GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 17-12-2010, 16:44
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Τα σπάνε οι λαθρομετανάστες στην Πάτρα κάθε 3 και λίγο...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mario Εμφάνιση μηνυμάτων
οταν ειμαστε έξω απο το χορο πολλα τραγουδια λέμε.ευχαριστώ και συγνωμη για το αγανακτησμενο ύφος
ετσι ακριβως!

οσο για το υφος σου,και λιγα τα λες!
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 17:15
tattoopanther Ο/Η tattoopanther βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Chalkidiki
Μoto: R1200GS

.εξηγούμε για να μην παρεξηγούμε.,.,.
,., δεν επικροτώ καμιά μορφής βια από την μεριά των μεταναστών.,.,
.,.,αλλά ούτε ακροδεξιές λύσεις.,.,.

Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 17:21
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tattoopanther Εμφάνιση μηνυμάτων

ακροδεξια συμπεριφορα στην περιπτωση της πατρας,εχουν οι λαθρομεταναστες...
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 17:22
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:

σωστος,αλλα δυστυχως για να εξισορροπησεις μια δραση θα πρεπει η αντιδραση να ειναι αναλογη!
ετσι οπως εχουν ξεφυγει τωρα τα πραγματα πολυ φοβαμαι οτι μονο με ακρεες λυσεις μπορει να διορθωθουν!
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 17:28
bitter Ο/Η bitter βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: ATHINA

Παιδιά γιατί μπερδευόμαστε με ακροδεξιές και ακροαριστερές λύσεις;;;;
Η λύση είναι μια.Η δημοκρατία.Και η δημοκρατία στην προκειμένη περίπτωση είναι να αδειάσει η Πάτρα από την <<..........>> των λαθρομεταναστών.
Θα μου πεις είναι και αυτοί άνθρωποι (οι λάθρο).
Θα σου πω είναι και αυτοί άνθρωποι (οι Πατρινοί).
Και οι Πατρινοί έχουν κάθε δικαίωμα να είναι σπίτι τους. Και όχι να φοβάται ένα κοριτσάκι να πάει μέχρι το περίπτερο ασυνόδευτο γιατί μπορεί να το βιάσουν
Το συγκεκριμένο μου το είπε ο κουμπάρος μου για τον αδερφό του που μένει Πάτρα.
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 17:39
Senior Member

