![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
χμ....βλεπω κατω κατω....συνδεδεμενους εννια χρηστες...εκ των οποιων μόνο οι 3 γραφουμε......
μηπως σε εκείνους...δεν τους σηκώνετε.....; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το δικό μου το καμάρι παιδιά σηκώνετε με το παραμικρό,οσο βέβαια για την ποιότητα και την διάρκεια που μένει σηκωμένο,πρεπει να ακουσετε την κυρια μου
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν κατάλαβα καλά είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας η κυρία σου .
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φιλε μου αυτα ειναι...τα ΜΕΓΑΛΑ μυαλα συναντιόμαστε! ![]() ![]() ![]() είσαι μέγας προφήτης,,,,η επομενη μου απορια ειναι αν ο.....ή..η...... συμετέχοντες στις ΣΗΚΩΜΑΡΕΣ σας το απολαμβανουν ![]() ![]() ![]() εμένα πάντως στις ελαχιστες δοκιμες που εχω κανει...σε κατι....ψιλοσουζάκια για κλανιτσες,,,,δεν εχουν παρει χαμπαρ,,!!!! μάλλον φταιει εκεινο το κέρατο στο εμπρος συστημα το telelever και τρια πουλακια κάθονται....!!!!! υγ,,,,, η κυρια σου απο ότι μου φαινετε εμενα....πρεπει να μας πει πόσο την κρατας όρθια... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() να παρει..... ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΠΡΟΣΤΥΧΑ...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
κατα αρχην...σαν νεοσυλεκτος καβαλαρης.....(με εμπειρια 9 ετων ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μα καλα,,,,ο φαρμακοτρίοφτης που γυρναει?????
μήπως τραβαει σουζες τωρα να μαθει και γραψει σε λιγο ![]() ![]() ![]() Ντινοοοοοοοοοο ![]() ![]() ![]() ![]() μύγδαλα....!!!!(και εσυ) φήμες λένε οτι σουζάρεις με κλειστα ματια---χερια δεμενα πισω απο την πλατη και απολαμβανοντας...πουρακι........ ![]() ![]() ![]() που εισαι βρε παλιο κεντρι?(sting εκ του Top Gear) των 2 τροχων???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΥΓ.... Βέβαια ο Ντινο...θα πρεπει να μας συμβουλευσει αν χρειαζετε και....ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ περιθαλψη....για την συγκεκριμενη πραξη.... ![]() Last edited by vasorfa; 20-12-2010 at 16:29. |
|
|||
|
|||
![]()
Επίσης θέλω να μας πει και ο μοναδικος ΑΝΤΡΑΣ του φορουμ(σορρυ Μανιακ
![]() Andrewwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τη σε εσεν ατο ερωτημα δεν ειναι αν τη σηκωνεις,,,με τη σχεση κ.τλ. ![]() ![]() ![]() ![]() αλλα αν το κανεις με το ΚΡΑΝΟΣ ή χωρις? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
..........................
Έ ψιτ......... ο ανθρωπος που εχει τσακισει όλα τα στατιστικα εδω μέσα....ακουει? ![]() ο ανθρωπος που θα ανοιξει νεα ενοτηατ Ρεκορ Guiness για τα ποσταρισματα σε φορα...ακουει??? ![]() ![]() ![]() εεεεεεε......CP..... ![]() ![]() ![]() ![]() Θα μας πεις και εσυ....???? μην τυχον και δεν γραψεις εδω.......θα το πάρω προσωπικα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |