![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
απολαύστε στυλάκι!και μετά απορούν μερικοί γιατί τις άρπαξε.
|
|
|||
|
|||
![]()
εμ ετσι ειναι!
![]() επρεπε να τις φαει! ![]() ...τωρα πια ειμαι σιγουρος! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είχα και εγώ τις αμφιβολίες μου
![]() ![]() Ο Άνετος... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μου αρεσουν οι ''αντρες'' που φορανε παντελονια και τα τιμουν!!!!!
Αυτοι λοιπόν οι ''αντρες'' αν τους επαιρναν στο κατοπι 20 ''αγανακτισμενοι'' πολιτες να δω τι θα εκαναν...θα καθοντουσαν να το συζητησουν ¨η θα το επαιζαν ''ανετοι'' βαζοντας το στα ποδια???? Και απο οτι βλεπω υπαρχουν πολλοι ''αντρες'' εδω μεσα!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ο μόνος που θα έβγαινε ατσαλάκωτος μιά τέτοια στιγμή θα ήταν κανένας βυλευτής του ΚΚΕ ή έστω ο Μανώλης που είναι και παλιά αλεπού. Ο γιάπης ο Χατζιδάκης μάλλον θα νόμισε ότι έχει καμιά αόρατη ασπίδα. Τότε προφανώς είναι ηλίθιος και ναι συμφωνώ ότι κακώς βαρέσαν έναν ηλίθιο. Κι απ'ότι καταλαβαίνω άντρες είναι μόνο όσοι κάθονται μόνο μπροστά σε ένα πληκτρολόγιο. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Εδώ Γιάννη θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου .... Αλλοίμονο αν φτάσουμε στο σημείο να φοβόμαστε να περπατήσουμε ... Ακόμη κ οι πολιτικοί έχουν δικαίωμα στην "ελεύθερη κυκλοφορία" .... Ο λαός αν δεν συμφωνεί, απλά δεν τον ξαναψηφίζει ... Εν τοιαύτη περιπτώσει, οι πολιτικοί, έπρεπε να κυκλοφορούν μόνο με ελικόπτερο ... Σπίτι - βουλή, βουλή - σπίτι ... Γιατί όλοι έχουν και κάποιους "αντίπαλους" πολιτικά και θα κινδυνεύουν να "μαλιοτραβηχτούν" από τους "απέναντι" .... Όσο για την επίθεση στον Χατζηδάκη, στον τωρινό πρόεδρο της ΓΣΕΕ, όπως κ στον προηγούμενο κ πάλι θα διαφωνήσω .... Οι επιτιθέμενοι, κρύβονται πίσω απ' την ανωνυμία του όχλου κ σαν μπουλούκι επιτίθενται 10,20,50,100 .... σε έναν άνθρωπο ... (ας έχει κ έναν σωματοφύλακα) Αυτό το γεγονός μου θυμίζει τους χουλιγκάνους των γηπέδων, που όταν ΕΝΑΣ απ' την αντίπαλη ομάδα πέσει κάτω, του επιτίθενται καμιά πενηνταριά κ τον κλωτσάνε μέχρι .... αναισθησίας (αν όχι θανάτου) .... Αυτό λοιπόν δεν είναι αντριλίκι κ μην κατηγορούμε αυτούς που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, αλλά κ αυτούς που κρύβονται στην ανωνυμία του όχλου ....
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Aς αρχισουν ολοι οσοι απεχουν να ψηφιζουν και παλι και οι χατζηδακηδες θα φυγουν μονοι τους και θα πανε πισω στα χωρια τους να πουλανε ασφαλειες για τρακτερ.
Εκτος αν αρχιζοντας ξανα να κανουν το ψηφοφορο θυμηθουν παλι τις παλιες δοσοληπτικες συνηθειες.. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω χρόνο τώρα, γιατί πάω εκδρομή, με Γερμανικά δάνεια
![]() ![]() Άντε καλημέρα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα και καλη τυχη.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσο ζημιογόνα είναι τα smartphones όταν δεν τα έχεις; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 13-08-2010 14:16 |
Μάθετε τα πάντα για τα αντιβιοτικά | skippybi | Υγεία | 1 | 04-11-2009 19:26 |
Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 17:38 |
Θα τα εκατοστήσουν τα περισσότερα μωρά | skippybi | Υγεία | 4 | 06-10-2009 21:57 |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 17:36 |