![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
το σταμνάκι βόγγηξε για τα καλά μέχρι να σας ικανοποιήσει...
![]() ![]() ![]() ![]() πάντα ορεξάτοι βλέπω ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Χρειάζομαι τις φώτο στο τέλος.,.,
στην παραλία κι πριν απο τα Χάνια.,. που είμασταν όλοι μαζί.,., οποίος γνωρίζει κι κατέχει δια του θέματος.,. παρακαλώ ανεβάστε το συντομότερων η αποστείλατε εις το ηλεκτρονικών μου ταχυδρομείων .......ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΚΟΥΕΙ .,.,OVER OVER.,.,.,.,. Last edited by tattoopanther; 22-11-2010 at 18:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλες και όλους.
Τα έμαθα ότι δεν περάσατε καλά και λυπάμαι για την απουσία μου. Σας το υπόσχομαι για την επόμενη φορά. Δεν γίνεται να σας προσέχω όλους. Ένα Hondaέχω που να πρωτοπάει. Κοντεύω να το διαλύσω το εργαλείο. Να είστε όλοι καλά |
|
|||
|
|||
![]()
Σε βλεπω Βαρκελωνη εσενα... το τηλ. γιατι δεν το σηκωνες που σε καλουσα να σου πω για το Βολο και να δω τι κανεις... Εε..???
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Foto σε στικάκι. stop Παράδοση στον καφέ της Παρασκευής. stop Θα έχω και την κάμερα. stop ΥΓ: Σ' έχω και με τα μπουτάκια έξω, την ώρα που τα δροσίζεις, δεν κινδυνεύεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δίνοντας το ορισμό "διοίκηση", εννοούσα σαφέστατα την φυσική παρουσία του Νίκου και του Δημήτρη (μετά των συζύγων τους). Αλλωστε είμαστε μια "εκπληκτική παρέα", και δεν χρειαζόμαστε τίτλους, ούτε "ταμπέλες"... Πάντως σαν διοίκηση, τους εκπροσώπησες επάξια, και όπως λέμε στον στρατό, "αντί αυτού"...!!!! Nα είσαι καλά πάντα.... Argi ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 19-21/11/2010... | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 266 | 10-11-2010 00:51 |
21-10-2010 Βραδυνή συνάντηση στο Βόλο | nivam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 7 | 22-10-2010 17:06 |
Βραδυνή μπύρα στο Βόλο 25-8-10 | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 24-08-2010 11:49 |
Βραδυνή μπύρα στο Βόλο | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 3 | 05-08-2010 20:58 |
μια αληθινή φιλια μέσα σε λίγες ώρες κάπου στο...Βόλο | souljacker | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 30 | 27-02-2009 15:48 |