![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρτο - πάρτο και μετά να σε δω . . . Όταν θα βγάζεις χολή
![]() Μια το διαφορικό, μετά οι βίδες, σασμάνια, λάδια, σερβίτσια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() παιδια το βιντεάκι απο την κυριακη το ανέβασα σε αλλο ποστ.,.
για να μη λένε., οι ζηλιάριδες,., ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
gsgs, CPS, Hekima, dimitrisb,Jefe, Όθωνα, Μάνο, Τατού, Δημήτρη Βάνα, Βάσω, Έλλη, Έφη, Γεωργία, Αγγελική, ΑΪ, ARGI, Nvarm. . . και λοιποί συνταξιδευτές. . . ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα χαμόγελα σας και για την παρέα σας.
Δεν χορταίνω να βλέπω ξανά και ξανά τις φωτογραφίες σας. Περιμένουμε και τους υπόλοιπους να μας ξυπνήσουν τις αναμνήσεις από το όμορφο Σαββατοκύριακο μας. ![]() ![]() Last edited by nikos-x; 23-11-2010 at 17:49. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εχω ακομα καποια Γερμανά αδελφια. ![]() ![]() Θα μου τα στελνουν ολα,με καραβιές................ ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Να μαστε καλά Νικολή..... μαζί να γράψουμε ιστορία "en el Barca"... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εύγε για το νησί σου, γιατί και εγώ είμαι κοντονησιώτης από την "ιερά νήσο Πάτμο"!!!! ![]() ![]() Καλά να περνάτε παντού και πάντοτε!!!! Αργύρης ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Οπως λέμε και εμείς οι καραγκούνηδες "μου πιάστηκε", που σημαίνει, την "καταβρήκα" και εγώ!!!!.... Σαφέστατα, θα περάσουμε το αυλάκι και εμείς και θα τα πούμε από κόντα!!! ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΑΝΤΟΥ..... ARGI ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 19-21/11/2010... | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 266 | 10-11-2010 00:51 |
21-10-2010 Βραδυνή συνάντηση στο Βόλο | nivam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 7 | 22-10-2010 17:06 |
Βραδυνή μπύρα στο Βόλο 25-8-10 | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 24-08-2010 11:49 |
Βραδυνή μπύρα στο Βόλο | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 3 | 05-08-2010 20:58 |
μια αληθινή φιλια μέσα σε λίγες ώρες κάπου στο...Βόλο | souljacker | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 30 | 27-02-2009 15:48 |