GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Τι μας έτυχε

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 17-11-2010, 08:38
myrtos Ο/Η myrtos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: kefalonia
Μoto: R1200GA
Προεπιλογή Απάντηση: Μάλλον άξονας

Ανταγωνίζεται 10 εταιρείες και παρά τα προβλήματα που της καταμαρτυρούν και παρά τις 20.000 κρατάει γερά.
Reply With Quote
Παλιό 17-11-2010, 08:47
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

[QUOTE=aeriko;252347]Λοιπόν φίλε είσαι προκλητικότατος μέχρι εκεί που δεν παίρνει.
Με λίγα λόγια μας λές ότι 3100 περίπου μέλη αυτού του φόρουμ είναι "τυφλοί"; Δηλαδή ένα φόρουμ με ΑΜΕΑ. Επειδή δεν θεωρώ τον εαυτό μου "τυφλό" θα σταματήσω να συμμετέχω μέχρι να επαναπροσδιορισθεί η μορφή του φόρουμ από τους κρατούντες και κατέχοντες.[/QUOTE

πανο δε νομιζω να ηθελε να μας μειωσει ο μανος!
προφανως εννοει σε τεχνικες γνωσεις!
...και σε αυτο τον τομεα θα ελεγα οτι εγω οντως ανηκω στην κατηγορια ΑΜΕΑ!
Reply With Quote
Παλιό 17-11-2010, 08:48
merik Ο/Η merik βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: N.FILADELFIA
Μoto: GS1200

Παιδιά αν δεν κάνεις την π@π@ρι@ σου δεν σπάνε οι άξονες.Τέλος. Είχα ένα φίλο που κατέβαζε ταχύτητες καρφωτές και μετά φουλ γκάζι.Ακόμα μετράει γρανάζια.
Reply With Quote
Παλιό 17-11-2010, 09:50
yamdoc Ο/Η yamdoc βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: gs 1200 adv

Χαλανε ρε παιδια τα bmw???
Τιθεται κουβεντα? ΝΑΙ ΧΑΛΑΝΕ!
Ομως φρεναρουν οπως καμια αλλη μηχανη, στριβουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ροπιαζουν τρομερα, ταξιδευουν ανετα, μπαινουν χαλαρα στο χωμα, φορτωνονται σαν γαιδουρια, με αναρτησεις απιστευτες μακρια ετη φωτος απο τη συμβατικη τεχνολογια, ενω τα τεχνολογικα μπλιμπλικια σου δινουν πολλες επιλογες ρυθμισεων, κανοντας την οδηγηση απολαυση! Ευκολοδηγητη και καλοζυγισμενη και οδηγουμενη σαν παπι! Αισθητικα δε, για μενα εχει πρωτοποριακο desing και δεν συγκρινεται με καμια αλλη μηχανη!
Οταν λοιπον καποιος επιλεγει μια μοτοσυκλετα, αλλος μπορει να εχει κατα νου την αξιοπιστια, αλλος την απολαυση και αλλος την εμφανιση! Ειμαι σιγουρος πως αν καποιος παρει ενα ποδηλατο με μια αλυσιδα δυο πενταλ και δυο ροδες, θα χαλαει πολυ πιο δυσκολα απο την χοντρουλα μου! Αυτο τι σημαινει? Να παρουμε ολοι ποδηλατο?
Καταληγοντας και επειδη ειχα και γιαπωνεζικη μηχανη, μαλιστα ισως την πιο αξιοπιστη(tdm 900), αλλα και ιταλικη(aprilia pegaso),μπορω να πω οτι ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ! θα με πονεσει καποια στιγμη, το ξερω αλλα ολες τις αλλες στιγμες θα μου προσφερει απολαυση που καμια αλλη μηχανη δεν μπορει να μου προσφερει! Οσο για τους γνωστες των παραλειψεων και αστοχιων και λαθων της bmw, καλα κανανε και επιλεξανε κατι αλλο πιο αξιοπιστο! ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΟΜΩΣ να απολαμβανουμε τις μηχανες μας με τα θετικα τους και τα αρνητικα τους! Η διαρκης κοντρα για την αξιοπιστια της bmw ειναι μια μπουκια που την εχουμε καταπιει και την χωνευουμε ηδη(αν και εμενα προσωπικα ουδεποτε με ταλαιπωρησε).
Reply With Quote
Παλιό 17-11-2010, 09:56
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure

Ρε παιδια.......

ηρηνη ημην

το θέμα του mark το καναμε....σωβρακο...
Reply With Quote
Παλιό 17-11-2010, 10:22
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Ένα έχω να πω..... Μαρκάκη... πάρε παπί να ησυχάσουμε...

Μακριά από άξονες.... μακριά από αλυσίδες.... τίποτα...!!!

