![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Βρεε φιλαράκι Than Dim πιες επιτέλους 2 μπουκάλια <Σκοτ> και μπες στο σαιτ να μετρήσεις τους συνδέσμους και να τους βγάλεις 15!!! Αφού βλέπεις ότι εάν δεν το κάνεις είσαι << εμπαθής και μη σοβαρός ελέφαντας >> …
![]() Εδώ έπιασες την πραγματικότητα : «Τι να κάτσω να σου αντιπαραθέσω;; Σάμπως θα καταλάβεις τίποτα;» «Δυστυχώς μόνο αυτοί μιλάμε.... Τελικά οι υπόλοιποι ίσως να είναι πιο "σοφοί" που απλά δεν ασχολούνται μαζί σου! » Σε αυτά κατέληξα κι εγώ και σταμάτησα να απαντώ στον οχετό της μπούρδας και της ασχετοσύνης που διάβαζα και μου ανέβαινε η συμπίεση 200 !!! ![]() ![]() ![]() Γι αυτό δεν χρειάζεται να τροφοδοτείς άλλο το Θηρίο …. Εκτός εάν σιγά σιγά δεν αντέξουν τα νεύρα κι άλλων οπότε δεν θα είμαστε 2, δεν θα είμαστε 3, θα `μαστε 1013 !!! ![]() ![]() .............![]() ![]() ......_peterv τι ρωτάς??? Είναι απίστευτο!!! Σε μπέρδεψε τόσο ο ΑΣΧΕΤΟΣ που δεν πιστεύεις τα ματιά σου ??? βράδυ είναι πιες κανά ποτάκι να δεις κι εσύ τους συνδέσμους 15 (τουλάχιστον, εάν είναι λιγότεροι …..συνέχισε να πίνεις)!!! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Βλέπω πως έχεις ακούσει για κάποιους που σε ρίχνουν στο επίπεδο τους και σε "νικούν" λόγω πείρας.....!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εχεις δίκιο και ζητώ συγγνώμη! Σταματάω πλέον να ασχολούμαι.... |
|
|
|||
|
|||
|
...διάλεξε την πόρτα , παρ΄την και φύγε!!!
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Αμ δεν ειναι μονο 2!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μήπως έχουμε τον κο Τέλειο στο φόρουμ και δεν το ξέραμε, ας κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του πριν αρχίσει να χαρακτηρίζει τους άλλους.... Αν θέλεις γράψε μας τι δουλειά κάνεις, τι επιτυχίες έχεις σε αυτή, για τι πράγματα από αυτά που έχεις κάνεις στην ζωή σου μπορείς να δηλώνεις υπερήφανος να δούμε και εμείς αν πρέπει να αξιολογούμε αυτά που γράφεις σαν σοβαρά ή σαν λόγια ενός ...που απλά βγάζει τα κόμπλεξ του στο πληκτρολόγιο. |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό που εγώ βλέπω είναι οτι τα post του georgeP περιέχουν πληροφορία ,συνήθως σωστή.Πολλά δε έχουν βοηθήσει πολύ κόσμο (όπως και άλλων χρηστών βέβαια).
Βεβαίως ο καθένας κρίνει τι κρατάει και τι όχι. Πάντως άσχετος δεν είναι ![]() Μέχρι τώρα μου άρεσε σε αυτό το φόρουμ ότι δεν έβλεπα τέτοια φαινόμενα "προσωπικών" διαμαχών και χαρακτηρισμών. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αλλα στην υβρη, ειτε προκειται και καθαρη υβρη με ονοματεπωνυμο (π.χ. ''ασχετος'' με κεφαλαια) ειτε προκειται για υπονοουμενη με γελια ειρωνικα...... πρεπει να απαντας! αν δεν το κανεις ειναι σαν να τις αποδεχεσαι! Αυτος ηταν και ο λογος της αντιπαραθεσης απο μερους μου και οχι οτι ειχα ¨η εχω κατι προσωπικο με το καθενα! |
|
|
|||
|
|||
|
Και για να κλεισω απο την μερια μου αυτο το θεμα, οποιος επιθυμει ας μου στειλει με ΠΜ ενα εμαιλ του να του στειλω επισυναπτομενο τις σελιδες 34 και 35 (νουμερα σελιδων του pdf) του επισημου parts manual της GS 1200 οπου αναφερονται ολοι οι ταχυσυνδεσμοι και οι κωδικοι τους.
Θα τους ανεβαζα εδω αλλα ξεπερνουν σε μεγεθος το επιτρεπομενο οριο του φορουμ και δεν μπορω! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τις ανεβάσεις σε κάποιο site που κάνει hosting αρχεια, πχ dropbox, και να παραθέσεις εδώ τα links για τους ενδιαφερόμενους, και να γλυτώσει και ο server το traffic. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Φίλτρο βενζίνης ???? | 1974 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 25-10-2010 15:15 |
| Aλλαγή φίλτρου βενζίνης σε ΒΜW R1150GS | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 30-06-2010 00:42 |
| Θόρυβος απο αντλία βενζίνης σε R1150 GS | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 06-05-2010 14:25 |
| ΑΝΑΚΛΗΣΗ R1200GS-Ρελές αντλίας βενζίνης | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 2 | 24-11-2009 11:14 |
| Το 1 ευρώ πλησίασε η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης | wolferin | Χρήσιμα | 8 | 02-06-2009 23:29 |