![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγω φιλε μου ΔΕΝ εχω την δυνατοτητα ΠΙΑ να γραψω χιλιαδες επι χιλιαδων χιλιομετρων οπως εκανα μεχρι περυσι!!! Εσυ εχεις!!! Κι ομως ζω!!! και ζω αξιοπρεπως!!! Αν μπορουσαν και ηθελαν να το κανουν ολοι αυτο τοτε θα βαζαμε το κεφαλι κατω θα δουλευαμε και θα σταματουσαμε να ζηταμε και μονον να ζηταμε!! Θα δουλευαμε και μαλιστα περισσοτερο απο πριν για να ανασανουμε γρηγοροτερα!!! Χωρις απεργιες και στασεις εργασιας επιβαρυνοντας ολους τους αλλους επαγγελματιες και μη!!!! Απόσπασμα:
Και που΄σαι, οτι γραφω στο πληκτρολογιο το λεω και face to face στους καφεδες και στις λιγες εκδρομες που λαμβανω πια μερος......δεν κρυβομαι σαν μερικους μερικους!! |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου, οσο γραφονται υβριστικα σχολια προς το προσωπο μου (δες σχετικα προσφατα ποστ στα μηχανολογικα), οσο γραφονται ρατσιστικα σχολια για αφγανους και πακιστανους πεινασμενους απο αυτους που δεν εχουν πεινασει ποτε αλλα τους ενοχλει και κρινουν μονο απο το χρωμα της φυλης προσβαλλοντας εμενα σαν Ελληνα και την χωρα ολοκληρη τοτε φιλε μου θα γραφω οτι θελω και οπως το θελω!! Αν καποιοι θιγονται απο αυτα που γραφω να ανακαλεσουν τα παραπανω ρατσιστικα και θα ζητησω κι εγω δημοσια συγνωμη απο ολους αυτους!!!
Και που΄σαι, οτι γραφω στο πληκτρολογιο το λεω και face to face στους καφεδες και στις λιγες εκδρομες που λαμβανω πια μερος......δεν κρυβομαι σαν μερικους μερικους!![/QUOTE] νομιζω οτι οι λαθρομεταναστες κριθηκαν για τις πραξεις τους στην πατρα...
![]() δηλαδη το σπασιμο του μαγαζιου του γιαννη...... ![]() αν γραφουμε σε αυτο το ποστ,επηρεασμενοι απο κατι αλλο,θα χασουμε τον μπουσουλα.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλα...!
![]() ειναι παλιοκοριτσο! ![]() ολα καλα τωρα? ![]() (σε σενα που μου το σβησες το λεω!) |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
|||||||
|
|||||||
![]() Απόσπασμα:
Φυσικα και αγανακτουν αλλα μηπως μαζι με τα χλωρα καιγονται και τα ξερα? πως να τα ξεχωρισεις?????? Απόσπασμα:
Η χαμηλοσυνταξιουχοι ειναι χαμηλοσυνταξιουχοι διοτι οταν επρεπε να πληρωσουν τις εισφορες τους στα ταμεια ΔΕΝ το εκαναν παρα τα ετρωγαν κατα το δοκουν!!! ''Σιγα να μην πληρωνω ΕΓΩ το κρατος'' ελεγαν τοτε!! Τωρα λενε ''δεν μπορω να ζησω'', στερνη μου γνωσι να σ'ειχα πρωτα!!! Εγω δεν ξερω κανεναν Δ.Υπαλληλο, Ι.Υπαλληλο να παιρνει κατω απο 1300ε συνταξη καθαρα!!! Αντιθετα ξερω πολλους ελαιοχρωματιστες, οικοδομους, μαρμαραδες, πλακαδες που ναι παιρνουν συνταξεις της πεινας!! Ομως οι ιδιοι μεχρι σημερα αν και γκρινιαζουν για το υψος της συνταξης εξακολουθυν να υοπερασπιζονται το ''Σιγα να μην πληρωνω ΕΓΩ το κρατος''!!!! Αρα μαζι τα τρωγανε!!! Απόσπασμα:
Αυτο να το ρωτησεις στους υπευθυνους προμηθειων του καθε σχολειου ![]() Απόσπασμα:
