![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Τα σχετικά άρθρα είναι 74 παρ. 4 και 6 και 80 παρ 1 . Για τα φώτα εκτάκτου ανάγκης (alarm) άρθρο 2 και 71 .
Τα φώτα ομίχλης και η χρήση του δεν έχουν καμία σχέση. Εάν φτιάχνουμε ότι θέλουμε με την λογική << ο καθένας όπως το βλέπει , καλύτερα να με γράψουν … >> ... Ο. Κ. ,αλλά άλλο αυτό και άλλο ότι είναι νόμιμο. ![]() Δυστυχώς εάν κάποιος κοιμάται ΄η έχασε την έξοδο και έκοψε απότομα ΄η είδε ξαφνικά τα goody s ΄η απλά βαρέθηκε να περιμένει στην ακινητοποιημένη εθνική (λόγο καραμπόλας 14 οχημάτων) και μπαίνει στη Λ.Ε.Α. … ΔΕΝ παίρνει χαμπάρι ούτε περιπολικό με φουλ φάρους και σειρήνες . Τα ανωτέρω είναι ελάχιστα περιστατικά, ιδίως στην τελευταία περίπτωση βγήκε ακριβώς μπροστά μου και έριξα το αμάξι της δουλειάς στο χαντάκι για να μην πέσω πάνω στο γελάδι.
|
| Tags |
| στρομπο, light, strobe, strobo |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| μου την δινει που δεν τον εχω στα χερια μου... | γιαγια αρκουδα | Μου τη δίνει που ..... | 27 | 27-11-2010 11:06 |
| την πηρα την νεα κυρια μου!!!! | thirio | Γενικά - Αναβάτης | 46 | 13-02-2010 18:54 |
| Free Video με High Lights από Μαλαισία .. | frits | Αγώνες | 4 | 31-10-2009 12:59 |
| Δεν θα ξαναπαραπονεθώ για την δουλειά μου | EOD-K9 | Χιούμορ | 13 | 12-10-2009 18:26 |
| Xenon lights on GSs | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 03-09-2009 16:04 |