![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||||
|
||||||
![]() Απόσπασμα:
Το 1981 μπηκα στην Ναυτιλια με 9000δρχ μισθό οταν ο Δ/της του 5ου τελωνειου Πειραια (το μεγαλυτερο Τελωνειο ισως της χωρας) επαιρνε 2,500δρχ!!! Και φτασαμε το 1994 να περνει ο Τελωνης 500,000δρχ κι εγω 150,000δρχ με τα ιδια χρονια υπηρεσιας και τα ιδια πτυχια!!!! Ετσι για να εχεις ενα μετρο για συγκριση! Και σκεψου οτι εμεις απο το 1981 δουλευουμε με το εργασιακο καθεστως που στις 16/12/10 ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!! Αυτο για το οποιο γινονται οι τωρινες διαδηλωσεις/συλλαλητηρια. Απόσπασμα:
δες τα 22/05/09 (στο 4:15 το ζουμι) 21/12/07 11/11/07 2/06/09 Σημερα ΕΜΕΙΣ οι καταναλωτες πληρωνουμε τις αυξησεις στα τιμολογια της ΔΕΗ (απο 01/01/11) τα εσοδα απο τις οποιες θα χρησιμοποιηθουν ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΗΝ ΓΕΝΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕς ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!!!!! ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ????? Απόσπασμα:
Και για πια εργασιακα κεκτημενα μιλαμε στον Ι.τομεα? Δουλεψα ποτε κατω απο 14-16 ωρες? Ειχα ποτε Κυριακη ελευθερη? ΑΜΟΙΦΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ? ΠΟΤΕ φιλε Διονυση!!! Τα πρωτα Χριστουγεννα και το πρωτο πασχα το εκανα σπιτι μου το 2000 φιλε Διονυση!!! Υπαρχει ¨η υπηρξε ποτε εργαζομενος στον Ι.Τομεα που του ειπε εργοδοτης κατσε υπερωρια ανευ αμοιβης και δεν εκατσε??? Και τι θα πει....τοσες 3ετιες=τοσος (αυξημενος) μισθος, παντρευτηκες? αντε παρε ενα επιδομα ####υ, εκανες παιδια? παρε και το αναλογο επιδομα!! Καλα και σωστα ειναι ολα αυτα αλλα να τα πληρωνει το κρατος, οπως γινεται σε ολες τις χωρες και οχι ο εργοδοτης!!! Αλλα πως να τα πληρωνει το κρατος οταν αυτα τα λεφτα πανε σε αυτους που παμε να ακολουθησουμε??? Σε αυτους τους αφαιμαχτες του κρατικου πλουτου? σε αυτους που θεωρουν τις ΔΕΚΟ κτημα τους και θελουν συνδιοικηση? Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Φυσικα και αν πτωχευσουμε καποιοι θα επωφεληθουν, αυτο γινεται παντα και παντου. Στην κατοχη αυτοι οι οποιοι ειχαν χρηματα επωφεληθηκαν της πτωχευμενης Ελλαδας και πολλαπλασιασαν τα χρηματα τους, εις βαρος των πολιτων, τα οποια απολαμβανουν μεχρι σημερα, ψαξε στους εφοπλιστες και θα βρεις παρα πολλους!!!!! Απόσπασμα:
Δκαιωμα μου ΔΕΝ ειναι να βγαινω στους δρομους και να ζηταω αυξησεις ΧΩΡΙΣ να παραγω αυτες της αυξησεις, δικαιωμα μου ΔΕΝ ειναι να βγαινω στους δρομους και να ζηταω 8ωρο με αυξημενες απολαβες, δικαιωμα μου ΔΕΝ ειναι η απεργια για ψιλλου πηδημα βυθιζοντας την χωρα μου ακομα βαθυτερα στην υφεση, δικαιωμα μου σαν εργαζομενος ΔΕΝ ειναι να προσφευγω στο ΣτΕ και να ζητω απαγορευση λειτουργιας των εμπορικων την κυριακη 12/12/10 για λογους που μονον ενας συνδικαλιστης ξερει!! Αυτα ΔΕΝ ειναι δικαιωματα εργαζομενων αλλα δικαιωματα συνδικαλιστων!!! Δικαιωμα του εργαζομενου ειναι να κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ακομα και υπερωριακη εργασια ανευ αμοιβης) προκειμενου να ειναι παραγωγικοτατος ουτως ωστε να συνεχισει να εχει δουλεια!!!!!! Εχω δουλεψει φιλε Διονυση στην Αμερικη, στην Αγγλια, στο Βέλγιο και στην Γερμανια στην 30χρονη ενσημουμενη εργασιακη μου ζωη, πουθενα δεν διεκδικουνται τετοια δικαιωματα οπως εδω και πουθενα δεν δουλευουν 8ωρα οπως εδω!!! Και μην μου πεις οτι εκει αμοιβονται αλλιως διοτι ναι αμοιβονται αλλιως αλλα παραγουν και αλλιως....Δημοσιοι και Ιδιωτικοι!!! Ας παμε στην Ευρωπη να δουμε πως δουλευουν και πως αμοιβονται εκει και μετα τα ξαναλεμε!! Last edited by GeorgeP; 13-12-2010 at 12:29. |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου ρε Γιώργο! Πολύ μπλα μπλα, αλλά ουσία μηδέν.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον θα διαφωνήσω...
