![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Να δώσουμε μία ευκαιρία και στο οδόστρωμα να στεγνώσει λίγο. Έχει δίκιο ο Χρήστος, πέρασα από εκεί πριν 3 χρόνια τέτοια εποχή 7 το πρωί τσουλήθρα! Και ήμουν και με το αυτοκίνητο!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγώ κατάλαβα ότι 8.15 είναι υπερβολικά νωρίς - εκτός κι αν κατάλαβα λάθος. Νομίζω ότι ώρα συνάντησης 8μιση είναι καλή προκειμένου να ξεκινήσουμε με στεγνό καιρό. |
|
|
|||
|
|||
|
Ρε Χρηστο Παχνη βγάζει όταν ξαστερωση αλλα κάτι τέτοιο δεν παίζει. Τώρα βέβαια δεν τα ξέρω τα μέρη Εκεινα αλλα νομίζω δεν αλαζει κάτι. Εξαλου την ώρα που θα είμαστε στον δρόμο αυτόν θα έχει παει 9,15 .
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
‘Ήρθε – ήρθε η Τριτίτσα, πάει πάει η βδομαδίτσα’ λέγαμε στο στράτευμα.
Ήρθε η Κυριακή λοιπόν με καλό καιρό και ξεκινάμε το πρωί… Τι ώρα λέμε οεο? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ελπίζω ότι είστε όλοι σύμφωνοι. Για τους πιο πρωινούς, συνήθως τα πρωινα στις εκδρομές μας πηγαίνω στον λόφο του Φιλοπάππου νωρίς το πρωί (κατά τις 7) με καφέ και κουλούρι. Έχει ωραία θέα και ησυχία εκείνη την ώρα. |
|
|
|||
|
|||
|
Θεολόγε η πάχνη φεύγει αλλά η γλίτσα στο οδόστρωμα κρατάει όλη μέρα. Δεν είναι απαγορευτικό για ώρα εκκίνησης. Τεράστια Προσοχή μόνο κατά την διέλευση.
|
|
|
|||
|
|||
|
μαλλον θα το πιουμε το καφεδακι το πρωι και μετα παω ελιτσες!!!!
![]() τι ωρα υπολογιζετε τον πρωινο καφε επιδαυρο? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το πρόγραμμά μας είναι για Αγνάντι και Τραχειά, οπότε μπορείς να έρθεις μαζί μας για τον πρωινό μας καφέ εκεί. |
|
|
|||
|
|||
|
αγναντι λοιπον!
εχω ενα gs θα με καταλαβετε!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 13:41 |
| Καφεδάκι Κυριακή 28-2-10 στο Πόρτο Γερμενό | Mariosg | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 01-03-2010 21:15 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 22 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 78 | 23-11-2009 03:27 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 15 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 53 | 16-11-2009 04:39 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 8 Νοεμβρίου '09 !!! | kostasvar | Μια καλημέρα είναι αυτή | 28 | 09-11-2009 01:24 |