![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τον έναν ταχυσυνδεσμο αλλαξες ;;;;
Αυτόν της αντλίας με 16 ευρώ;; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Aυτόν άλλαξα, γιατί ο άλλος δεν δέχεται πίεση... ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως έβαλα και κάτω από την σέλα έναν να υπάρχει..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βαλε και στις τσεπες...!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σκέψου να ήσουν και μαζί μας στην ρυμούλκηση τι θα έλεγες...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Δεν τον συζητάω! Τον παλιό τον καβάτζωσα κι εγώ, κ θα τον κουβαλάω μαζί μου στά ταξίδια, μήπως κ χρειαστεί.... σε κανένα φίλο... ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Θέλω να ταξιδεύουμε μαζί .Αν μείνω από ταχυσύνδεσμο θα ξέρω ότι έχεις εσύ έναν κάτω από τη σέλα . Και δεν θα το αναφέρουμε πουθενά για να μη γίνει του ταχυσύνδεσμου ξανά ... όπως έγραψε παραπάνω ο γιατρός
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
θα πρεπει να ειναι και ο νικολας(firered)μαζι......ειναι κινητο συνεργειο ο τυπος
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν.... για να έχουν ένα μπούσουλα όσοι θέλουν να ασχοληθούν με το αντικείμενο και να μην ψάχνουν μέσα στις διάφορες ανακρίβειες.....
Όλες οι GS1200 έχουν 2 ταχυσυνδέσμους - και μόνο 2 - για να απομονώνεται το ρεζερβουάρ. Ο ένας βρίσκεται στην αριστερή πλευρά πάνω στην αντλία, και ο άλλος στη δεξιά στον σωλήνα των επιστρεφόμενων. Στα αριστερά είναι ίδιος σε ΟΛΕΣ (Φώτο 4)! Στα δεξιά υπάρχουν αλλαγές ανα μοντέλο... Αναλυτικά.... Τα μοντέλα 04-07 φοράνε 2 γωνιακούς Για όσους δεν γνωρίζουν, ο κάθε ένας αποτελείται από 2 στελέχη. Το πρώτο, το θηλυκό κομμάτι (φώτο 1η) είναι πάνω στην μηχανή (αριστερά, στην αντλία βενζίνης και δεξιά, στην δευτερεύουσα αντλία που πάνε τα επιστρεφόμενα.. ) και δεν δίνεται σαν ανταλλακτικό!!! Θέλουν προσοχή στο λύσιμο-δέσιμο γιατι αν πάει κάτι στραβά θα κλάψουν μανούλες!! ![]() Στα μοντέλα 07-09 φοράνε έναν γωνιακό στην αντλία και έναν ίσιο (φώτο 3)στην δεξιά πλευρά του ντεπόζιτου... Για τον γωνιακό ισχύουν τα προηγούμενα. Για τον ίσιο, υπάρχουν σαν ανταλλακτικά και τα 2 στελέχη... το θηλυκό (P/N 13317659120) και το αρσενικό (P/N 13537700800) Στα 2010 φοράνε 2 γωνιακούς (P/N 13537674765) αλλά στην δεξιά πλευρά συνεργάζεται πλέον με με το αποσπόμενο θηλυκό των μοντέλων 2007 (P/N 13537700800) προς αποκατάσταση της τάξης........... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φίλτρο βενζίνης ???? | 1974 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 25-10-2010 14:15 |
Aλλαγή φίλτρου βενζίνης σε ΒΜW R1150GS | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 29-06-2010 23:42 |
Θόρυβος απο αντλία βενζίνης σε R1150 GS | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 06-05-2010 13:25 |
ΑΝΑΚΛΗΣΗ R1200GS-Ρελές αντλίας βενζίνης | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 2 | 24-11-2009 10:14 |
Το 1 ευρώ πλησίασε η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης | wolferin | Χρήσιμα | 8 | 02-06-2009 22:29 |