![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον!για να σοβαρευτουμε και λιγο!
![]() μηπως του εφυγε στο δρομο και δε το πηρε χαμπαρι? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα το μονο που θελει ειναι και δυο πονταρισιες στον λαιμο για να δυσκολεψη ετσι ωστε να χτυπησει ο συναγερμος.....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ σωστή παρατήρηση!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
τι ειναι οι πονταρισιες?
Μην ξεχνατε οτι τα μηχανακια μας εχουν τα τελικα αναποδα απο την πλειονοτητα...οποτε παραγγελια μηπως ηταν? Στον Κολωνο δεν ηταν? |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Μικρές κολλήσεις με ηλεκτροκόλληση ..... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ....πολλά δεν ξέρεις ;;;;;;;; Μήπως είχες δώσει εσύ την παραγγελία ;;;;;
|
|||
|
|||
![]()
Α)Ο γραπτος λογος ειναι ευκολα παρεξηγησιμος,οποτε αν δεν αστειευσαι,που υποθετω πως δεν αστειευσαι(γιατι δε βλεπω φατσουλες,και ουτε κατι αναλογο),καλο θα ηταν να μην αφηνεις τετοιες υπονοιες για το προσωπο μου,εστω και διαδικτυακα.Με ολο το σεβασμο,Νικο.
Β)Εχω ηδη μια Acrapovic που καθεται στη ντουλαπα μου,χτυπημενη,ως υπενθυμιση οτι οι λαθος ανθρωποι οδηγουν λαθος οχηματα. Γ)Το μηχανακι μου φορα ηδη αντικαταστατρια,με νομιμα δουλεμενα χρηματα. Δ)Ο ατυχης συναδελφος αν και δεν ανεφερε περιοχη,ανεφερα εγω γιατι σε αλλο φορα περιγραφεται κατι παρομοιο,στην περιοχη του Κολωνου.Ηθελα να γνωριζω αν προκειται για το ιδιο,η για αλλο περιστατικο.Κ επειδη τετοια κρουσματα εχουν σημειωθει σε περιοχες Κολωνου και Ανω Γλυφαδας(απο οσο ξερω)θεωρησα σωστο να επισημανω την περιοχη,για να χουμε το νου μας Ε)περαν απο τις πονταρισιες,υπαρχουν ειδικες βιδες,εχει η motrax,με κεφαλη ειδικη(που θελει ανταπτορα για να ξεβιδωσει)και αυτοασφαλιζομενο παξιμαδι(θα τις βρει οποιος ενδιαφερεται) ΣΤ)Για να μην ξεχνιομαστε εχω ενα 800,εσυ με προσκαλεσες σε αυτο τον ιστοχωρο,και αν αμφεβαλες για το ποιον μου κακως το εκανες. ΥΓ1:Υπαρχουν και τα Print screen σε περιπτωση που πεσει δαχτυλο μοντερειτορ. ΥΓ2:Καλες γιορτες να χουμε και Xenos μη στενοχωριεσαι,ολοι εχουμε βιωσει τον πονο της απωλειας.Παλι καλα που ηταν υλικη. Last edited by Orfeus; 20-04-2009 at 05:59. Λόγος: προσθηκη |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Γιάννη το όλο post σου το παίρνω σαν χιουμοριστικό, ακόμα και αν κι' εσύ δεν έχεις βάλει κάποιο smile.
Και μόνον σαν χιουμοριστικό μπορεί να το εκλάβει κανείς την στιγμή κατά την οποία δίνεις εξηγήσεις για τα αυτονόητα! Στην παρέα μας, κανείς δεν αμφιβάλλει για κανέναν. Έτσι είναι οι παρέες. Τέσπα Χρόνια Πολλά και καλά! Δημήτρης |
![]() |
|
|