Από την αποικιοκρατία του παρελθόντος μέχρι τη λεηλασία των φτωχών χωρών από τις πολυεθνικές της Δύσης, με τη βοήθεια διεθνών οργανισμών (ΟΗΕ, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παγκόσμια Τράπεζα, Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου) διαπράττεται ένα έγκλημα σε βάρος των κατοίκων του Τρίτου Κόσμου, πάνω στο οποίο έχει χτιστεί η «ευημερία» της Δύσης. Οι χώρες της Δύσης, εκμεταλλευόμενες τους φυσικούς πόρους και το φτηνό εργατικό δυναμικό αφενός και επιβάλλοντας πολέμους αφετέρου, οδήγησαν τους κατοίκους του Τρίτου Κόσμου στην εξαθλίωση και έκαναν αδύνατη την επιβίωσή τους στους τόπους τους. Μεταναστεύοντας στις αναπτυγμένες χώρες, μεταφέρουν την απελπισία τους στο εσωτερικό των χωρών που ευθύνονται γι' αυτή. Όμως και ως μετανάστες στις αναπτυγμένες χώρες, παραμένουν υπό καθεστώς σκλαβιάς. Η «ευημερία» της Δύσης δεν τους χωράει γιατί δε χτίζεται γι' αυτούς, αλλά πάνω σε αυτούς.
Για το ελληνικό κράτος, το συνοριοφύλακα της Ευρώπης-Φρούριο, οι μετανάστες ήταν και παραμένουν σημαντική συνιστώσα του εργασιακού συστήματος και αποτελούν σε μεγάλο βαθμό το απασχολούμενο εργατικό δυναμικό στα αναπτυξιακά έργα. Όσοι μετανάστες δεν πνιγούν στα νερά του Αιγαίου, δεν σκοτωθούν στα ναρκοπέδια του Έβρου, δεν δολοφονηθούν από τις «τυχαίες εκπυρσοκροτήσεις» των όπλων των αστυνομικών (που πάντα κρίνονται αθώοι στα δικαστήρια), δεν κλειστούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και γλιτώσουν από τη ρατσιστική βία των φασιστικών ομάδων, είναι οι «τυχεροί» που θα αποτελέσουν την πρώτη ύλη εκμετάλλευσης: ένα αναλώσιμο είδος που θα αποτελέσει μια νέα τάξη δούλων στο σκλαβοπάζαρο της μαύρης εργασίας.
Από την αποικιοκρατία του παρελθόντος μέχρι τη λεηλασία των φτωχών χωρών από τις πολυεθνικές της Δύσης, με τη βοήθεια διεθνών οργανισμών (ΟΗΕ, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παγκόσμια Τράπεζα, Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου) διαπράττεται ένα έγκλημα σε βάρος των κατοίκων του Τρίτου Κόσμου, πάνω στο οποίο έχει χτιστεί η «ευημερία» της Δύσης. Οι χώρες της Δύσης, εκμεταλλευόμενες τους φυσικούς πόρους και το φτηνό εργατικό δυναμικό αφενός και επιβάλλοντας πολέμους αφετέρου, οδήγησαν τους κατοίκους του Τρίτου Κόσμου στην εξαθλίωση και έκαναν αδύνατη την επιβίωσή τους στους τόπους τους. Μεταναστεύοντας στις αναπτυγμένες χώρες, μεταφέρουν την απελπισία τους στο εσωτερικό των χωρών που ευθύνονται γι' αυτή. Όμως και ως μετανάστες στις αναπτυγμένες χώρες, παραμένουν υπό καθεστώς σκλαβιάς. Η «ευημερία» της Δύσης δεν τους χωράει γιατί δε χτίζεται γι' αυτούς, αλλά πάνω σε αυτούς.
Για το ελληνικό κράτος, το συνοριοφύλακα της Ευρώπης-Φρούριο, οι μετανάστες ήταν και παραμένουν σημαντική συνιστώσα του εργασιακού συστήματος και αποτελούν σε μεγάλο βαθμό το απασχολούμενο εργατικό δυναμικό στα αναπτυξιακά έργα. Όσοι μετανάστες δεν πνιγούν στα νερά του Αιγαίου, δεν σκοτωθούν στα ναρκοπέδια του Έβρου, δεν δολοφονηθούν από τις «τυχαίες εκπυρσοκροτήσεις» των όπλων των αστυνομικών (που πάντα κρίνονται αθώοι στα δικαστήρια), δεν κλειστούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και γλιτώσουν από τη ρατσιστική βία των φασιστικών ομάδων, είναι οι «τυχεροί» που θα αποτελέσουν την πρώτη ύλη εκμετάλλευσης: ένα αναλώσιμο είδος που θα αποτελέσει μια νέα τάξη δούλων στο σκλαβοπάζαρο της μαύρης εργασίας
Η λογική του «διαίρει και βασίλευε» στον εργασιακό τομέα λειτουργεί προφανώς προς όφελος του κεφαλαίου. Έτσι, σαν να μην έφτανε το κλίμα ανταγωνισμού που προσπαθούν να καλλιεργήσουν στους κόλπους των ελλήνων εργατών, γινόμαστε μάρτυρες μιας άθλιας ρατσιστικής προπαγάνδας που πια δε βρίσκει εύφορο έδαφος μόνο στους κόλπους της γραφικής ακροδεξιάς, αλλά και σε μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Η κοινωνία συντηρητικοποιείται, διαλυόμενη. Η κυριαρχία αποζητά το λόγο της άκρας δεξιάς μέχρις ότου ολοκληρώσει την αναμόρφωση ρόλων που επιχειρεί. Άλλωστε γνωρίζει ότι αυτές είναι μάχες χαρακωμάτων όπως αυτές που έδωσε κάποτε η θρησκεία. Η υπεράσπιση του έθνους-κράτους από κομμάτια της αριστεράς θα ήταν οπισθοδρομική αν δεν ήταν άκρως επικίνδυνη.
Με το σπόρο του ρατσισμού, που φύτρωσε εύκολα στο ελληνικό χωράφι, εξαιτίας του προπαγανδιστικού περιεχομένου της εκπαίδευσης και της επιθυμίας των μεσαίων στρωμάτων να παίξουν το ρόλο του μικροαφεντικού, τα κράτος και τα αφεντικά πετυχαίνουν με μεγαλύτερη ευκολία και την επιδίωξή τους, τη μέγιστη άντληση υπεραξίας από τα καταπιεσμένα στρώματα. Oι κυρίαρχοι επιτυγχάνουν την κοινωνική ανοχή και σιωπή στη στυγνή εκμετάλλευση των οικονομικών μεταναστών, αφενός γιατί οι μετανάστες ζουν υπό καθεστώς ομηρίας και τρομοκρατίας και αφετέρου επειδή οι έλληνες εργαζόμενοι παραβλέπουν ότι έχουν κοινά συμφέροντα, αντιμετωπίζοντας τους μετανάστες ανταγωνιστικά ή εχθρικά.

