GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 02-12-2010, 01:59
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS
Προεπιλογή Απάντηση: Ταχυσύνδεσμος αντλίας βενζίνης - Κωδικός 13537674765

Βρεε φιλαράκι Than Dim πιες επιτέλους 2 μπουκάλια <Σκοτ> και μπες στο σαιτ να μετρήσεις τους συνδέσμους και να τους βγάλεις 15!!! Αφού βλέπεις ότι εάν δεν το κάνεις είσαι << εμπαθής και μη σοβαρός ελέφαντας >> …

Εδώ έπιασες την πραγματικότητα :
«Τι να κάτσω να σου αντιπαραθέσω;; Σάμπως θα καταλάβεις τίποτα;»
«Δυστυχώς μόνο αυτοί μιλάμε.... Τελικά οι υπόλοιποι ίσως να είναι πιο "σοφοί" που απλά δεν ασχολούνται μαζί σου! »
Σε αυτά κατέληξα κι εγώ και σταμάτησα να απαντώ στον οχετό της μπούρδας και της ασχετοσύνης που διάβαζα και μου ανέβαινε η συμπίεση 200 !!!

Γι αυτό δεν χρειάζεται να τροφοδοτείς άλλο το Θηρίο …. Εκτός εάν σιγά σιγά δεν αντέξουν τα νεύρα κι άλλων οπότε δεν θα είμαστε 2, δεν θα είμαστε 3, θα `μαστε 1013 !!! ...................

_peterv τι ρωτάς??? Είναι απίστευτο!!! Σε μπέρδεψε τόσο ο ΑΣΧΕΤΟΣ που δεν πιστεύεις τα ματιά σου ??? βράδυ είναι πιες κανά ποτάκι να δεις κι εσύ τους συνδέσμους 15 (τουλάχιστον, εάν είναι λιγότεροι …..συνέχισε να πίνεις)!!!
Reply With Quote
Παλιό 02-12-2010, 02:27
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από george81 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπερα σε ολους. φιλε frits ριξε μια ματια, απο εδω τα πηρα εγω: Fuel Line Quick Disconnects
Αναγκαστικά επαναφέρω το ποστ Νο 9 του george81 για να θυμηθούμε ποιος έδωσε το σαιτ και βοήθησε όσους ψάχνουν για μεταλλικούς συνδέσμους.

Reply With Quote
Παλιό 02-12-2010, 02:36
ThanDim Ο/Η ThanDim βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Καλαμάτα
Μoto: R1200GS 05

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων

Σε αυτά κατέληξα κι εγώ και σταμάτησα να απαντώ
Βλέπω πως έχεις ακούσει για κάποιους που σε ρίχνουν στο επίπεδο τους και σε "νικούν" λόγω πείρας.....!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Βρε παιδιά αν ήθελα ξεκατίνιασμα θα έβλεπα BigBrother.
Ας αποφασίσει ένας να μην δώσει συνέχεια....
Εχεις δίκιο και ζητώ συγγνώμη! Σταματάω πλέον να ασχολούμαι....
Reply With Quote
Παλιό 02-12-2010, 02:48
xurxes Ο/Η xurxes βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: R1200GSA

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
στου κουφου την πορτα....

...διάλεξε την πόρτα , παρ΄την και φύγε!!!
Reply With Quote
Παλιό 02-12-2010, 08:08
yamdoc Ο/Η yamdoc βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Μoto: gs 1200 adv

Απόσπασμα:

«Δυστυχώς μόνο αυτοί μιλάμε.... Τελικά οι υπόλοιποι ίσως να είναι πιο "σοφοί" που απλά δεν ασχολούνται μαζί σου! »
Αμ δεν ειναι μονο 2!
Reply With Quote
Παλιό 02-12-2010, 08:57
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
_peterv τι ρωτάς??? Είναι απίστευτο!!! Σε μπέρδεψε τόσο ο ΑΣΧΕΤΟΣ που δεν πιστεύεις τα ματιά σου ??? βράδυ είναι πιες κανά ποτάκι να δεις κι εσύ τους συνδέσμους 15 (τουλάχιστον, εάν είναι λιγότεροι …..συνέχισε να πίνεις)!!!
Ρε φίλε, τι σε κάνει δηλαδή εσένα και ξεχωρίζεις από τον GeorgeP και από που παίρνεις το δικαίωμα να κάνεις τέτοιους χαρακτηρισμούς.
Μήπως έχουμε τον κο Τέλειο στο φόρουμ και δεν το ξέραμε, ας κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του πριν αρχίσει να χαρακτηρίζει τους άλλους....

