![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αμα δεν βαριεσαι περνα απο βουλιαγμενης να το ακουσω μηπως και μπορω να δωσω μια λυση..Απλα ζητα τον Βασιλη!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αμ δεν είμαι Αθήνα, αυτό είναι το κακό.
Βουλιαγμένης, εννοείς, μοτοζ.... ? |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι Βαγιαν..!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ.
Πιθανόν να με δείς κάποια στιγμή. Για πές όμως, αν ακούγεται οταν ανοίγεις το γκάζι, ενω όταν κλείνεις μειώνεται ή και παύει, εμπειρικά, προς τα πού το κόβεις ? Εμπειρικά πάντα. Ξέρω, έτσι δεν γίνονται διαγνώσεις. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ.
Last edited by eolos; 04-12-2010 at 23:46. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν θυμάμαι καλά έχει να κάνει με τον δίσκο ο οποίος αρχίζει και παραδίδει πνεύμα...
Το κακό είναι πως έχω ακούσει φήμες ότι όταν αρχίσει να το κάνει υπάρχει περίπτωση να "πάρει" και ο πρωτεύων άξονας (στο λίνκ) με ότι αυτό συνεπάγεται... ![]() Τέσπα, εγώ έχω και τα 2 αυτή την στιγμή, και έχω τον θόρυβο απο τον δίσκο, αλλά και κροταλίζει ο αριστερός κύλινδρος (με σχετικά πρόσφατη ρύθμιση βαλβίδων σε σέρβις παρεμπιπτώντως...).... (1200/'07) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απ τη στιγμή που ένας μηχανικός που έχει ακούσει εκατοντάδες boxer να γουργουρίζουν, τους δουλεύει καθημερινά και σου λέει ότι δεν μπορεί να σου απαντήσει, ότι και να λέμε εμείς οι υπόλοιποι οι ψιλοάσχετοι, σαν στοίχημα ακούγεται και θα σε "ζώνουμε με φίδια"!
![]() Στην καλύτερη περίπτωση λοιπόν, κανα πεντακοσάρικο έχει πέσει μέσα και όποιος το βγάλει, το παίρνει! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν ειναι χαλαρος θα σου κανει ζημια. Δεν εχω τσεκαρει το συστημα στις μπεμπες,αλλα αυτο πιστευω ειναι ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Ο ΑΡ ΒΟΧΕΡ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ Η ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 29-06-2010 20:04 |
καρτα απο τον Αγιο Βασιλη..... | Dionisis | Διάφορα | 6 | 01-01-2010 17:45 |
προσοχη προειδοποιηση απο τον διαχειριστη | Alext | Χιούμορ | 3 | 04-12-2009 11:34 |
Ο ορισμος του κομματος απο τον Ροιδη | Alext | Επικαιρότητα | 2 | 04-10-2009 09:33 |
Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 22:24 |