![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
οταν οι ελληνικες τραπεζες ακολουθησουν τον νομο και αρουν τους ορους που εχουν κριθει καταχρηστικοι, και παψουν τα ληστρικα επιτοκια χορηγησεων καταναλωτικης πιστης, να εχουν την απαιτηση να ειμαστε αψογοι απεναντι τους.
εγω οταν εχω ορεξη αργω επιτηδες την καρτα.ανηκω πλεον στους δυσκολους πελατες και με παιρνουν προισταμενοι!! οταν δεν αρνουμαι να επιβεβαιωσω ποιος ειμαι τους λεω οτι εχω καινουρια γκομενα, εχω να δωσω σε μια φιλη για εκτρωση, τα εφαγα στα μπουζουκια-καζινο-ιπποδρομο, πηρα τηλεοραση, ειμαι κρατουμενος και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα. πλακα εχουν.. και επισης οσο και να πεινασω, θα βρω πιο αξιοπρεπη δουλεια απο εισπρακτικη εταιρεια. Ευχαριστω |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Είμαι περίεργος αν εσύ δεχόσουν να κάνεις αυτή την δουλειά...από όσο σε ξέρω μάλλον όχι...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τι είναι αναξιοπρεπές δηλαδή? Αναξιοπρέπεια και αλητεία είναι όταν πήγα σε ένα κατάστημα στις εκπτώσεις και μου πούλησε ένα παντελόνι στην τιμή πριν από τις εκπτώσεις και στο λέω επειδή το τσέκαρα. Αναξιοπρέπεια και αλητεία ήταν όταν δεν εγχείριζαν τον πατέρα μου αν δεν έβρισκα 3 εκ. δραχμές. Αναξιοπρεπές είναι όταν δεν μου δίνουν απόδειξη και κλέβουν το σύστημα οι έμποροι και πολλά άλλα. Και ναι βάση των αναγκών μας κάνουμε το οτιδήποτε θεωρούμε εμείς αξιοπρεπές, οτιδήποτε που θα δώσει φαί στα παιδιά μας και θα πληρώσει λογαριασμούς, ώστε να μη μας κυνηγάει κανείς, καμιά εισπρακτική εταιρία και καμία τράπεζα για να μην έχουμε να λέμε και μετά.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σωστότατη! ![]() Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και οι ρουφιάνοι στην κατοχή που έβαζαν την κουκούλα και έδιναν κόσμο είχαν τις δικαιολογίες τους. Υπάρχουν διαδικασίες που προβλέπουν τι πρέπει να γίνει αν κάποιος δεν μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του, δέσμευση περιουσίας, κατάσχεση κ.ά. Το να σε πέρνουν τηλέφωνο και να σε πιέζουν ψυχολογικά απλά είναι απαράδεκτο και τίποτα δεν νομιμοποιεί αυτούς που το κάνουν. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οι εταιρείες αυτές δουλεύουν μέχρι τόσο αργά? Νομίζω ότι οι διαδικασίες που αναφέρεις τηρούνται ούτως ή άλλως. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επιμένω ότι αυτή η "δουλειά" και με τον τρόπο που γίνεται είναι για ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τι είναι η αξιοπρέπεια. Το να πατάς τον άλλο στο λαιμό την ώρα που πνίγεται δεν είναι ανθρώπινο και η λογική του "Ας πρόσεχε" είναι ένα επικίνδυνο άλλοθι. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
θα ηταν πολυ καλυτερα να σε επαιρνε καποιος απο το καταστημα της τραπεζας,ο οποιος σιγουρα θα ηταν πιο ευγενικος,γιατι θα σε γνωριζε και προσωπικα......
![]() η επαγγελματικη μου επαφη με τραπεζες ειναι πολυ καλη,ισως γιατι δεν ειναι εξαρτωμενη απο αυτες..... ![]() επειδη ακουγονται πολλα παραπονα συμπεριφορας προς τους πελατες απο τις εισπρακτικες,νομιζω οτι την δουλεια αυτη την κανουν ανεκπαιδευτοι και εκει υπαρχει θεμα.... ![]() οσο για καποιους που θιχτηκαν προσωπικα,νομιζω οτι κανουν λαθος......μιλαμε για το ολο συστημα και για καποιους αναιδεις ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ποιός είπε για λογική "ας πρόσεχε", για που είναι άλλοθι? Σε πείρανε 12 το βράδυ? |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Όχι ευχάριστα νέα απ' την Eurobank .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 13 | 12-07-2010 17:36 |
| Επίκαιρο οσο ποτε..... | jarhead | Ελλάδα | 26 | 17-06-2010 09:33 |
| Στην τραπεζα... | georgekostas | Ανέκδοτα | 10 | 30-10-2009 00:40 |
| καλως σας βρηκα ξανα | konstantinos | Καλώς ήλθατε | 20 | 10-06-2009 19:57 |
| ...μύρισε καλοκαιράκι!..και ακομα δεν μπηκε ουτε ο Ιουνιος!...βολτιτσες στα πέριξ! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 02-06-2009 00:37 |