![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω πάλι τα βλέπω πιο απλα τα πραγματα και δεν προσπαθω να φτιαξω ''συνεταιρους'' στο μυαλο μου αν και το εισοδημα μου πριν απολυθω φορολογουταν μεχρι και 40%!
Δεν φτιάχνω "συνέταιρους", ΤΟΥΣ ΕΧΩ συνέταιρους. Η παρακράτηση που αναφέρω είναι επί του τζίρου μου και γίνεται ταυτόχρονα με την πληρωμή από τον πελάτη. Τον αναγκάζουν να τους καταθέσει το 20% και στην εκκαθάριση μου επιστρέφουν τη διαφορά. Δηλαδή κάνω μια δουλειά το Γενάρη του '10 και πληρώνομαι τα υπόλοιπα το Σεπτέμβρη-Οκτώβρη του '11 μετά από παρακάλια και ένα σκασμό τρέξιμο. Κατά τ'άλλα ισχύουν οι γνωστές κλίμακες φορολόγησης. Το να μοιράζεσαι επιτόπου τον τζίρο σου μου φαίνεται συνεταιριλίκι! Γιατι να μην τα πληρωνω, οπως κανει ο καθε ευρωπαιος, για να εχω και περιθαλψη, και παιδικους σταθμους να αφηνω τα παιδια μου ολη μερα, και οικογενειακα επιδοματα και επιδοματα ανυπαντρων μητερων και, και..... οπως εχουν και οι λοιποι ευρωπαιοι? Τόσο καιρό που πλήρωνες διόδια είχες Εθνικές Οδούς; Τόσα χρόνια που πλήρωνες ασφάλιση είχες περίθαλψη; Τόσα χρόνια που πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας μήπως απέκτησες δρόμους; Μήπως φταίει η απόδειξη που δεν ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ (και όχι δεν έκοψα) για τη ζακέτα από την Αμερικανική Αγορα, για την υγεία-ασφάλεια-πρόνοια-υπηρεσίες που δεν είχα και δεν έχω. Φυσικά και όχι. Έχεις την εντύπωση ότι οι Ευρωπαίοι δεν φοροδιαφεύγουν; Απλά το κάνουν αλά Ευρωπαϊκά. Και πάνω απ'ολα απολαμβάνουν ήδη ένα κράτος και κάποιες υπηρεσίες που σίγουρα σε παραδειγματίζουν και σου δίνουν κίνητρο για να ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ στη διατήρησή τους (βλέπεις πόσο διαφορετικό ακούγεται από το πληρώνω). Παλιός νοικάρης μας που μένει Δανία μας έλεγε για την ανελέητη φορολογία εκεί και είχαμε φρίξει. Ούτε που σκεφτόταν όμως να φύγει διότι ΖΟΥΣΕ ΖΩΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ. Και στην τελική...σε ποιό σημείο κατάλαβες ότι δεν πληρώνω ή ότι δεν θέλω να πληρώσω; και τους ΦΠΑ μου αποδίδω και τις αποδειξούλες μου κόβω, (τους φόρους εισοδήματος όπως σου είπα τους έχω πληρωμένους από ΠΕΡΥΣΙ) και τα τσιγαράκια μου αγοράζω και τις βενζινούλες μου καίω και θα πληρώσω την ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ Περαίωση, όχι απλά για το φόβο αλλά γιατί στον τρελό πρέπει να λες πάντα ναι!!! Κανονικα Παναγιωτη θα επρεπε οσοι δεν εχουν αποδωσει φορους να δημευεται η περιουσια τους ακομα και αν αυτη εχει μεταβιβαστει σε συγγενη τριτου βαθμο συγγενειας και να πληστειριαζεται! Συμφωνώ και ξαναματασυμφωνώ! Αλλα πως θα πιασει εσενα και εμενα που δεν πηραμε αποδειξη για το ταδε ρουχο ¨η αυτον που δεν εκοψε την αποδειξη ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ?? Αποενοχοποιήσου! Εμένα και εσένα βρε Γιώργη γιατί να μας πιάσει;; Πιο εύκολο δεν είναι να ελέγξει αυτόν;; Εσύ όταν θες να σβήσεις τη μηχανή βγάζεις όλες τις ασφάλειες μία-μία;; Μήπως τραβάς τις μπουζόπιπες;; Όχι βέβαια, κλείνεις το διακόπτη και καθάρισες. Αν θες να ξεριζώσεις κάτι πηγαίνεις στη ρίζα και όχι στα κλαδιά. Αν ΑΥΤΟΙ δεν μπορούν να ελέγξουν τον ΕΝΑΝ τότε δεν τους φταίνε οι ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ που στο κάτω-κάτω στο ξαναλέω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. Και μόνο το ότι υπάρχει-υπήρχε η επιλογή να σου κόψουν ή όχι απόδειξη είναι τεκμήριο της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ τους και ΌΧΙ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ μας! Οταν εσυ κι εγω δωσουμε πισω αυτα τα οποια ''κλεψαμε'' με το να μην παιρνουμε αποδειξεις για την καθε αγορα μας, δωσουν πισω αυτα που ''εκλεψαν'' αυτοι που δεν εκοψαν αποδειξη για αυτα που πουλησαν......τοτε θα εχουμε ολο το δικαιωμα να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να δωσουν πισω τα ''κλεμμενα'' και οι άλλοι!!! Οι ΑΛΛΟΙ φίλε Γιώργο είναι οι ΑΙΡΕΤΟΙ, οι ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ. Θα χρησιμοποιήσω τις αριθμητικές αναλογίες που έγραψες στο προηγούμενο ποστ και θα σε ρωτήσω... Πρώτα πρέπει να δώσουν τα 8.000.000 ιδιώτες ή οι λίγες χιλιάδες ;;; Εγω παντως προτιμω την 2ωρη εκτονωση μεσω σεξ παρα να γρονθοκοπω καποιον!!!! Μαζί σου και σε αυτό. Έτσι κι αλλιώς.... "το σεξ είναι το πόλο των φτωχών" Clifford Odets Αμερικανός θεατρικός συγγραφέας Last edited by Translatoras; 17-12-2010 at 17:01. |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσο ζημιογόνα είναι τα smartphones όταν δεν τα έχεις; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 13-08-2010 14:16 |
Μάθετε τα πάντα για τα αντιβιοτικά | skippybi | Υγεία | 1 | 04-11-2009 19:26 |
Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 17:38 |
Θα τα εκατοστήσουν τα περισσότερα μωρά | skippybi | Υγεία | 4 | 06-10-2009 21:57 |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 17:36 |