![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
εγω δεν σας λεω τι θα φέρω...
σας υπόσχομαι μονο ότι θα είναι νόστιμα.... πριν από λίγο τελειώσαμε πάντως.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Aυτό τώρα τι είναι ????ποδήλατο bmw... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδακια καλησπερα,εχω μια απορια ,εκτος απο τον Κωστα θα εχει ψησταρια και καποιος αλλος?οσοι εχουν κρεατα θα φτασει η μια να ψηθουν ολα?Πες τε μου να φερω και γω αν ειναι κρεατα εκτος των αλλων.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εμείς μπορούμε να φέρουμε επιπλέον κάρβουνα και σχάρες. Φιλάκια... Ειρήνη |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αρχική Δημοσίευση από ckk
Ες αύριον τα σπουδαία Τα σημεία των καιρών, καλά Λίγα σύννεφα το πρωί, αίθριος καιρός κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αραιή συννεφιά τη νύχτα. Έχουμε τελικές συμμετοχές και λέμε: 1. frits x 2 + παιδί + ποδήλατο(α) 2. commander x 2 + παιδί 3. CPretenteriS x 1 (μέχρι πότε? – το παλεύουμε πάντως, ΑΚΟΜΑ) + ποδήλατο xc90 τιτάνιο Hillmaster 4. z_atomic x 2 + Μπαλού (γαβ) 5. evan400f με Ελένη 6. Γιώργος 7. HAWK_46 με ποδήλατο 8. geolag fullface, με γυναίκα + παιδιά + 4 ποδήλατα 9. MichaelChatzilias με Έκτωρα (γαβ) 10. Ξαδέλφη μου χ 1 (αν δεν πειράζει την παρέα) 11. ckk x 2 + παιδί + ποδήλατο παιδιού (θα σας πατήσουμε) 11 λοιπόν οχήματα (κούρσες - τζιπ – μηχανές) φορτωμένα με ποδήλατα, σκυλιά, συζύγους, αδελφές, τρόφιμα, ψησταριές, λουκάνικα / κοψίδια τα λίπη να τρέχουν / να βλέπω την χοληστερίνη να ρέει, φωτογραφικές μηχανές + video, πάνες, πάγο, ψυγεία, κουβαδάκια, σκυλοτροφές, μπάλες, ρακέτες, κράνη, μπαλάσκες λοιπόν για τις 10:30 αύριο στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης. Σχάρες, κάρβουνα, και του πουλιού το γάλα. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του με καρό τραπεζομαντηλάκια, ποτηράκια, κουταλάκια, χυμό, τοστάκια και φύγαμε, έτσι απλά. Διότι οι καιροί ου μενετοί και η φτώχια θέλει καλοπέραση. (τι με έπιασε με τις ρήσεις…) Και μια μικρή περιγραφή του τοπίου: Η όλη περιοχή γύρω, είναι παράδεισος. Έ, θα την κάνουμε κόλαση. Στάχτη και μπούλμπερη θα μείνει πίσω όταν φύγουμε, συσκευασμένη Ζήση, συσκευασμένη… Εμείς μπορούμε να φέρουμε 2 σχάρες barBQ, με τα ανάλογα κάρβουνα. Όσοι βλέπετε κάντε έναν κόπο και αναφέρετε αν έχετε κρέατα και τον τρόπο, που σκέφτεστε να τα ψήσουμε. Επαναλαμβάνω, για εμάς δεν είναι κόπος να φέρουμε τις σχάρες και τα κάρβουνα, φτάνει να το ξέρουμε. |
|
|||
|
|||
![]()
Έχουμε και έκτακτη συμμετοχή... γνωστού και μη εξαιρεταίου Χοντάκια... μετά λινάτσας... χρώματος μπλε...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tου δίνω το ποδήλατο μου για βόλτα αν καταφέρει να φτάσει με το Χόντα
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πικ νικ από τους "Φίλους του Παιδιού", την Κυριακή 6/6/20120. | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 6 | 05-06-2010 11:35 |
Γράμμα στο παιδί σας από τον Άγιο Βασίλη | george1968 | Διάφορα | 6 | 06-12-2009 12:19 |
Άγιο είχε ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 13 | 22-11-2009 10:47 |
Βόλτα στον Άγιο Μερκούριο | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 49 | 05-04-2009 23:17 |
Τί περιμένω από τον Άγιο Βασίλη.... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-12-2008 14:57 |