Αν θέλεις γράψε μας τι δουλειά κάνεις, τι επιτυχίες έχεις σε αυτή, για τι πράγματα από αυτά που έχεις κάνεις στην ζωή σου μπορείς να δηλώνεις υπερήφανος να δούμε και εμείς αν πρέπει να αξιολογούμε αυτά που γράφεις σαν σοβαρά ή σαν λόγια ενός ...που απλά βγάζει τα κόμπλεξ του στο πληκτρολόγιο.
Reply With Quote
Παλιό 02-12-2010, 09:25
tsak8 Ο/Η tsak8 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS '05

Αυτό που εγώ βλέπω είναι οτι τα post του georgeP περιέχουν πληροφορία ,συνήθως σωστή.Πολλά δε έχουν βοηθήσει πολύ κόσμο (όπως και άλλων χρηστών βέβαια).
Βεβαίως ο καθένας κρίνει τι κρατάει και τι όχι.
Πάντως άσχετος δεν είναι
Μέχρι τώρα μου άρεσε σε αυτό το φόρουμ ότι δεν έβλεπα τέτοια φαινόμενα "προσωπικών" διαμαχών και χαρακτηρισμών.
Reply With Quote
Παλιό 02-12-2010, 09:42
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsak8 Εμφάνιση μηνυμάτων
............................................................
Μέχρι τώρα μου άρεσε σε αυτό το φόρουμ ότι δεν έβλεπα τέτοια φαινόμενα "προσωπικών" διαμαχών και χαρακτηρισμών.
Δεν εχεις αδικο, πολυ δικιο εχεις!!
Αλλα στην υβρη, ειτε προκειται και καθαρη υβρη με ονοματεπωνυμο (π.χ. ''ασχετος'' με κεφαλαια) ειτε προκειται για υπονοουμενη με γελια ειρωνικα...... πρεπει να απαντας! αν δεν το κανεις ειναι σαν να τις αποδεχεσαι!
Αυτος ηταν και ο λογος της αντιπαραθεσης απο μερους μου και οχι οτι ειχα ¨η εχω κατι προσωπικο με το καθενα!
Reply With Quote
Παλιό 02-12-2010, 09:48
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Μoto: VARADERO MK3

Και για να κλεισω απο την μερια μου αυτο το θεμα, οποιος επιθυμει ας μου στειλει με ΠΜ ενα εμαιλ του να του στειλω επισυναπτομενο τις σελιδες 34 και 35 (νουμερα σελιδων του pdf) του επισημου parts manual της GS 1200 οπου αναφερονται ολοι οι ταχυσυνδεσμοι και οι κωδικοι τους.
Θα τους ανεβαζα εδω αλλα ξεπερνουν σε μεγεθος το επιτρεπομενο οριο του φορουμ και δεν μπορω!
Reply With Quote
Παλιό 02-12-2010, 10:40
gepol Ο/Η gepol βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: Honda ST 1300 Pan European

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Και για να κλεισω απο την μερια μου αυτο το θεμα, οποιος επιθυμει ας μου στειλει με ΠΜ ενα εμαιλ του να του στειλω επισυναπτομενο τις σελιδες 34 και 35 (νουμερα σελιδων του pdf) του επισημου parts manual της GS 1200 οπου αναφερονται ολοι οι ταχυσυνδεσμοι και οι κωδικοι τους.
Θα τους ανεβαζα εδω αλλα ξεπερνουν σε μεγεθος το επιτρεπομενο οριο του φορουμ και δεν μπορω!

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τις ανεβάσεις σε κάποιο site που κάνει hosting αρχεια, πχ dropbox, και να παραθέσεις εδώ τα links για τους ενδιαφερόμενους, και να γλυτώσει και ο server το traffic.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης