![]() |
|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πώς βρίσκετε αυτό που σας ενδιαφέρει στο forum; | |||
Μπαίνω μόνον στην αρχική σελίδα και επιλέγω την κατηγορία που με ενδιαφέρει. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 26.32% |
Επιλέγω τις "Νέες Δημοσιεύσεις" που ανοίγουν μόνον τα πραγματικά αδιάβαστα μηνύματα. |
28 | 49.12% |
Επιλέγω τα "Σημερινά Μηνύματα" που μου ανοίγουν διαβασμένα & αδιάβαστα μηνύματα. |
13 | 22.81% |
Έχω "κάνει συνδρομή" σε θέματα που με ενδιαφέρουν και ενημερώνομαι από το e-mail μου. |
1 | 1.75% |
Ψήφισαν: 57. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() πληρωνει καθε μηνα στο φορουμ,για να τον ανεχομαστε..
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Κι εγώ που νόμιζα πως υπάρχει δυνατότητα να πληρώσω το κατιτίς μου και να έχω την επιλογή να ΜΗ βλέπω τα posts του...Και να ενημερώνομαι με e-mail όταν είναι εκτός forum (ή λείπει σε εκδρομή του forum) για να μπαίνω εγώ! ![]() Ήμουν έτοιμος να πληρώσω για κάτι τέτοιο ![]() Χωρίς πλάκα, σε κάθε thread ή ακόμα και στα επιμέρους forums (κατηγορίες θεμάτων) υπάρχει επιλογή στα εργαλεία να εγγραφείς ώστε να σου έρχεται ειδοποίηση (άμεση, καθημερινή ή εβδομαδιαία) με e-mail για τα νέα posts ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πώς θ' ανεβάσω φωτογραφίες στο GS Forum ;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ιδέες και σχόλια. | 46 | 13-07-2013 23:49 |
Δεν είναι αυτό που φαίνεται | Hekima | Διάφορα | 8 | 19-11-2010 11:55 |
Δεν είναι αυτό που φαίνεται | Hekima | Διάφορα | 22 | 05-11-2010 18:16 |
Πώς να διορθώσω την ώρα στο GS Forum ???? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ιδέες και σχόλια. | 3 | 01-11-2009 15:18 |
Τι είναι αυτό που μας χωρίζει... | skippybi | Καλώς ήλθατε | 20 | 18-01-2009 13:22 |