Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Ρε Κώστα, είσαι έξυπνο παλικάρι, που ??σου γράφει ευθέως YES μπορείς να την πας στον GREEK dealer ; όπως για παράδειγμα σου γράφει ξεκάθαρα ότι την στέλνεις σε εμάς ή στη Γερμανία από όπου την αγόρασες.
Αυτό που σωστά σου λέει είναι ότι όσο έχεις την απόδειξη έχεις 2 χρόνια εγγύηση από την εταιρεία. Το θέμα είναι πως θα πάει στην Αμερική.
Οι νόμοι της αγοράς αλλά και η λογική λένε ότι θα πάει μέσω Γερμανίας. Πως έχει δηλαδή την απαίτηση από κάποιον να σε εξυπηρετήσει όταν δεν του έχεις δώσει μισό ευρώ, τι είναι φιλόπτωχο ίδρυμα;
Όσο για το παπαριές σε είχα για πιό ευγενικό, ίσως φταίει το προχωρημένο της ώρας.... 
|
Προφανώς παρανόησες το μήνυμά μου και εκπλήσσομαι...
1/ Το ζουμί ήταν, να αποδειχθει ότι ακόμα κ´ μέσω Internet, υπάρχει και ισχύει κανονικότατα 2ετής εγγύηση
2/ Όσο για τις π@π@ριές... δεν είναι ότι είμαι αγενής όπως δυστυχως παρουσίασες... ούτε φταίει η ωρα... Αν δεν ήταν φόρουμ θα έγραφα πολύ χειρότερα για την απαράδεκτη αντιμετώπιση των Ελληνων αντιπροσώπων στα θέματα εγγυήσεων ΟΛΩΝ των ειδών... "Αν δεν το ´χεις πάρει απ´την Ελλάδα δεν έχεις εγγύηση"....

Είμαστε με τα καλά μας...??? Γιατί σε όόόόλες τις άλλες χώρες να έχει δηλαδή...???
Και κλείνοντας........ έλεγα στο Δημήτρη (Arkas) χθες για ένα περιστατικό εγγυησης που συνέβη σε μένα με αυτοκίνητο αγορασμένο στην Ελλαδα που αναγκαστηκα να το επισκευάσω στην Γαλλία και αντίστοιχα ένας άμοιρος Εγγλεζος με αυτοκίνητο αγορασμένο από Αγγλία που ήρθε για διακοπες εδώ και επαθε ζημια που επρεπε να επισκευασει...
Η δική μου εγγύηση έληγε σε 20 μέρες... Το αυτοκίνητο του Εγγλέζου... αγορασμένο πριν απο 3 μηνες...
Το αποτέλεσμα...??? Εγω τοτε πληρωσα 0 γαλλικα φραγκα για ζημια που θα ήταν περιπου 500-600.000 δρχ και του Εγγλεζου του χρεώσανε τοτε πανω απο 1.000.000 δρχ προφασιζόμενοι ότι η εγγύησή του δεν ισχύει στην Ελλαδα!!!

Είμαι πολύ περισσότερο ευγενικός απ´ ότι ανέφερες Σταυράκο μου... αγανακτισμένος είμαι!!!