(ΟΗΕ, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παγκόσμια Τράπεζα, Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου)
.,.,.,.,.,.,.,αυτοί ειναι οι αρχιμαφιόζοι αγαπητοι συμφορουμήτες βάλτε τα με αυτούς .,.,.,και αφήστε τους ταλαίπωρους.,.,.να πάνε στην ευχή,.,

Last edited by tattoopanther; 17-12-2010 at 17:48.
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 18:04
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V

Απόσπασμα:
οι έλληνες εργαζόμενοι παραβλέπουν ότι έχουν κοινά συμφέροντα, αντιμετωπίζοντας τους μετανάστες ανταγωνιστικά ή εχθρικά.

Δεν μου λες εσυ που ξερεις τα πολλά,τι κοινο συμφερον εχω εγω με τον αλλοδαπο εργατη?
Εγω πληρωνωμε με 74 ευρω σε καθε μεροκαμματο,ενω αυτος απο 20(Πακιστανο-αφρικανος) μεχρι 40(αλβανο-ρουμανος).
Το ενσημο μου κοστιζει 35 ευρω,ενω του αλλοδαπου ΤΙΠΟΤΑ.......
Το σωματειο μας τους αποκαλει συναδελφους,αλλα για τα 50 ευρω συνδρομη που πληρωνουν τον χρόνο,πιστευω οτι θα τους αποκαλει και αδελφια......
Στο δια ταυτα.
Κατεβα καμμια μερα στο λιμανι του Περαματος και κανε στους ανεργους μια διαλεξη.
Διδαξε τους οτι τα 74 ευρω που τα πηραν με αγωνες,δεν προκειτε να τα παρουν επειδη κοστιζουν οσο 4 πακιστανοι,αρα τα παιδια τους θα φανε ροκκανιδια παλι.
Φιλε,αν εχω να διαλεξω στην επιβιωση μου και σε αυτη του λαθρομεταναστη,επιλεγω την δικη μου και της οικογεννειας μου.
Για τον μεταναστη να νοιαστεις εσυ και οσοι τους στηριζετε.
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 18:18
giclas Ο/Η giclas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Κύπρος
Μoto: ΒMW HP2 K1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν μου λες εσυ που ξερεις τα πολλά,τι κοινο συμφερον εχω εγω με τον αλλοδαπο εργατη?
Εγω πληρωνωμε με 74 ευρω σε καθε μεροκαμματο,ενω αυτος απο 20(Πακιστανο-αφρικανος) μεχρι 40(αλβανο-ρουμανος).
Το ενσημο μου κοστιζει 35 ευρω,ενω του αλλοδαπου ΤΙΠΟΤΑ.......
Το σωματειο μας τους αποκαλει συναδελφους,αλλα για τα 50 ευρω συνδρομη που πληρωνουν τον χρόνο,πιστευω οτι θα τους αποκαλει και αδελφια......
Στο δια ταυτα.
Κατεβα καμμια μερα στο λιμανι του Περαματος και κανε στους ανεργους μια διαλεξη.
Διδαξε τους οτι τα 74 ευρω που τα πηραν με αγωνες,δεν προκειτε να τα παρουν επειδη κοστιζουν οσο 4 πακιστανοι,αρα τα παιδια τους θα φανε ροκκανιδια παλι.
Φιλε,αν εχω να διαλεξω στην επιβιωση μου και σε αυτη του λαθρομεταναστη,επιλεγω την δικη μου και της οικογεννειας μου.
Για τον μεταναστη να νοιαστεις εσυ και οσοι τους στηριζετε.

συμφονω μαζι σου φυλε απολητα
εδο στη κυπρο να δει τη γινεται
ενας λαθρομεταναστης πυθανο να περνη ακοσον ακουσο 1700 ευρο αν εχει μια γυνεκα κε δυο πεδια
αν εχει πεντε πεδια πανο απο 2500 ευρο
ειληκρινα σας λεο αν επερνα 1700 ευρο το μηνα δεν θα καρφονα ουτε σποντα (προκα)

βουρδουλας που χρειαζεται !!!
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 19:35
Senior Member

η δεν καταλαβαίνετε τι εννοώ.,.,., η δεν θέλετε .,.,.
καληνύχτα.σας.
,
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 20:44
zortal Ο/Η zortal βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: ATHINA
Μoto: gs1200

Απόσπασμα:
η δεν καταλαβαίνετε τι εννοώ.,.,., η δεν θέλετε .,.,.

καληνύχτα.σας.,

sorry και από μένα, αλλά και εγώ δεν σε πολυκατάλαβα.Μήπως εσύ θα ήθελες οι λαθρομετανάστες να γίνουν βασιλικότεροι του βασιλέως, όπως λέγανε παλιά;;;
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης