![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Θέλουμε κι άλλο Θανάση....
|
|
|||
|
|||
![]() Kι άλλο ταξίδι εννοείς Δημήτρη? Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
κάθε "Τέλος……. " αφορμή για μια καινούρια αρχή, αφορμή για ένα νέο ταξίδι με εξίσου όμορφες στιγμές..
με το καλό και στην επόμενη εκδρομή..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σκεπτόμουν το οδοιπορικό σου....
αλλά και για νέο ταξίδι, δεν λέω όχι.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τις βλέπω και είμαι σε μια μόνιμη χαρά, συγκίνηση, νοσταλγία. Ευχαριστούμε Θανάση για την φοβερή σου παρουσίαση και τις προσωπικές ώρες που ξόδεψες ώστε να απολαύσουμε και πάλι την εκδρομή από την πολυθρόνα μας αυτή την φορά Από αυτήν την εκδρομή μου έμειναν μόνο όμορφες θύμισες, όμορφα συναισθήματα και πολύ καλοί φίλοι. Να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά το Δημήτρη (Arkas) εμπvευστή τον Αντώνη (mobygr) για την βοήθεια στα κλεισίματα των ξενοδοχείων και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σ' όλη την άψογη παρέα Τέτοια οργάνωση και θετική διάθεση
εύχομαι να υπάρχουν σε όλες τις εκδρομές μας Καλή αντάμωση στην επόμενη.... |
|
|||
|
|||
![]()
Κύριοι
Αφήστε της πολλές ευχαριστίες. Δεν έκανα και τίποτα σπουδαίο. Απλά σας πρόσεχα όσο μπορούσα. Να είστε όλοι καλά και να έχουμε τέτοιες ευχάριστες εμπειρίες όποτε και όταν μπορούμε. Πάντως ο πιο καλός στο ταξίδι (εκτός από εμένα εννοείτε) ήταν ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ............ |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τουρίστας στην «ιστορία» μας, Αρχαίες Ελληνικές πόλεις ,Παράλια Μικράς Ασίας | morfeas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 20 | 28-07-2010 15:21 |
Το GS Forum πίνει καφέ στο Κόμο της Ιταλίας 30-6-2010 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 24 | 01-07-2010 09:05 |
Το GS Forum αναβαθμίζεται! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 10 | 23-03-2010 19:21 |
Το GS Forum και το newsit.gr στον καφέ της Τετάρτης 10-3-2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 13-03-2010 18:41 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 10:26 |