![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι λες τωρα................ποια βλαβη.....? |
|
|||
|
|||
![]() Πρέπει να έχεις άντερα για να κάνεις αυτή τη δουλειά και φυσικά ξεχνάς και το σπίτι σου . Πολύ θάλασσα . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στους δικούς σου θα πω ένα μεγάλο μπράβο και κουράγιο γιατί δεν σταματάνε τα μποφόρια ούτε τα προβλήματα στα βαπόρια..Απλά λέω ότι είναι δεδομένο και το πρόβλημα, και οι φουρτούνες.. Τώρα για την κόντρα μηχανικών και καπεταναίων, απλά θα πω ότι δεν αξιζει να υπάρχει, και ειναι και αναλογα τους μηχανικούς και ανάλογα τους καπεταναίους.. Σκέψου ότι και του καπετάνιου η θέση είναι και λίγο περίπλοκη, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα... |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ισχυει για τους μηχανοβιους.
![]() Εδω ο καπταιν κουβαλαει ανθρωπινες ζωες,δεν κανει το κεφι του και καθε λαθος του το πληρωνουν αθωοι οπως οι 100 συγχωρεμενοι του Σαμινα..... ![]() ![]() Safety first λενε οι καθρεφτες στα πλοια καπταιν.......... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μερικούς τους αγαπάει το πληρωμά τους αλλά και η εταιρία.. Εγώ φυλάω πρώτα το πλήρωμά μου και το σκάφος, και μετά τους επιβάτες.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τωρα πια δεν δουλευω στα αμπαρια,σπανιζει η επισκευη στην Ελλαδα πια. ![]() Στα υποβρυχια που γέρνουν δουλευα ![]() ![]() Σε τι καραβια εχεις κάνει? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε ενα 40 μετρο γιωτ ειμαι, και ειμαι στο yachting περίπου 8 χρόνια ως καπταιν. Πριν ήμουν ανθυποπλοιαρχος σε γκαζαδικα και χημικα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εχουν βγει κατι αμερικανικα Marineline χρωματα που επιτρεπουν να ξεφορτωνεις,να πλενεις να φορτωνεις άλλο φορτιο και βουρ. ![]() ![]() Εχουν γαμ.. τα πληρωματα με αυτα τα χρωματα,αλλα οι εταιριες κονομανε καλα. Φανταζεσε τι χρεωνουν για ναυλο,ε? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο νόμος που δεν σε υποχρεώνει να πας σε εξουσιοδοτημένο | vabu | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 12-08-2010 11:50 |
Η Ιστιοδρομία των Tall Ships στον βολο.... | gsmaniac | Διάφορα | 7 | 07-05-2010 21:21 |