![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το μόνο σημείο του μπαλού που είναι εκπαιδευμενο είναι τα σαγόνια του. Αλλά ούτε μασημένη τροφή δεν παίζει να μου δώσει...θα την έχει καταπιεί |
|
|||
|
|||
![]()
περαστικα φιλε μου.......
και οπως,μας συμβουλευσες....προσοχη.....κατι το δντ κατι οι γιορτες....κατι η ανεργια....ο κοσμος εχει σαλταρει........ και παλι περαστικα και σιδερενιος ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
περαστικα σου ρε φιλε!!
|
|
|||
|
|||
![]()
όχι ρε φίλε τι γκαντεμιά είναι αυτή!
![]() Μακάρι όλα να σου πάνε καλά ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Περαστικά Ζήση. Μάλλον σε κυνηγάει λίγο… Χριστούγεννα από τώρα λοιπόν με την Αλεξάνδρα, καλό ακούγεται.
Τώρα θα έχεις χρόνο, οπότε περιμένουμε γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την θεία που σε χτύπησε, την αστυνομία, την πυροσβεστική, το νοσοκομειακό, το ΚΑΤ κλπ υπηρεσίες του κράτους ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή ανάρρωση φιλαράκο! Γρήγορα πάλι στη σέλα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε ζηση δεν μπορω να πω οτι χαρηκα που σε γνωρισα κατω απο τετοιες συνθηκες,αλλα νιωθω χαρα που προσφερα οτι περναγε απ'το χερι μου εκεινη την δυσκολη στιγμη που σου συνεβηκε αυτο το κακο,μιας κι εγινε ακριβως εξω απ'το μαγαζι μου.Απο οτι βλεπω δεν απεφυγες τις πατεριτσες τελικα,αλλα τουλαχιστον δεν επαθες και μεγαλυτερη ζημια [σπασιματα κτλ].Αν τελικα η κοπελια με το αυτοκινητο σου φερει τιποτα αντιρησεις για το συμβαν [που δεν νομιζω],μην διστασεις να επικοινωνησεις μαζι μου για οποιαδηποτε βοηθεια η μαρτυρια χρειαστεις.Να εισαι καλα,πολλα περαστικα και να ειναι το τελευταιο σου ευχομαι.
![]() ο μυστηριος με το varadero... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου περαστικά, γρήγορα να είσαι και πάλι όρθιος με τη μπέμπα σου μαζί.
|
|
|||
|
|||
![]()
Περαστικα σου φιλε και γρηγορα ορθιος............
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Περαστικά φίλε ! Νάναι το τελευταίο, σύντομα όρθιος και καβαλλάρης!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 6 ΜΕ 16 | vincet | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 21-06-2010 18:36 |
ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ TROY... | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Αγώνες | 5 | 21-05-2010 06:45 |
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 4-5 ΙΟΥΛΙΟΥ | PortoLeone | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 60 | 21-07-2009 21:52 |
ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ | kostasmats | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 10 | 12-06-2009 14:23 |