![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τι εννοεις αδερφε μου χαλασε;πες μας κατι πιοσυγκεκριμενο...το εχεις παει σε μαστορα;εχει τρυπησει;εχει σαπισει;σορρυ που πιεζω..αλλα ζητας βοηθεια και ψαχνομαστε οπως ειδες να σε βοηθησουμε.... παλιοπαιδα...ησυχα με τα μουστακια μου.ε;χιχιχι...! |
|
|||
|
|||
![]()
tripise, to plastiko exei mia rogmi sto plastiko meros tou psigeiou.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αντώνη καλησπέρα! Άν θέλεις, δώσε καμμιά πληροφορία παραπάνω γιά να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Θέλεις να αγοράσεις καινούργιο ψυγείο? Θέλεις μεταχειρισμένο? Θέλεις να επισκευάσεις το παλιό? Δεν καταλαβαίνουμε τι ακριβώς ζητάς. Επίσης, καλό θα ήταν να γράφεις στα Ελληνικά σε παρακαλώ γιά να μην μας "βγαίνουν" τα μάτια με τα Greeklish. Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
εχειςσκευτει να το κολλησεις,;και αν θυμαμαι...με πασα επιφυλαξη..πρεπει να..ταιριαζουν και αλλα ψθγεια(αν θυμαμαι απο πηγασο..)επαναλαμβανω με πασα επιφυλαξη...παντως,αν η ρωγνη δεν ειναι μεγαλη,καλυτερα να το κολλησεις αδερφε...η ψαξε για νεα/μεταχειρισμενα ανταλλακτικα,απο.....
Moto-bins - BMW Spare Parts and Accessories for Motorcycles - Index Motorworks - BMW Motorcycle Spares - home |
|
|||
|
|||
![]()
σωστος ο πατρινος!!!
μας έχεις μπερδεψει αδερφακη μου.... η γνωση και η εμπειρια υπαρχουν...αλλα ξεκθαρισέ μας τι θες...; |
|
|||
|
|||
![]()
Αν κολλάει, να το κολλήσω.Αλλιώς να βρω ανταλλακτικό μεταχειρισμένο.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τελικά κολλαει? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ταλικά βρήκα και το κόλλησα, όλα ενταξει, ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Πες μας κάτι παραπάνω φίλε μου. Από τι υλικό ήταν το ψυγείο;;; Πλαστικό ή μεταλικό;;; Που το κόλησες και πόσο σου πήγε;;;; Κάποιος άλλος θα χρειαστεί τις πληροφορίες σου ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΨΑΧΝΩ 1150GS | basilis76 | Ζήτηση | 19 | 17-11-2010 10:19 |
ΨΑΧΝΩ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 1150 GS | basilis76 | Ζήτηση | 3 | 08-11-2010 16:22 |
ΨΑΧΝΩ κοτσαδόρο Χ3 2.0/2008 | Albatros | Αυτοκίνητο | 7 | 07-09-2010 17:56 |
ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ JACKET... | paros | Ένδυση | 5 | 23-07-2010 01:07 |
ΨΑΧΝΩ CR-125 | sakis656 | Ζήτηση | 4 | 12-01-2010 21:40 |