Το πολύ μπλα μπλα, δεν είναι του Γιώργου αλλά των (καλοπληρωμένων) εργατοπατέρων που εξυπηρετούν εαυτούς και .......... εαυτούς! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Εγώ πάλι θα συμφωνήσω απόλυτα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοείται...πως εσύ συμφωνείς....
Last edited by moby_gr; 13-12-2010 at 14:41. |
|
|||
|
|||
![]()
Είκοσι δισ. ευρώ έχουν επενδύσει κερδοσκόποι στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, με φόντο τη διάσπαση της Ευρωζώνης.
Αυτό αποκαλύπτει δημοσίευμα της Real News, που αναφέρει ότι πριν καν στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής του Μνημονίου τον Ιούνιο, ήδη επενδυτές, hedge funds και μεμονομωμένα άτομα είχαν επενδύσει 8 δισ. ευρώ στη χρεοκοπία μας.
Παρά τη λήψη της βοήθειας, οι εν λόγω επενδυτές δεν έχουν ησυχάσει, με αποτέλεσμα σήμερα το ποσό αυτό να έχει ανέλθει στα 20 δισ. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο σορτάρισμα συμμετέχουν και πλούσιοι Έλληνες, οι οποίοι ωστόσο απέσυραν έγκαιρα τα χρήματά τους και τα έχουν καταθέσει στο εξωτερικό. Αυτοί έχουν ως απώτερο σκοπό να αγοράσουν φτηνά αργότερα αν όντως το σενάριο της χρεοκοπίας επαληθευτεί. Στην πλάτη της Ελλάδας εξακολουθεί να παίζεται χοντρό παιχνίδι, με άλλους να μας συμβουλεύουν να προβούμε σε ελεγχόμενη πτώχευση και σε άλλους να υποστηρίζουν ότι θα τα καταφέρουμε. Μιλώντας στην εφημερίδα ο καθηγητής του ΙΟΒΕ Γ. Στουρνάρας λέει ότι “όσοι προτείνουν στάση πληρωμών δεν γνωρίζουν σε βάθος τη λειτουργία της ευρωζώνης ή τα λεγόμενά τους υποκρύπτουν σκοπιμότητες, υπό την ένοια ότι επιδιώκουν να εισπράξουν κέρδη, είτε από swaps πιστωτικού κιδνύνου, είτε οφέλη από σορτάρισμα ομολόγων της ευρωπαϊκής περιφέρειας, είτε και του ίδιου του ευρώ”. αλλοι οριζουν το μελλον μας και ολα τα αλλα που συζηταμε ειναι ακρως καφενειακα..... ![]() το εγκλημα το δικο μας ειναι οτι ψηφιζουμε τα τελευταια 30 χρονια ανθελληνες πολιτικους,πουλημενα τσιρακια της ευρωπης και των ΗΠΑ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα πάλι την γνώμη μου την ξέρετε… πίσα και πούπουλα και πριν την φυλακή, επιστροφή των, καθ’ οιονδήποτε τρόπω, κλεμμένων.
