![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Να σχολιάσω??
Να φτιάξω κάτι παρόμοιο στο fotoshop και να τους στείλω?? Ας πάω να φάω το μεσημεριανό μου και θα το σκεφτώ καλύτερα.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και αυτό ισχύει για δυο τρία thread αυτών των ημερών και για άπειρα ποσταρίσματα που έχουν γίνει. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λέει το σλόγκαν της γελοιογραφίας: All you can eat. Όχι καλοί μου Ευρωπαίοι… I CAN EAT IT ALL. Και εσάς μαζί.
![]() Εσείς μας ταΐζατε τόσα χρόνια. Τώρα τι πάθατε? Επίσης δεν βλέπω πουθενά την Ιρλανδία ![]() Καλάβρυτα – Καλάβρυτα τι ρέει καλά εκεί? (Καλά Βρυτα). Το αίμα των προγόνων μας ρέει από τους αλήτες τους Γερμανούς. Τι πάω και θυμάμαι και εγώ… μήπως έπρεπε να μην τους διώξουμε με την ΒΙΑ αλλά να τους παρακαλάγαμε να φύγουν από την χώρα? Μήπως ήμασταν λίγο απολίτιστοι στην συμπεριφορά μας, προς το πολιτισμένο γένος των ανθρώπων, που μας έδειξε το δάχτυλο της ‘Αφροδίτης της Μήλου’? Μήπως πρέπει να πιστέψω το ‘μαζί τα φάγαμε’ του γουρουνοΠάγκαλου και να κάνω την πάπια αντί το γουρούνι? Μπα το γουρούνι θα κάνω. Και θα πάω, σαν έκτος καβαλάρης της αποκαλύψεως, αχ καθηγητά μου, την Κυριακή την βολτούλα στην ΑρκαδοΑχαΐα με την με Γερμανικό δάνειο αγορασμένη Γερμανική μου μηχανή και θα φάω με Γερμανικά δανεικά, τα δικά μου Ελληνικά γουρουνόπουλα. ![]() Στην υγεία της Μέρκελ… γουτς – γουτς. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Από τη γελοιογραφία λείπει ο βοσκός που τα ταΐζει για να παχύνουν κι έπειτα να τα σφάξει... Αλλά δεν σφάξανε...Μη φάτε, έχουμε γλαρόσουπα εντός ολίγου....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Και εμενα δεν μου αρεσει Κωστη μου,αλλα το γραφω στα @@@ μου. Ειδάλλως,θα πεσουμε στο επιπεδο των ισλαμιστων που ειναι ετοιμοι να σκοτωσουν για ενα χαζο σκιτσο του μωαμεθ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην πτοείστε αδέρφια.
Ψηλά την κεφαλή................ |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Συμφωνώ !!!
|
||||
|
||||
![]() Βαστάμε όσο μπορούμε Νάπο, αλλά και οι αντοχές, έχουν τα όριά τους ... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Και η κρίση έχει χιούμορ....... | pepax66 | Χιούμορ | 7 | 14-12-2010 20:12 |
schuberth s1 pro beta black | z_atomic | Κράνη | 4 | 23-09-2010 13:04 |
Οικονομική κρίση.....και χιούμορ!!! | essel | Χιούμορ | 4 | 24-11-2009 09:54 |
Ταξίδι-Ευρωπαϊκό κομμάτι Μεσογείου | Thanos | Ταξίδια στο εξωτερικό | 12 | 26-06-2009 21:14 |
Dainese Black | soter3gm | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 11-05-2009 22:21 |