων και λαθων της bmw, καλα κανανε και επιλεξανε κατι αλλο πιο αξιοπιστο! ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΟΜΩΣ να απολαμβανουμε τις μηχανες μας με τα θετικα τους και τα αρνητικα τους! Η διαρκης κοντρα για την αξιοπιστια της bmw ειναι μια μπουκια που την εχουμε καταπιει και την χωνευουμε ηδη(αν και εμενα προσωπικα ουδεποτε με ταλαιπωρησε). |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδια.......
ηρηνη ημην ![]() ![]() ![]() ![]() το θέμα του mark το καναμε....σωβρακο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα έχω να πω..... Μαρκάκη... πάρε παπί να ησυχάσουμε...
![]() ![]() Μακριά από άξονες.... μακριά από αλυσίδες.... τίποτα...!!! ![]() Αν μπορείς να πάρεις κάτι που να κινείται με τον ήλιο... ακόμα καλύτερα... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ισως η πωρωση αυτη να πηγαζει απο αυτο που γραφεις κι εσυ '' Επειδή ομως είμαι μοτοσυκλετιστής και οχι χοντάκιας η μπεμβεδάκιας.....'' και το οποιομε αντιπροσωπευει 110% αφου ειμαι 33 χρονια πανω σε μια σελα μην μπορωντας να φανταστω τον εαυτον μου χωρις διτροχο κατω απο τα ποδια μου!!! Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,ωστόσο είμαι πολύ συνετός οδηγος,τρέχω κάνω τα πάντα(εκτός χώμα και σούζες)και προσέχω την μηχανή μου.Εδώ υπάρχει και ο παράγοντας ότι την πήρα μεταχειρησμένη και δεν ξέρω πριν την χρήση....
|
|
|||
|
|||
![]()
..εγω δεν ειμαι απογοητευμένος απ το να διαβαζω για χαλασμενα διαφορικα και κομμενες βαλβιδες...αλλα θα ηθελα να δω τιμια αντιμετώπιση απ τη μαμα ΒΜW !...ειμαι απογοητευμένος απο δικαιολογιες του τυπου "ανοιγες τις ταχυτητες μεχρι τους κοφτες και πηγαινες σε χωματοδρομους με ενα Mega On-Off !...ας προσεχες!" Να σκυψει η μαμα πανω απ το προβλημα και να βοηθησει τουλαχιστον στο θεμα των ανταλλακτικών....δηλαδη ελεος τι κοστιζει στις 100νταδες χιλιαδες GS που χρυσοπουλησες .... να παραδεχτεις καποιο μεριδιο απ το σφαλμα σου και να χαρίσεις 50 πιστονια και 500 αξονες?...σώζοντας τον μυθο που τοσα χρονια κατασκεύασες περι αξιοπιστιας και after sale service!
... ειναι ανοησία να τσακωνόμαστε υποστηριζοντας τις μαρκες που αγαπαμε και αυτες να μας ταξινομουν με κριτήρια το βαρος μας σε ευρω οταν εχουμε πραγματικο προβλημα που γνωριζουν οτι δεν το προκαλεσαμε! ...πιστευω και ευχομαι ο φιλος Γιαννης θα χει καλυτερη αντιμετωπηση!..να εχει τυχη να πεσει σε σωστους επαγγελματιες... και να βρει το δικιο του !...εγω πλεον με δικαιολογιες του τυπου "λαθος χρηση" δεν συμβιβαζομαι! ![]() ![]() Last edited by MARK; 17-11-2010 at 12:28. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ωραία μηχανή!!!!! Μάλλον η καλύτερη... | zastava | Χιούμορ | 8 | 10-11-2009 16:12 |