![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα
Η πρώτη δεκάδα, με τους διορθωμένους βραχίονες, είναι στα χέρια μου. Μπορείτε να έρχεστε για την αλλαγή. Η αλλαγή θα γίνει σταδιακά και πάντα με ραντεβού και μεσημερο-απογευματινές ώρες. Γι΄αυτό τηλεφωνήστε μου στο 210 9524990 για να το κανονίζουμε. Διευθυνση: Δοϊράνης 36 Καλλιθέα. Η Δοϊράνης είναι ο πρώτος παράλληλος δρόμος από την Συγγρού, στο ύψος του Αγ.Σώστη, για όσους γνωρίζουν την περιοχή, για τους υπόλοιπους θα τους εξηγώ εγώ πως θα έρθουν. Αυτά....Τα λέμε.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έκλεισα ήδη ραντεβού για σήμερα το απόγευμα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στείλε μου την διευθυνση σου στο info@hld.gr Θα σου στείλω τα δύο νέα κομμάτια με τις αλλαγές και οδηγίες για το πως θα το τοποθετήσης. Αυτό ισχυει για όποιον άλλον είναι στην επαρχία. Μετά μου στέλνεις πίσω τους παλαιούς βραχίονες, με χρέωση δική μου. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λασπωτήρας πίσω τροχού για GS 1200 | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 36 | 15-03-2011 10:31 |
Προστατευτικό φτερό πίσω τροχού BMW R 1200 GS/Adv | S.T | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-10-2010 18:58 |
Κατασκευή πίσω χαμηλού φτερού για 1200gs | gandreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 71 | 13-09-2010 02:04 |