Οταν το 1985 ο κατσιφαρας πηγε να κανει υποχρεωτικη την επανδρωση με Δημοσιους γιατρους τα υπο συσταση τοτε κεντρα υγειας στην επαρχια οι γιατροι του νεοσυστατου ΕΣΥ τοτε κανανε απεργια εβδομαδων!!! παρελυσε ολο το νοσοκομειακο συστημα!! Και εγκαταλειφτηκε η ιδεα προσωρινα δηλαδη ''τιποτε μονιμοτερο του προσωρινου''!!! Φυσικα αφου η μασα γιατρων, εταιρειων ακι φαρμακοποιων ηταν στα μεγαλα κεντρα και δη στην Αθηνα!!! Που ησουνα τοτε εσυ και οι αλλοι αξιοτιμοι επαρχιωτες αλλα και οι Αθηναιοι, Θεσσαλονικεις κ.λ.π? Κατεβηκε κανενας σας στους δρομους να διαδηλωσει και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να πανε με το ζορι γιατροι στην επαρχια??? Οχι φυσικα!! Απόσπασμα:
να μην τους ψηφισεις αυτο να κανεις και να νοιωσεις!! Οσο δεν εκλεγονται τοσο θα συνηδοτοποιουν τα λαθη τους, ενω οσο εκλεγονται λενε ''δεν βαριεσαι'' ραγιας ειναι ο Ελληνας!! Απόσπασμα:
Η ζωη ειναι γεματη εκπληξεις, δυσαρεστες και ευχαριστες!!! Τωρα ζουμε μια δυσαρεστη, ομως τοσο καιρο τι καναμε? Σχεδον προκαλεσαμε αυτην την δυσαρεστη εκπληξη!!! γιατι οταν κερδιζαμε δεν ακουμπουσαμε μια δεκαρα στην ακρη? γιατι οτι βγαζαμε το καναμε αυτοκινητα και διακοποδανεια?? Μηπως ξεχασες οταν περυσι δοθηκαν ελαφρυνσεις για τα μεγαλου κυβισμου αυτοκινητα ποσα 3λιτρα και βαλε πουληθηκαν? Πως να μην πεινασουμε μετα οταν 10 βγαζαμε και 11 ξοδευαμε???? Απόσπασμα:
Αντε λοιπον να παρουμε τα οπλα και ολοι να στραφουμε εναντιον ολων, δικαιων και αδικων!! Ειναι σωστό αυτο? Δεν θα ηταν καλυτερα να δουμε τι μπορουμε να κανουμε εμεις και ο καθενας απο την μεριά του για να μην χαντακωνουμε περισσοτερο τους επαγγελματιες και τυος εργαζομενους σε αυτους στην μαυριλα με τις απεργιες και τις πορειες??? Μηπως θα επρεπε να δουλεψουμε περισσοτερο για να αναπτυχθη αυτη η χωρα και να γινει πιο ανταγωνιστικη δημιουργωντας νεες θεσεις εργασιας? "η μηπως επειδη ο μισθος μας μειωνεται να απεργουμε διεκδικωντας με αυτον τον τροπο κα περαιτερω μειωση του???? |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη ρε Κωστα οι ημεδαποι αναρχικοι δεν εχουν κριθει ποτε για τις πραξεις τους ετσι δεν ειναι? αλλα ουτε και μας ενδιαφερει να κριθουν...ειναι δικα μας παιδια!! διοτι δεν ειδα την ιδια ρατσιστικη διαθεση απο τα μελη για κατι ημεδαπα καλοπαιδα που σπασανε τα μαγαζια στο κεντρο της Αθηνας προχθες και καθε λιγο και λιγακι και που κανανε την αθηνα βιετναμ το Δεκεμβρη του 2008!!!! Εμενα με αποζημιωσε κανεις γαι το μαγαζι μου (αν ειχα) που καηκε??? Γιατι δηλαδη θα πρέπει να τα βαζω με τους πειναλεους του Αφγανισταν και να μην αφησω αναπηρο εναν ημεδαπο που τα σπαει αν τον πιασω στα χερια μου???
Last edited by GeorgeP; 20-12-2010 at 00:12. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
γεια σου ρε νικόλα με τα ωραια σου! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() δε βαραμε? ![]() Last edited by Arkas; 20-12-2010 at 10:55. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσο ζημιογόνα είναι τα smartphones όταν δεν τα έχεις; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 13-08-2010 14:16 |
Μάθετε τα πάντα για τα αντιβιοτικά | skippybi | Υγεία | 1 | 04-11-2009 19:26 |
Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 17:38 |
Θα τα εκατοστήσουν τα περισσότερα μωρά | skippybi | Υγεία | 4 | 06-10-2009 21:57 |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 17:36 |