![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Varadero, διασταυρώνεται με GS. . .
BMW, διασταυρώνεται με ΚΤΜ. . . Βρε που πάμε; . . . Που πάμε; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα μου αρέσει πολύυυυυυυυυυυυυυυυ λέμεεεεεε ....
Πες μας και άλλες λεπτομέρειες ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δε παίρνεις το ktm που ναι και γκάζι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ktm ειχα ενα gs 600 rotax replica ειχε τελυκη γυρο στα 175 kh ητα κε #### της μηψηαναισ oμος καθε τεταρτη υθελα μαστορα !
ητα πολι ωρεο εργαλειο απο κη που περνουσα συκονοντοθσα οι πεθαμενοι !!!!!!!!! απο το 1994 το γυρησα στα bmw ke βρηκα τη γιατρια μου το hp2 απο γκαζια παη καλα πυστευω εχη κρατηματα το μονο αρνητικο ειναι η σελλα που ειναι κουραστηκη για τουρινκ κε η προστασεια απο το αερα σε ταχητητες πανο απο 120 kh to συγκεκρημενο φεαρην παρουσιαστηκε πρην ενα μηνα αλλα τιμη ποληση ανακηνοθηκαι πρη δυο μερες που ειναι γυρο στα 1500 ευρο |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε μου μαζί με το φέρινκ που θα προσθέσεις στη μηχανή σου πρόσθεσε κι έναν ορθογράφο στον browser που χρησιμοποιείς, θα σου διορθώνει τα λάθη σου κι εμείς θα διαβάζουμε πιο εύκολα αυτά που γράφεις. Φιλικά Βασίλης. |
|
|||
|
|||
![]()
δεν μου αρέσει ...........
|
|
|||
|
|||
![]()
ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΡΕΣΕΙ.ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΙΑ
|
|
|||
|
|||
![]() αν μου αρεζε σίγουρα θα το προτιμούσα σε άλλη μηχανή....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Από τη στιγμή που δε σε ενοχλεί χτύπατο γιατί ο αέρας δεν υποφέρεται συν του ότι θα είσαι μοναδικός
![]() Εμένα με(μου)αρέσει πάντως ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πείτε την γνώμη σας... | ckalfas | Ελλάδα | 5 | 22-09-2010 10:54 |
Επάγγελμα. Κατά την γνώμη σας και | kostas_366 | Ελλάδα | 54 | 03-06-2010 22:23 |
Θα ήθελα την γνώμη σας για το Dainese Gator Evo | evanslam | Ένδυση | 15 | 04-03-2010 22:24 |
Help..θέλω την γνώμη σας! | kostasx | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 02-12-2009 21:08 |
1250 gs την γνώμη σας!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 17 | 25-08-2009 11:39 |