![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σβήσε κανα ΠΜ.. γιατί θέλω να σου στείλω και δεν μπορώ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μιχάλη για την βιντεοκάλυψη on board χρειάζεται εναλλαγή θέσεων απο μέρους μου για να μπορώ να καλύπτω όλο το μέγεθος της παρέας! Θα μπορώ ή θα είμαστε στρατιωτάκια σαν κατι άλλες αγαπημένες εκδρομές;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως να πάρω μαζί μου και ένα δημοσιογραφικό πάσο ενός φίλου μου;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Έφτασαν ήδη οι πρώτες φωτογραφίες της εκδρομής....
![]() . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παρακαλούνται οι υποψήφιοι συμμετέχοντες της εκδρομής να προσκομίσουν μαζί τους το πιστοποιητικό ασφαλής και πειθαρχημένης οδήγησης σε trail ride club ή forum που απέκτησαν απο πρόσφατες ορεινές εκδρομές!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Το βλεπω εγω θα μας παρει ο υπνος επανω στις μηχανες....θα κατσουμε σκουπα στην σκουπα ο σκουπα εγω με τον moby και τον κροταλια μαζι.....!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 12:41 |
Καφεδάκι Κυριακή 28-2-10 στο Πόρτο Γερμενό | Mariosg | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 01-03-2010 20:15 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 22 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 78 | 23-11-2009 02:27 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 15 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 53 | 16-11-2009 03:39 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 8 Νοεμβρίου '09 !!! | kostasvar | Μια καλημέρα είναι αυτή | 28 | 09-11-2009 00:24 |