![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
διακοπτης τιμονιου!μου το εκανε και εμενα.το ιδιο εκανε και του giorgosgs!
|
|
|||
|
|||
![]()
Se mena dimioyrgei to idio provlima...svisimatakia... otan einai kryo me to poy patao to freno!! pao sto eksoysiodotimeno to vazei ston egkefalo..den deixnei blavei kai moy alazei ta ygra frenon...se 2 meres me afinei apo bataria..vazo kainoyrgeia oxi gnisia kai se 2 meres me afinei apo mpataria!! se epikeinonia me to synergeio moy lene oti xreiazetai anavathmisi me ena programa oste na min travaei toso reyma otan einai se katastazi iremias!!!!KAMIA IDEA KANEIS???????
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
KI EGO!! moy eipe oti eixe vgei kapoia stigmi ayti h anavathmisei gia kapoia liga montela poy poy etrogan mpataries!!thelo na pisteyo oti den moy lene p@p@ries!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απλά τα πράγματα...χτύπα ένα τηλεφωνάκι σε 3-4 επίσημες αντιπροσωπείες να το διασταυρώσεις... Γιατί κι εγώ πρώτη φορά ακούω να υπάρχει τέτοιο "πρόγραμμα" και αν ναι από που "κόβει" κατανάλωση?.... |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω παιδια !!Θα επανελθω...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο την τελευταια επισκεψη στο εξουσιοδοτημενο... δεν βλεπω να λυθηκε το προβλημα...(μου ανεφερε πιθανο προβλημα τησ μοναδας του ΑΒS} Καπου ακουσα οτι κυκλοφορουν μπαταριες που μοιαζουν με φορτηγου!! και τις χρησιμοποιουν αρκετοι για να λυσουν παρομοια προβληματα....ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ...ΚΑΝΕΙΣ?????????
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
odyssey
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
HONDA!!!!! Γιατι; | BOXER | Διάφορα | 20 | 18-08-2011 08:35 |
Γιατι με περνανε τα VSTROM 650? | geolag | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 39 | 11-04-2010 11:05 |
Γιατι ο ΕΛΛΗΝΑΣ ειναι παντα φιλος!!! | Kwstas_kef | Διάφορα | 10 | 08-09-2009 12:50 |