Η όλη αδράνεια του κόσμου, οφείλεται στο ΜΕΓΕΘΟΣ του κακού. Ότι και να κάνουμε, δεν μπορούμε να πετύχουμε το ευκταίο. Είναι πολύ μεγάλο το πλοίο, για να του αλλάξουμε την ρότα προς το παγόβουνο. Ο Γιωργάκης, όχι μόνο δεν έκανε ΚΑΜΙΑ προσπάθεια να αλλάξει την πορεία αυτή, αλλά από ότι βλέπουμε, όσοι μπορούμε, το κυνηγάει ΑΚΟΜΗ το παγόβουνο. Μόνο που το κυνηγάει για ίδιον όφελος. Τα φράγκα είναι πολλά γιόκα μου. Προς το παρόν πρέπει να βγει κάποιος να μας πει υπεύθυνα αν φθάνουν τα παραγόμενα χρήματα της χώρας, GDP, να μας θρέψουν. Αλλά και πάλι, ΕΠΙΤΗΔΕΣ, δεν το λέει κανείς. Διότι αν φθάνουν, να πάνε να γαμ.θούν στην Ευρώπη. Θα τους τα δώσουμε ΌΤΑΝ τα έχουμε. Ίσως αυτό που ΕΓΙΝΕ στην Ελλάδα, η πτώχευση δηλαδή και η εν συνεχεία αντίληψή της από τους Έλληνες, να είναι καλό. Είναι πολλά τα χρόνια της αμαρτίας, χρειαζόμαστε την ΚΑΘΑΡΣΗ. Αυτό το πολιτικό σκηνικό, πρέπει να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ. Το νέο που θα έρθει, θα ξέρει τι να κάνει. Με ασφάλεια και πρόχειρα θα πω ότι, αν κάνει τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ από όλα όσα έχουν κάνει οι μέχρι τώρα, θα πετύχει καλύτερα αποτελέσματα. Πρέπει να κατέβουμε στους δρόμους. Αυτό είναι αναμφισβήτητο. Αλλά όχι με φορείς τις ανωτέρω αναφερόμενες συνδικαλιστικές ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. Πρέπει να υπάρξει ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ. Φοβάμαι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Δεν ξέρουμε να κάνουμε πολλά, γιατί ως τώρα φερόμασταν σα λαός, δηλαδή ο καθένας για το ατομικό μικροσυμφέρον του. Όταν δράσουμε σαν πολίτες, δηλαδή για το συλλογικό συμφέρον, θα πετύχουμε περισσότερα. Ίσως και την λύτρωση. Ίδωμεν. |
|
|||
|
|||
![]() Σαφώς και εννοείται εφόσον το δηλώνουν τα γραφόμενά μου παραπάνω. Αν θέλεις να πεις κάτι άλλο είμαι εδώ για να σε ακούσω. |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνειτε ¨η οχι εμενα μου ειναι αδιαφορο διοτι ως ανεργος δεν μπορω να προσφερω και πολλα πραγματα!
Ομως, και οσοι ακομα διαφωνειτε με εμενα, να εχετε τα cohones και να βγειτε στους δρόμους και να πατε να πειτε την διαφωνια σας με τα λεγομενα μου στα μαγαζια της Αθηνας τα οποια περιμενουν να εισπραξουν κανενα φραγκο και να πληρωσουν επιταγες, τραπεζες, εφορια, ΦΠΑ... ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑς ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ αλλα λογω των απεργιων, συλλαλητηριων και λοιπων ''ομορφων'' εκδηλωσεων που ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Υ Ν!!!! αφου αυτοι που εχουν να ξοδεψουν δεν πανε στο κεντρο να ψωνισουν λογω απεργιας των συγκοινωνιων και λογω φοβου επισοδιων!! με αποτέλεσμα, αφου οι τζιροι πεφτουν (ακομα περισσοτερο), οι συναδελφοι ΣΑΣ εργαζομενοι, αυτοι που τοσο κοπτεσθε για τα δικαιωματα τους να μενουν στον δρομο καθε μερα και περισσότεροι!!! Ποσοι απο ολους εσας, και δεν απευθυνομαι μονον στον Gemara και Νεο αλλα σε ΟΛΟΥΣ, οι οποιοι συμετεχετε σε αυτες τις αθλιες συγκεντρωσεις/διαδηλωσεις - ¨η τις επικροτειτε - των εργατοπατερων, θα βαλετε τα κλαματα αν ο Αρκας, ο frits, o Commander και δεν ξερω κι εγω ποσοι άλλοι μετα τα Χριστουγεννα κλεισουν τα μαγαζια τους γιατι οι εργατοπατερες δεν τους αφησαν να δουλεψουν μια εξτρα Κυριακη και δεν αφηνουν τον κοσμο που εχει να ξοδεψει να κατεβει στο κεντρο και να ψωνισει με τις απεργοδιαδηλωσεις τους? Αυτοι δεν εχουν παιδακια και οικογενειες? τι μεγαλωνουν....