![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας και πάλι από εδώ φίλες και φίλοι συμφορουμίτες!
Σας παρουσιάζω μία πρόσφατη φωτογραφιούλα της "καλλονής" μου, όπως είναι αυτή μετά από ενάμιση χρόνο και πάνω από 10.000 χλμ. στο κοντέρ της μετά την αναπαλαίωσή της. Για τα υπόλοιπα 55 χρονάκια της, δεν ξέρω λεπτομέρειες για να σας πω! Χρειάζεται να αναφέρω ότι δεν έχει κάνει κιχ μέχρι στιγμής και την εμπιστεύομαι για να πάω οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε απόσταση; ![]() Αφορμή πήρα από ένα σημερινό ποστ στο οποίο ο μάστορας που την αναπαλαίωσε, χαρακτηρίστηκε ως υπερβολικός! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Αλλά όντως είναι υπερβολικός ο μάστορας γιατί σου έβαλε πλαινό σταντ και όχι διπλό κεντρικό. |
|
|||
|
|||
![]() να τονισω οτι μετα απο 100 χλμ ταξιδακι με ζεστη, ΔΕΝ σταζει σταγονα λαδι...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Συγχαρτήρια για την πρωτιά! |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο δεν θα σε ενοχλήσει τίποτα για πολλά πολλά χρόνια …η δική μου έχει ήδη πάνω από 80.000 σε 14 χρόνια … ...τζι τζι το εργαλείο.!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μακάρι Teo! Προτίθεμαι όσο μπορώ να την βάζω μπροστά με το πόδι μου να την καβαλάω! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εκθεσιακό κομμάτι !!!! ![]() |
![]() |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|