GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 10-12-2010, 01:15
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS
Προεπιλογή Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΙΖΑ

Τα 120 εύρο δεν είναι λίγα για επισκευή όταν 169 (¨+17 μεταφορικά) έχει καινούρια .0μως εάν έγινε καλή δουλεία δεν θα σε απασχολήσει για χρόνια . Εάν μπορείς γράψε όλα τα ανταλλακτικά με το κόστος τους για να έχουμε μια ιδέα .*

Όταν η μπαταρία είναι καλή και παρουσιάζει κόλλημα η μίζα, είναι συνήθως από ρελέ. Υπάρχουν κιτ επισκευής ρελέ ΄η και ολόκληρος σαν ανταλλακτικό ,όλα αυτά υπάρχουν με τις τιμές τους (στην Γερμανία) στη σελίδα του ebay που παρέθεσες.

Εάν είχες πρόβλημα με το γρανάζι πρέπει να ελέγξεις καλά και το βολάν, εάν έχει κτυπήσει δόντι-α θα σου παρουσιάσει ξανά πρόβλημα.

* Εννοώ για τις χρεώσεις στο Ελλαδισταν…!
Reply With Quote
Παλιό 10-12-2010, 09:53
basilis76 Ο/Η basilis76 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW R1150GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paschalis Εμφάνιση μηνυμάτων
Βασιλη εχεις βρει καλη ακρη για να συντηρεις τη μηχανη σου οποτε μπορεις και συ μαζι μενα και αλλους πολλους να γελας με τον τυπο απο τα Τρικαλα
Για την ιστορια ομως σου αναφερω οτι αυτη τη μιζα την αγορασα απο αυτον το 2007 προς 330 ευρω για το δικο μου 1150.
Αυτη την ανατιμηση δεν την εκανε αυτος σιγουρα αλλοι ειδαν ψωμι και πεσαν με τα μουτρα να φανε..
το νου σας ρεμαλια!!!(copyright maniac)

Υ.Γ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ?
ΕΧΩ ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ 5-6 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.Α ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.Η ΕΡΓΑΤΟΩΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 7,12 ΕΠΙ 12 ΔΗΛΑΔΗ 85,44 ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ.ΛΑΔΙΑ, ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ, ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ.ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ 350 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 30% ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ 250 ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟ .ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ, ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ?2 ΩΡΕΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕΙ ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 100% ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ 30%.ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΠΙΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΛΑΔΙΑ, ΦΙΛΤΡΑ, ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ, ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ,ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΨΙΛΑ 190.

Last edited by basilis76; 10-12-2010 at 10:03.
Reply With Quote
Παλιό 10-12-2010, 09:57
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα 120 εύρο δεν είναι λίγα για επισκευή όταν 169 (¨+17 μεταφορικά) έχει καινούρια .0μως εάν έγινε καλή δουλεία δεν θα σε απασχολήσει για χρόνια . Εάν μπορείς γράψε όλα τα ανταλλακτικά με το κόστος τους για να έχουμε μια ιδέα .*

Όταν η μπαταρία είναι καλή και παρουσιάζει κόλλημα η μίζα, είναι συνήθως από ρελέ. Υπάρχουν κιτ επισκευής ρελέ ΄η και ολόκληρος σαν ανταλλακτικό ,όλα αυτά υπάρχουν με τις τιμές τους (στην Γερμανία) στη σελίδα του ebay που παρέθεσες.

Εάν είχες πρόβλημα με το γρανάζι πρέπει να ελέγξεις καλά και το βολάν, εάν έχει κτυπήσει δόντι-α θα σου παρουσιάσει ξανά πρόβλημα.

* Εννοώ για τις χρεώσεις στο Ελλαδισταν…!
ΤΟ ΒΟΛΑΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ 190 ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΠΕ 100 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ 120.ΤΕΣΠΑ Ο ΠΙΤΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΨΙΛΟΞΕΛΙΓΩΣΑ.ΚΑΝΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ ΦΟΡΤΙΣΤΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΤΗ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
Reply With Quote
Παλιό 10-12-2010, 10:41
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάρε συντηρητή μπαταρίας με €20.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από basilis76 Εμφάνιση μηνυμάτων
ΤΟ ΒΟΛΑΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ 190 ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΠΕ 100 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ 120.ΤΕΣΠΑ Ο ΠΙΤΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΨΙΛΟΞΕΛΙΓΩΣΑ.ΚΑΝΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ ΦΟΡΤΙΣΤΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΤΗ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
black & decker από praktiker.

