![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Έλα Θοδωρή, σε περίμενα.
Πες μου τί θέλεις να κάνεις για να το προσαρμόσω. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απλά θέλω να συμμετάσχω στην εκδρομή μερικώς... ![]() ![]() Εξηγούμαι: Θέλω να συμμετάσχω στο κομμάτι, από την πρωινή συνάντηση ως τον ισθμό, και στις στάσεις.... Καφέδες, φαγητά.....κλπ. Δεν θέλω να συμμετάσχω στο κομμάτι Ισθμός, Επίδαυρος, Πόρτο Χέλι κλπ..... ![]() Εκεί θα πάω μόνος μου ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θοδωρή, Και βέβαια, όπως θέλεις, και είμαι πολύ χαρούμενος εάν μπορείς να είσαι κοντά μας στις στάσεις, καφέδες και φαγητά. Επέλεξε το πρόγραμμά σου όπως σε εξυπηρετεί, κι εγώ θα σε εντάξω στην πρωινή μας συνάντηση! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 12:41 |
Καφεδάκι Κυριακή 28-2-10 στο Πόρτο Γερμενό | Mariosg | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 01-03-2010 20:15 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 22 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 78 | 23-11-2009 02:27 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 15 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 53 | 16-11-2009 03:39 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 8 Νοεμβρίου '09 !!! | kostasvar | Μια καλημέρα είναι αυτή | 28 | 09-11-2009 00:24 |