![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστω, τουλαχιστον ενας καταλαβαινει οτι εγω δεν αντιπαραθετομαι με κανεναν!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ολοι το ξερουμε φιλαρακι μας .....ολοι!!!!
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Κρίμα είναι ο άνθρωπος αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσουμε....Πολύ καλά το έγραφε κάποιος στο site που έγραφε την είδηση,'Γιατι πρέπει να θεωρείται βία η ροή ενός ποταμού και όχι οι κοίτες που την περιορίζουν?'
|
|
|
|||
|
|||
|
Τι είπε ο Πάγκαλος στον Χατζηδάκη?
Μαζί ΤΙΣ φάγαμε… ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Parlare,perlare,parlare...................δεν καταλαβα τιποτα.
![]() Λογια,λογια,δηθεν αυτοκριτικη,σκεπτικισμος και κουφια λογια. ![]() Εδω εχουμε καταστραφει οικονομικα,δεν θα εχουμε να φαμε σε λιγο και θα σκεφτουμε την μπριγιαντινη του καθε ψευδοσωτηρα? Αφου αυτοι οι ψευδολορδοι καλυβουν ο ενας τον αλλον,ολοι μαζι τα αρπανε και δεν τιμωρειτε κανεις,ε,ας δωσει ο λαος την δικαιοσυνη .......με οποιο τροπο. Last edited by manosamos; 16-12-2010 at 20:45. |
|
|
|||
|
|||
|
Πότε προλάβατε και τα βγάλατε ;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Στο Πακισταν ζεις νεε μου?
![]() ![]() Σιγα να μην τους βαλουμε και μπουργκα!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρών οι κότες. Δε νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερη παροιμία στον Χατζηδάκη ... Δυστυχώς, τέτοιοι άνθρωποι που νιάζονται για το τομάρι τους, μόνον όταν αυτό κινδυνεύει, αρχίζουν και μαζεύονται. Σε ανθρώπους που έχουν χτίσει έναν τοίχο γύρω τους, και νομικά δεν μπορείς να τους κάνεις να ιδρώσουν, δυστυχώς, αυτός είναι ο δρόμος. Κι εγώ είμαι κατά της βίας, αλλά σε τέτοια περίπτωση, είναι μονόδρομος.
Ο Παπαδάκης λέει να αντιδράσουμε σαν Έλληνες. Αυτό ίσως θα είχε αποτέλεσμα, αν και αυτοί που καλούνται να πάρουν το μήνυμα είναι Έλληνες (με την ευρύτερη σημασία, κι όχι της καταγωγής μόνο). Κάποιος φίλος είπε να μην πληρώσουμε ΔΕΗ, νερό, ΟΤΕ κλπ. Αυτά όμως, αν δε τα πληρώσεις, κόβονται! Για μια ώρα κόβεται το ηλ. ρεύμα και τρελαίνεσαι, δεν έχεις θέρμανση, δεν έχεις φαγητό ... δε γίνονται αυτά. Όσον αφορά το τυχόν βόλεμα, που ίσως βρήκαμε μερικοί με την ατιμωρησία, άρα μαζί τα τρώγαμε τρόπον τινά, δε ξέρω τι μπορεί να έχει φάει π.χ. η μάνα μου, χήρα γυναίκα με 400 ευρώ σύνταξη του συγχωρεμένου! Το πολύ - πολύ, να έφαγε καμμιά ντομάτα από τον κήπο της! Υπάρχουν μερίδες συνανθρώπων μας που πραγματικά, υποφέρουν! Σε πολλούς τομείς! Κι αυτά τα λαμόγια, είναι ταγμένα να τους προστατεύουν. Αυτό που έπαθε ο Χατζηδάκης, αξίζει σε σχεδόν σε όλους τους! Κι ο επόμενος που θα αναλάβει, θα ξέρει τι τον περιμένει. Φωνή λαού, οργή Θεού! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πόσο ζημιογόνα είναι τα smartphones όταν δεν τα έχεις; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 13-08-2010 15:16 |
| Μάθετε τα πάντα για τα αντιβιοτικά | skippybi | Υγεία | 1 | 04-11-2009 20:26 |
| Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 18:38 |
| Θα τα εκατοστήσουν τα περισσότερα μωρά | skippybi | Υγεία | 4 | 06-10-2009 22:57 |
| Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 18:36 |