![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και εγω,αλλα την αφησα στο ξυλοκαστρο......
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ουτε αυτη μου κανει........εχω αλτσχαιμερ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πάρε το ποδηλατο τότε..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς στην Ελλάδα που να χρησιμοποιεί αυτήν την κλειδαριά για το κράνος. Αν έχεις δε καλό κράνος, ούτε να διανοηθείς να το βάλεις στην μπαγκαζιέρα. Θα στο βουτήξουν και από εκεί, χωρίς μάλιστα να βρεις παραβιασμένη τη βαλίτσα σου...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον κακώς ανέφερα το τριβάλιτσο μιας και δεν ήθελα να το σχολιάσω.
Αυτό μου εντυπωσίασε αρνητικά είναι το topcase και για αυτό μιλούσα, όχι για τις πλαϊνές. Το topcase της bmw ΕΠΡΕΠΕ να χωράει ένα οποιοδήποτε κράνος (για να μην πω 2 κράνη) και κάποια πράγματα. Οι πλαινές όντως είναι κατά κανόνα για ταξίδι. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το λαμόγιο που θα στο κλέψει και θα κόψει το λουράκι του κράνους για να στο πάρει, εξ ορισμού δεν έχει το μυαλό να καταλάβει ότι χωρίς λουράκι και λυτό, είναι άχρηστο το κράνος...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πάντως μπερδεύτηκα λίγο με το topcase που λέτε ότι δεν χωράει κράνος. Αναφέρεστε στο vario; Γιατί το αλουμινένιο στο GSA μέχρι στιγμής έχει χωρέσει όλα τα κράνη, εκτός από του Περικλή που φόραγα τις Αποκριές!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το Apple iPad στα Multirama | MARK | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 14-04-2010 15:19 |
Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου!!! | georgekostas | Διάφορα | 9 | 11-11-2009 19:37 |
Το μεγαλύτερο μηχανάκι του κοσμου... | georgekostas | Διάφορα | 14 | 06-10-2009 00:31 |
Το Shake It στα Κυπριακά! | Alext | Χιούμορ | 4 | 08-09-2009 17:05 |
Το μεγαλύτερο τούνελ στον κόσμο! | Arkas | Περιβάλλον | 5 | 20-06-2009 19:48 |