![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εγραψες Κωστη!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() τα γουρουνια! ![]() μονο η βια τους φοβιζει!δεν εχουν ουτε ηθικη,ουτε ευθιξια... ![]() εχουν λερωμενη τη φωλια τους,μου εχουν και σωματοφυλακα... ![]() "η εκδικηση του ...γερου!" ![]() |
|
|||
|
|||
![]() διαβαζει πολυ αυτο το παιδι........αυτος ειναι ο λογος που γραφει
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και να συμπληρωσω, ''επεφημωντας ξυλοδαρμους πολιτικων που εκαναν άλλοι οντας οι ιδιοι κρυβωμενοι''!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οταν ακουω Ελληνες να ονομαζουν ''γουρουνια'' τους πολιτικους τους εκαστοτε πολιτικους τι να πω εγω ¨η τι να πει κανεις!!! Λες και οι ιδιοι δεν ζουν μεσα στην ιδια λασπη.....με συγχωρειτε στην διπλανη λασπη ηθελα να πω με λιγοτερα ''μαυρα'' βεβαια απο την παραδιππλα λασπη...την μεγαλη!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πως εδώ, η "γυναίκα του Καίσαρα", ούτε φαίνεται αλλά ούτε και είναι τίμια... ![]() ![]() . |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και το έγραψα και σε άλλο ποστ. Εσύ έχεις τη δυνατότητα να σχολιάζεις και να κατακρίνεις, εγώ απλά βλέπω το μέλλον που φαντάστηκα για μένα και την οικογένειά μου όχι μόνο να απομακρύνεται, χάνεται εντελώς φίλε μου. Εχοντας ζήσει σε καλά χρόνια, και σε ζηλεύω με την καλή έννοια, δε μπορείς ή δε θέλεις να αντιληφθείς ότι μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας, κι εγώ μαζί, χανόμαστε. Γράφω κάθε χρόνο στη μηχανή χιλιάδες χλμ προσπαθώντας να ζήσω, απλά να ζήσω φίλε μου, και τώρα χωρίς να ευθύνομαι πάνε 10 χρόνια και 3 πτυχία στράφι. Κι επειδή από τα 18 πάω σε όλες τις εκλογές και ψηφίζω, μακρυά από ιδεολογίες, αλλά αυτό που πιστεύω ότι τη δεδομένη στιγμή είναι το καλύτερο, έχω κάθε δικαίωμα να είμαι οργισμένος. Το τελευταίο που έγραψες μέσα στα εισαγωγικά,είναι ανάξιο σχολιασμού. Τις "ευφυείς" προσβολές καλύτερα να μην τις γράφεις. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και να μη βάζουμε όλους τους πολίτες στη λάσπη. Υπάρχουν άνθρωποι, που δουλεύουν παραγωγικά (δε μας ενδιαφέρει ο τομέας) και αποδίδουν τους φόρους τους. Αυτούς, τέτοιοι πολιτικοί, δεν τους κάνουν να αγανακτούν, και να νιώθουν οι μαμάκες της υπόθεσης; Και οι άλλοι πάλι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, που παίρνουν τα φάρμακα και το ψωμί τους βερεσέ, και απέδωσαν στο κράτος ότι έπρεπε ως ενεργοί εργαζόμενοι; Τι να αισθανθούν για τον "μαζί τα φάγαμε" ; Και τα σχολεία με τα ανύπαρκτα κονδύλια, που χρωστάνε ακόμα το περσινό πετρέλαιο, χρωστάνε το χαρτί, τα μελάνια, ότι αναλώσιμο είδος, έχουν απλήρωτες καθαρίστριες, και δεν έχουν χρήματα ούτε για τα είδη πρώτων βοηθειών για το φαρμακείο τους; "Πρώτα ο μαθητής" όμως ... Και τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας της επαρχίας, με τις ελλείψεις σε ιατρικό γαι νοσηλευτικό προσωπικό; Η Σκόπελος αυτή τη στιγμή, έχει στο κέντρο υγείας έναν προσωρινό παθολόγο, που αναπληρώνει τον μοναδικό παθολόγο - διαυθυντή του κέντρου, που αρρώστησε ο άνθρωπος απ' το φόρτο της δουλειάς, ένεκα ο μόνος γιατρός του νησιού. Και μια φορά (αν κάτσει ο καιρός) την εβδομάδα έχουμε παιδίατρο! Απ' τον Σεπτέβρη, τις 4 φορές που 'χω πάει με τα παιδιά άρρωστα κι αγκαλιά, τον έχω πετύχει τη μία! Τα είδη περίθαλψης - πρώτων βοηθειών, τα αγοράζουμε από το φαρμακείο, και μετά πάμε από κει! Το ίδρυμα είναι άδειο. Ή γίνεσαι καλά, ή πας Βόλο (κι αν έχει απαγορευτικό, απλά προσεύχεσαι...) Τι να νιώσω λοιπόν, για τους έχοντες την εξουσία, όταν απ' τη μια επικρατεί αυτή η διάλυση, κι απ' την άλλη αυτοί απλά αδιαφορούν, έχοντας στο μυαλό τους την πάρτη τους και μόνο; Πως να αντιδράσει ένας άνθρωπος που πνίγεται από αυτά, που ούτε το 1/100 δεν έγραψα; Τι θα κάνει ο άνεργος πατέρας, που δε μπορεί να θρέψει τα παιδιά του; Θα δει τον βουλευτή στο δρόμο, και θα του φιλήσει το χέρι; Μάλλον όχι ... Ας μην καταδικάζουμε τις αντιδράσεις του κόσμου. Ο καθένας έχει τα βιώματά του, κουβαλάει τον καθημερινό του σταυρό, κι έχει το λόγο των πράξεών του. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσο ζημιογόνα είναι τα smartphones όταν δεν τα έχεις; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 13-08-2010 14:16 |
Μάθετε τα πάντα για τα αντιβιοτικά | skippybi | Υγεία | 1 | 04-11-2009 19:26 |
Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 17:38 |
Θα τα εκατοστήσουν τα περισσότερα μωρά | skippybi | Υγεία | 4 | 06-10-2009 21:57 |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 17:36 |