Αν μπορείς να πάρεις κάτι που να κινείται με τον ήλιο... ακόμα καλύτερα...
Reply With Quote
Παλιό 17-11-2010, 10:23
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pkiriakos Εμφάνιση μηνυμάτων
............................................................
Αριστα ολα αυτά που γράφεις και πολύτιμα για κάποιους αλλα δεν καταλαβαίνω γιατί στενοχωριέσαι και πιέζεις καταστάσεις.Κάθε ανθρωπος εχει την αποψη του και αναφαίρετο δικαίωμα του είναι να την λεει.Την δική μου αποψη την εγραψα παραπάνω.Ολες οι μοτοσυκλέτες είναι καλές με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.Αυτή η αποψη τα λεει.Συνεπώς με την γνώμη μας οσο τεκμηριωμένη και να είναι σε κάποιους ανθρώπους δεν μπορούμε να αποδείξουμε κάτι παρα μόνο να την παραθέσουμε.Τώρα αν δεν την δέχεται κάποιος δεν μπορούμε με ενεση στον εγκέφαλο να την επιβάλουμε.Είναι η προσωπική του αποψη και είμαστε βάση λογικής υποχρεωμένοι να τον ακούσουμε αλλα οχι και να δεχτούμε απαραίτητα την δική του εκδοχή.Και για να μην γίνω κουραστικός σου λεω οτι κι εγω ετσι νευρικός σαν και σένα είμαι.Επειδή ομως δεν εχω διάθεση να κρίνω κανέναν ανθρωπο σου λεω οτι γράψε αυτό που είναι να γράψεις χωρίς να αγχώνεσαι αν οι αλλοι θα συμφωνήσουν με την αποψη σου.Δεν εχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανένα.Ολοι είμαστε μοτοσυκλετιστές με κοινή ιδέα και την αγάπη μας για τους δυο τροχούς.Τώρα αν αυτοί οι τροχοί θα λέγονται μπεμβέ η βαραντέρο δεν με απασχολεί.Δεν μπορώ να κρύψω οτι γραφτηκα στο μπεμβε φόρουμ μουδιασμένος μετα απο παρότρυνση του αγαπητού μου φίλου Νίκου-χ.Μουδιασμένος γιατί γνωρίζω την στενομυαλιά και την πόρωση ορισμένων με τα ονόματα και τις μάρκες.Επειδή ομως είμαι μοτοσυκλετιστής και οχι χοντάκιας η μπεμβεδάκιας μιλάω αυτήν την στιγμή με ολο το φόρουμ.Τελειώνοντας ελπίζω κάποτε να αξιωθούμε να τα πούμε και απο κοντά.Με εκτίμηση..
Για ολα αυτα που γραφεις, και συμφωνω απολυτα, αναρωτιεμαι κι εγω! γιατι πωρωνομαι? υπαρχει λογος? οχι κανενας! Οποιος θελει να ακουσει θα ακουσει, οποιος δεν θελει.....''στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα'' και στους ''τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος''!!
Ισως η πωρωση αυτη να πηγαζει απο αυτο που γραφεις κι εσυ '' Επειδή ομως είμαι μοτοσυκλετιστής και οχι χοντάκιας η μπεμβεδάκιας.....'' και το οποιομε αντιπροσωπευει 110% αφου ειμαι 33 χρονια πανω σε μια σελα μην μπορωντας να φανταστω τον εαυτον μου χωρις διτροχο κατω απο τα ποδια μου!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pkiriakos Εμφάνιση μηνυμάτων
Υ.Γ Α και οσο για το υβρεολόγιο και την σπορά ζιζανίων που εγραψες αυτά είναι πραγματικότητα σε ολα τα φόρουμ και είναι ενέργειες κατακριτέες και καταδικαστέες.Ομως εκεί ευτυχώς υπάρχουν συντονιστές να επιληφθούν της κατάστασης.Επίσης σκέφτηκες μήπως πως ονομάζονται αυτοί οι ξένοι δάκτυλοι οι οποίοι σπέρνουν ολες αυτές τις παρεξηγήσεις??.Την απάντηση είναι εύκολο να την βρεί κάθε εξυπνος ανθρωπος.Γι αυτό η απάθεια και η περιφρόνηση είναι πολύ μεγάλα οπλα και επιβάλλεται να τα χρησιμοποιούν οι νοήμονες ανθρωποι.Ουφ τέλος και καλό βράδυ σε ολους.
Reply With Quote
Παλιό 17-11-2010, 10:27
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis Εμφάνιση μηνυμάτων
.... σχετκα off-topic...αλλα ... επι της ουσιας ομως παιδες ... σιγουρα ολα χαλανε και δεν μπορει κανεις (οσο και να προσεξει...οσο και να ελέγξει) να εγγυηθεί οτι σε καθε παρτιδα δεν θα ξεφυγει και κατι λιγοτερα ποιοτικο ... και αυτα θα συμβουν σε ολες τις εταιριες ...αλλα...οταν σου τυχει προσωπικα ...και πανω στην απελπισια σου παιρνεις μια απαντηση "λαθος χρηση" ...λες και πηρες μια μοτοσυκλετα και ηθελε με αυτη να ανέβεις στο Εβερστ!!!...ειναι Πικρα!