Αλλά είναι κατάσταση αυτή ρε παιδιά? Στα κρύα να χρειάζεται συντηρητή? Με κανένα σεντονάκι μαζί... Και γιατί δεν τον δίνει μαζί, αφού είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ, σαν εξάρτημα?

Σε λίγο θα τους παραπονιόμαστε για την μπαταρία και θα μας ρωτάνε ΄μήπως την βάλατε μπροστά’? … Δεν είναι πολύ άσχημο, που έστω μας δίνουν το δικαίωμα να μιλάμε έτσι?

Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε πιστέψει ότι επειδή έχουμε δώσει όλα αυτά τα χρήματα, θα έπρεπε το μηχανάκι να φέρεται ανάλογα. Ας βάλουμε στο μυαλό μας λοιπόν ότι δεν παύει να είναι BMW = μεσαία εταιρεία, που προσπαθεί όταν μεγαλώσει να γίνει Mercedes. BMW + Rolex, που λένε, τυχαίο? Δεν νομίζω.

Last edited by ckk; 10-12-2010 at 10:43.
Reply With Quote
Παλιό 10-12-2010, 10:48
Senior Member

Απόσπασμα:
black & decker από praktiker.

Αλλά είναι κατάσταση αυτή ρε παιδιά? Στα κρύα να χρειάζεται συντηρητή? Με κανένα σεντονάκι μαζί... Και γιατί δεν τον δίνει μαζί, αφού είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ, σαν εξάρτημα?

ΜΕ ΤΟΝ black & decker ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Η ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ?ΣΟΡΡΥ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
Reply With Quote
Παλιό 10-12-2010, 11:04
Senior Member

Απόσπασμα:
ΜΕ ΤΟΝ black & decker ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Η ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ?ΣΟΡΡΥ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις. Έχει πολλές options το μηχάνημα. Εγώ έχω μόνιμα αυτήν, που έχει στους ακροδέκτες την αναμονή και πάω και κοτσάρω το ανάλογο πριζάκι όποτε θέλω. Επίσης έχει ακροδέκτες κροκοδειλάκια, καθώς και για αναπτήρα αυτοκινήτου.

Όλα τα έχει ο μπαξές.
Reply With Quote
Παλιό 10-12-2010, 11:10
adventure Ο/Η adventure βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Ζάκυνθος
Μoto: BMW 1150GS Adventure Βασιλομήτωρ των ADV

Απόσπασμα:
Δεν βγάζεις την μπαταρία από πάνω απλά βάζεις το φορτιστή στο μπριζάκι της μηχανής αφού έχεις προμηθευτή ένα τέτοιο από μαγαζί με αξεσουάρ BMW.

Reply With Quote
Παλιό 10-12-2010, 11:35
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από adventure Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν βγάζεις την μπαταρία από πάνω απλά βάζεις το φορτιστή στο μπριζάκι της μηχανής αφού έχεις προμηθευτή ένα τέτοιο από μαγαζί με αξεσουάρ BMW.

Όχι Adventure, δεν χρειάζεται κάτι επιπρόσθετο να αγορασθεί. Ο συντηρητής τα έχει όλα.

Αν θες να μπαίνει στο μπριζάκι της μηχανής, θα πρέπει να αγοράσεις άλλα πράγματα, οπότε θα σου κοστίσει ο κούκος – αηδόνι.

Last edited by ckk; 10-12-2010 at 11:37.
Reply With Quote
Παλιό 10-12-2010, 11:37
adventure Ο/Η adventure βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Ζάκυνθος
Μoto: BMW 1150GS Adventure Βασιλομήτωρ των ADV

Απόσπασμα:
Όχι Adventure, δεν χρειάζεται κάτι επιπρόσθετο να αγορασθεί. Ο συντηρητής τα έχει όλα.

Reply With Quote
Παλιό 10-12-2010, 12:19
Senior Member

ο φορτιστης ειναι αυτος?αυτος ειναι απο 30 -80 αμπερ
Αυτοκίνητο & Ηλεκτρονικά - Συντήρηση Μπαταριών - Φορτιστές Μπαταριών - Φορτιστής Μπαταριών - BLACK & DECKER Power Tools Product Details
και κατι ακομα για να καταλαβω.βγαζεις τη σελα και χωρις να ξεσυνδεσεις τους πολους τησ μπαταριας συνδεεις τον φορτιστη επανω?
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης