![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Υπομονή βρέ Σταύρο, λίγο υπομονή.... Ακόμα αδειάζω βαλίτσες... Δύο κουτιά τρίγωνα μου είχαν φέρει οι φίλοι μου από Θεσ/νίκη.... Κάτι Θεσσαλικά τσίπουρα.... Έχω λίγη δουλειά ακόμα... Αύριο οι φωτό....
![]() ![]() ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
τι να κάνω βρε Μάνο με έφαγαν τα new molecules στο Apollo στην Βουλιαγμένη, δεν μπορούσα να της πω δεν θα πας ....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πάνω που ανοίγαμε λίγο το γκάζι με τον Όθωνα (zervas), να....τελείωνε η βενζίνη του Πρετεντέρη. Μέσα στο βενζινάδικο... Από Βόλο μέχρι Λαμία, τρείς φορές γιά βενζίνη??? ![]() ![]() ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σταύρο, νόμιζα ότι το τσίπουρο θα ήταν αυτό που θα σε αναστάτωνε....¨Έχει γλυκάνισο..... ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Επιστρέψαμε και εμείς (20:30)!! Όλα ο.κ.! Βέβαια έπρεπε το "θηρίο" (εγώ!) να ανεφοδιαστεί... γιατί ερχόμουν με ρεζέρβα, που λένε!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Περάσαμε τέλεια! Το μέρος, γνωστό, πολύ ωραίο! Αλλά το βασικό συστατικό για να περάσεις ωραία είναι η παρέα! Χωρίς πολλά λόγια... η παρέα τέλεια! Ευχαριστώ και πάλι όλους για το φοβερό Σ-Κ!! Περιμένουμε την επόμενη εξόρμηση!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 19-21/11/2010... | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 266 | 10-11-2010 00:51 |
21-10-2010 Βραδυνή συνάντηση στο Βόλο | nivam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 7 | 22-10-2010 17:06 |
Βραδυνή μπύρα στο Βόλο 25-8-10 | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 24-08-2010 11:49 |
Βραδυνή μπύρα στο Βόλο | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 3 | 05-08-2010 20:58 |
μια αληθινή φιλια μέσα σε λίγες ώρες κάπου στο...Βόλο | souljacker | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 30 | 27-02-2009 15:48 |