![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μήπως έχουν παει βόλτα για να διαπιστωσουν και να μας πουν τα συμπερσασματα τους??? ![]() ![]() ![]() ![]() Ε....... Pepaxxxxxxxxxxxxxxx......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kagelarios......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mύγδαλααααααααααααααααααααα.... ![]() ![]() ![]() Last edited by vasorfa; 19-12-2010 at 18:35. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εμένα πάντως μου σηκώνεται και πριν και μετά ![]() Last edited by pepax66; 19-12-2010 at 21:09. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
γεοα σου ρε πετραν!!! πανταχου παρων... και τα πάντα σηκων!! ![]() ![]() ομως...τι εννοεις σου σηκωνετε και πριν και μετα;;μηπως μπερδευεσε και ειναι μονιμος κάγκελο.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
κατα αρχην...σαν νεοσυλεκτος καβαλαρης.....(με εμπειρια 9 ετων ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με τρίτη μάλλον μόνο ο Βασίλης τα καταφέρνει!!!
Μήπως, λέω μήπως έκανες τις ταρζανιές σου πάνω στην μηχανή, όρθιος και τα λοιπά που κάνεις…. και σου σηκώθηκε? ![]() Εγώ μπορώ μόνο και με την δεύτερη με την Τρίτη μου πέφτει, πρέπει να νοιώθω σαν παιδί κατώτερου θεού? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εκτος απο τον bILLY... ![]() ![]() ![]() ![]() αρκετοι την σηκώνουν με τρίτη....απο ότιο δειαβαζω...και κατ'εξαιρεση με τετάρτη ![]() ![]() ![]() ![]() αν φίλε μου μπορεις να εισια όρθιος μόνο με δευτερα...και πηγαινοντας να το συνεχίσεις σε τρίτη σου......πεφτει...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() για να μπορώ εγω...... ![]() ![]() ![]() μπορείς και εσύ ανδρέα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλως Σας Βρηκα!! | GsDakar | Καλώς ήλθατε | 22 | 03-09-2010 09:59 |
Καλώς Σας βρήκα... | plinakos | Καλώς ήλθατε | 17 | 08-04-2010 22:10 |
Σας θυμιζει κατι? | wolferin | Κόσμος | 11 | 27-09-2009 23:14 |
Σας χαιρετώ | siraxanz | Καλώς ήλθατε | 19 | 27-09-2009 19:40 |
Τα Φωτα Σας........ | edmark | Κοινωνική ευαισθησία | 35 | 03-09-2009 15:21 |