κατσικια ελευθερας βοσκης??? δεν εχουν δανεια? δεν εχουν υποχρεωσεις? τειρεσιας ξερετε τι σημαινει για εναν εμπορο/ελευθερο επαγγελματια??? Ολοι αυτοι, τα μελη που ανεφερα πιο πανω και δεν ξερω κι εγω ποσα άλαλ μελη, εχουν επιχειρησεις με υπαλληλους, αν αυριο τους απολυσουν γιατι δεν δουλεψαν τα χριστουγεννα, οπως περιμενει ο καθε ελευθερος επαγγελματιας να κανει, θα τους πουμε παλιοαφεντικα, θα τους ονομασουμε ''κεφαλαιο'', αλητες και δεν ξερω κι εγω τι άλλο και θα ζηταμε κυρωσεις και μετρα εναντιον των εργοδοτων και συμετοχη του κρατους για να διασφαλισθουν οι θεσεις των υπο απολυση υπαλληλων!!!!! Πάλι χρεος δηλαδη του κρατους!!! Οταν εσεις, ΟΛΟΙ εσεις, μπειτε στα παπουτσια του arkas, του frits, του commander. του Gepol και δεν ξερω κι εγω ποσων άλλων τοτε να ερθετε να μου μιλησετε!!! Απο την ζεστη του γραφειου του καθενος, ειδικα των δημοσιων λειτουργων εργατοπατερων και μη,, δεν δικαιουται να μιλησει κανεις!!! ΚΑΝΕΙΣ!!!!! Γιατι εσεις, ΟΛΟΙ εσεις, εχετε και θα εχετε την δουλεια σας και θα πρέπει να μαθετε να ζειτε και με τα πολλα και με τα λιγα!! Οπως ο καθε νοημων ανθρωπος!!!!!!!!!!! οπως θα κανει και αυτος ο Ι.υπαλληλος που θα του πει ο εργοδοτης του αυριο ''αν θελεις να μεινεις ξεχνα τις 3ετιες και τα επιδοματα ####υ και παιδιων και απο 2200 θα περνεις 1500''!!!!! Νομιζετε οτι θα κατεβει σε απεργια αυτος ¨η θα συνεχισει να δουλευει???? ΕΣΕΙΣ δημοσιοι λειτουργοι γιατι απεργειτε??? απαντηση: διοτι εισαστε ΑΣΦΑΛΕΙΣ και κανενας δεν προκειται να σας κουνησεις απο την θεση σας!!! Το πολυ πολυ να σας πανε πιο εκει!!!!!! Αλλα τι λεω τωρα ειναι δυνατον οι Εργαστοπατερες οι οποιοι ΟΛΟΙ ειναι Δημοσιοι Υπάλληλοι να νοιαστουν για τους αμοιρους τους ιδωτικους υπαλληλους και τους ελευθερους επαγγελματιες??? Αν ειναι δυνατόν!!! Last edited by GeorgeP; 13-12-2010 at 15:24. |
|
|||
|
|||
![]() νομιζω οτι κατι δεν καταλαβες φιλε γιωργο.....
![]() ολοι κατα των εργατοπατερων ειμαστε και ολοι κατα των οργανωμενων συνδικαλιστων,αλλα κυριως κατα των πολιτικων,οι οποιοι εχουν φερει την χωρα στο αδιεξοδο... ![]() μεν εξοργιζεσαι,γιατι νομιζω οτι ειμαστε ολοι απο την ιδια μερια του ποταμου... ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου είπαν ότι σε αυτό το | Pier | Καλώς ήλθατε | 33 | 14-12-2010 09:37 |
Μου κλεψαν το τσαντακι μου | stelios1977 | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 27-09-2010 05:26 |
Μου διέρηξαν το σπίτι ..... | MANDRAX-7 | Τι μας έτυχε | 18 | 30-06-2010 07:51 |
Μάχη με το θάνατο δίνει ο Μάικλ Τζάκσον | GS_maniac | Κόσμος | 4 | 24-12-2008 12:39 |