![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κι’ εγώ κι’ εγώ…. Θέλω και εγώ!!!!!!
Σε αναμονή η αδελφή μου για της υπόλοιπες κοπελιές μας. Να προτείνω, αν μου επιτρέπετε το στέκι για μαμ after. Στην Αργυρούπολη, στης εξαδέλφης το σουβλατζίδικο. Ξέρω είναι λίγο μακριά αλλά τα παλικάρια του Forumδεν κολλάνε. Νομίζω; ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[CENTER]Βεβαιος και Εμείς πάμε και απο ποιο Νωρίς για να απολαύσουμε τον καφε μας Γιατι επειτα απο κάποια ώρα μας βλέπουν δυο περίεργα μάτια γεμάτα απορία........!!!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Δεν θέλει και πολύ σκέψη.... Ω ναι καλά καταλάβατε! Είναι απο τις Τετάρτες που είμαστε free και θα είμαστε παρέα σας! Διπλός φυσικά! Ελα που κάνετε και τους δύσκολους!!! Σας θέλω και διπλούς βεβαίως βεβαίως! Απόσπασμα:
Συνονόματε όπως καταλαβαίνεις μαζεύεται και γυναικοπαρέα οπότε βγάλε την απο την αναμονή και φέρε την!!!
Εχουμε και κάτι καλά παιδια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό......
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Και συζητάμε το "διπλοί" ![]() Κι αλλού δηλώνες αλλά μας την κοπάναγες τελικά ![]() Άντε γιατί σε χάσαμε! |
|
|||
|
|||
![]()
Θα... στρίψω και εγώ λίγο.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 28/04/2010 | frits | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 28 | 02-05-2010 19:03 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Μ. Τετάρτη 31/3/2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 32 | 04-04-2010 20:04 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 24/02/10 | wolferin | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 43 | 25-02-2010 19:09 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 13/1/10 | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 42 | 15-01-2010 15:45 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 2/12/09 | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 57 | 14-12-2009 23:07 |