![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() δεν εχει βγει ακομη το forum που μπορει να καλυψει αυτη την προσωπικοτητα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν και αξυριστες οι αριστερές ήταν προοδευτικές στο κρεβάτι,ενώ τις κοπέλες από την συντηρητική παράταξη,έπρεπε να τις παντρευτεις για να τις φυστικωσεις...... Τι μου θύμησες.....να είσαι καλα βασιλακη |
|
|
|||
|
|||
|
εμενα μου θυμησες τον βασιλακη...καιλα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Παρτε κυριε λαχεια..................
![]() ![]() Ντινό,η αιτηση μου πρωωθειτε ή να βαλω βισμα? ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
εσένα η μνήμη σου είναι επιλεκτική.....
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ντινό... ο Dido είπε θα συμπληρώσει αίτηση.... αν το κάνει.... θα συμπληρώσω κι εγώ... τέλος...
![]() Κοίτα τι ωραίο που φαίνεται πάντως κάτω απ' το όνομά μου.... γεμίζει η οθόνη βρε παιδί μου.... άλλο πράγμα.... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά, νομίζω ότι έχει ξεφύγει όλη η κατάσταση και από χαβαλό-σοβαρό θέμα, αρχίζει να γίνεται προσβλητικό για τα μέλη, για τους mod’s πάνω από όλους, τους ίδιους τους ιδιοκτήτες (admin’s), οι οποίοι είναι γνωστό πόσο πολύ έχουν προσφέρει έργο για να κρατηθεί αυτό το FORUM, στα επίπεδα που είναι σήμερα...
Προσπαθώ, εδώ και μέρες, να μην πάρω μέρος σε όλη αυτήν την «φαρσοκωμωδία», με όλα αυτά τα γραφώμενα, γιατί η υπόθεση έχει γίνει «γελοία» πια. Παρατηρώ ότι, ενώ κάποιο το παίζουν ‘cool’, που κάποιοι γίνανε mod’s, έχουν φαει τα ρούχα τους, και συνέχεια μπανάρουν επί αυτού...!!! Γιατί παιδιά, σας έταξαν τίποτα και δεν το πραγματοποιήσανε... Οταν γραφτήκατε στο FORUM, σαν τάξανε «αξιώματα», και ζοριστήκατε τώρα....??? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..!!! Μάλλον κάποιοι έχουν ξεχάσει ότι το FORUM, δεν είναι μία απλή διαδικτυακή κοινότητα τύπου FACEBOOK, (απρόσωποι), αλλά ένα διαδικτυακό σύνολο φυσικών προσώπων που έχουν μεράκι να περνάνε καλά, να οργανώνουν βόλτες και κάποιες εκδηλώσεις.... Φυσικά για να υλοποιούνται όλα αυτά πρέπει να τρέξουν και κάποιο άνθρωποι , να αφιερώσουν πολύ προσωπικό χρόνο και κατά επέκταση χρήμα εάν το θέλετε.... Χρήμα που, νομίζω, δεν ζητήθηκε από κανέναν μας..... Όσοι με γνωρίζετε, ξέρεται ότι «ψοφάω» για καλή ζωή και «χαβαλέ», όμως όλα τα πράγματα έχουν και τα όρια τους... Και μάλιστα όταν αρχίζει η κατάσταση να ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ανθρώπους, και να υποτιμάει ή υποβαθμίζει καταστάσεις... Γι’ αυτό παιδιά, ας ηρεμήσουμε, είμαστε εδώ να περνάμε καλά, να γνωριζόμαστε, και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ GS-FORUM... Νικηταράς Αργύρης Καρδίτσα |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| μια καλη προταση | boxerakias57 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 1 | 03-09-2010 22:09 |
| προταση για βολτα 10-5-2009 | γιαγια αρκουδα | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 13 | 09-05-2009 10:33 |