![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους....
Σήμερα πήγα με παρέα, στο "Μπακαλόγατο" της Λάρισας... Μαγαζί πολύ ωραίο, όλο σκηνές από παλιό ελληνικό κινηματογράφο, στους τοίχους, μεζέδες (όπως της Αθήνας), καταπληκτικοί, το προσωπικό εξυπηρετικότατοι και χαμογελάστοι, το αφεντικό κ. Αντρέας πολύ ευγενικός και πολύ σωστός, μάλιστα παλιός μοτοσυκλετιστής με AFRICA. ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.... ![]() Το αφεντικό, μου είπε ότι μας περιμένει ξανά, με την παρέα του FORUM, την επόμενη φορά, που θα πάμε... Γι' αυτό καρντάσια, καταυλακιώτες, καραγκούνηδες και λοιπές φυλές του GS-FORUM, πρέπει να κτυπήσουμε μια ομαδική συνάντηση μετά τα Χριστούγεννα, όταν ο καιρός θα το επιτρέψει... Αρα βρέστε ημερομηνία να κτυπήσουμε ένα ΠΑΝ-ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ...!!!!! ![]() ![]() ΒΟΥΡ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και όπως έχουμε πει, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ...!!!! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Καλησπέρα Αργυράκο! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Αρκά μου,
Λοιπόν Δημήτρη, νομίζω ότι ο Μπακαλόγατος πρέπει να ανακυρηχθεί το επίσημο μεζεδοπωλείο του GS-FORUM...!!!! (Μαζί με την Αίγλη φυσικά) Πληροί και τις πιο αυστηρές προδιαγραφές μας... ![]() ![]() ![]() Ενα σου λέω... Τρόμαξα να οδηγήσω και να γυρίσω σπίτι..!!!! Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πίσω... Νομίζω ότι θα ξαναφάω αύριο βράδυ πάλι..!!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ρώτα τον maniac! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλησπέρα στη παρέα . ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Δευτέρα 06 Δεκεμβρίου 2010 | MARK | Μια καλημέρα είναι αυτή | 291 | 07-12-2010 04:22 |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Κυριακη 5 Δεκεμβρίου 2010! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 216 | 06-12-2010 01:51 |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010! | manosamos | Μια καλημέρα είναι αυτή | 222 | 05-12-2010 04:17 |
Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 223 | 04-12-2010 04:07 |
Καλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες - Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010 !!! | katsanakis | Μια καλημέρα είναι αυτή | 331 | 03-12-2010 03:39 |