...αδικια!...κατι σαν προδοσια !

..εγω δεν ειμαι απογοητευμένος απ το να διαβαζω για χαλασμενα διαφορικα και κομμενες βαλβιδες...αλλα θα ηθελα να δω τιμια αντιμετώπιση απ τη μαμα ΒΜW !...ειμαι απογοητευμένος απο δικαιολογιες του τυπου "ανοιγες τις ταχυτητες μεχρι τους κοφτες και πηγαινες σε χωματοδρομους με ενα Mega On-Off !...ας προσεχες!" Να σκυψει η μαμα πανω απ το προβλημα και να βοηθησει τουλαχιστον στο θεμα των ανταλλακτικών....δηλαδη ελεος τι κοστιζει στις 100νταδες χιλιαδες GS που χρυσοπουλησες .... να παραδεχτεις καποιο μεριδιο απ το σφαλμα σου και να χαρίσεις 50 πιστονια και 500 αξονες?...σώζοντας τον μυθο που τοσα χρονια κατασκεύασες περι αξιοπιστιας και after sale service!

... ειναι ανοησία να τσακωνόμαστε υποστηριζοντας τις μαρκες που αγαπαμε και αυτες να μας ταξινομουν με κριτήρια το βαρος μας σε ευρω οταν εχουμε πραγματικο προβλημα που γνωριζουν οτι δεν το προκαλεσαμε!

...πιστευω και ευχομαι ο φιλος Γιαννης θα χει καλυτερη αντιμετωπηση!..να εχει τυχη να πεσει σε σωστους επαγγελματιες... και να βρει το δικιο του !...εγω πλεον με δικαιολογιες του τυπου "λαθος χρηση" δεν συμβιβαζομαι!
Ενα ποστ 1000 αληθειες!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 17-11-2010, 12:19
MARK Ο/Η MARK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από merik Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά αν δεν κάνεις την π@π@ρι@ σου δεν σπάνε οι άξονες.Τέλος. Είχα ένα φίλο που κατέβαζε ταχύτητες καρφωτές και μετά φουλ γκάζι.Ακόμα μετράει γρανάζια.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,ωστόσο είμαι πολύ συνετός οδηγος,τρέχω κάνω τα πάντα(εκτός χώμα και σούζες)και προσέχω την μηχανή μου.Εδώ υπάρχει και ο παράγοντας ότι την πήρα μεταχειρησμένη και δεν ξέρω πριν την χρήση....
Reply With Quote
Παλιό 17-11-2010, 12:26
MARK Ο/Η MARK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE

..εγω δεν ειμαι απογοητευμένος απ το να διαβαζω για χαλασμενα διαφορικα και κομμενες βαλβιδες...αλλα θα ηθελα να δω τιμια αντιμετώπιση απ τη μαμα ΒΜW !...ειμαι απογοητευμένος απο δικαιολογιες του τυπου "ανοιγες τις ταχυτητες μεχρι τους κοφτες και πηγαινες σε χωματοδρομους με ενα Mega On-Off !...ας προσεχες!" Να σκυψει η μαμα πανω απ το προβλημα και να βοηθησει τουλαχιστον στο θεμα των ανταλλακτικών....δηλαδη ελεος τι κοστιζει στις 100νταδες χιλιαδες GS που χρυσοπουλησες .... να παραδεχτεις καποιο μεριδιο απ το σφαλμα σου και να χαρίσεις 50 πιστονια και 500 αξονες?...σώζοντας τον μυθο που τοσα χρονια κατασκεύασες περι αξιοπιστιας και after sale service!

... ειναι ανοησία να τσακωνόμαστε υποστηριζοντας τις μαρκες που αγαπαμε και αυτες να μας ταξινομουν με κριτήρια το βαρος μας σε ευρω οταν εχουμε πραγματικο προβλημα που γνωριζουν οτι δεν το προκαλεσαμε!

...πιστευω και ευχομαι ο φιλος Γιαννης θα χει καλυτερη αντιμετωπηση!..να εχει τυχη να πεσει σε σωστους επαγγελματιες... και να βρει το δικιο του !...εγω πλεον με δικαιολογιες του τυπου "λαθος χρηση" δεν συμβιβαζομαι![/QUOTE]. Συμφωνώ αλλά νομίζω ότι δεν θα γίνει ποτέ κάτι τέτοιο....

Last edited by MARK; 17-11-2010 at 12:28.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης