![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίες φωτό...ευγέ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για περάστε, για περάστε......
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλές... ευχαριστούμε
|
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι θέλεις να αγοράσεις το RT μου - είναι στις περισσότερες, τί γίνεται εδώ....συνομωσία...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Και τραυματίστηκε κιόλας.. ένεκα φωτογραφιών... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι φωτογραφίες είναι εκπληκτικές! Μπορείς να τις ανεβάσεις και στο Facebook ώστε να ζητήσουμε από φίλους και συγγενείς στο εξωτερικό να τις δουν, σε παρακαλώ..;;
(Μπας και πείσω την αδερφή μου να γυρίσει πίσω...) |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Παναγιώτη. Είναι απίθανες!!!! Μας βλέπω να κάνουμε κόντρες
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ...όπως ήταν φυσικό... μετά από τέτοιο στροφιλίκι... και τόσους καφέδες... τα στομάχια είχαν φτάσει στην πλάτη... ![]() ![]() μπραβο στην παρεα για την εκδρομη κριμα να μην ειμαι μαζι σας.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τί θα γίνει;
Τετάρτη σήμερα. Θα πούμε πολλά ακόμα γι αυτή την εκδρομή...; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Να ανοίγαμε γραφείο εκδρομών με μηχανάκια? Τώρα στην κρίση... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 12:41 |
Καφεδάκι Κυριακή 28-2-10 στο Πόρτο Γερμενό | Mariosg | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 01-03-2010 20:15 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 22 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 78 | 23-11-2009 02:27 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 15 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 53 | 16-11-2009 03:39 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 8 Νοεμβρίου '09 !!! | kostasvar | Μια καλημέρα είναι αυτή | 28 | 09-11-2009 00:24 |