![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Να τους κρεμάσουμε τους ###### τους βουλευτές.
Να βγούμε από το Μνημόνιο. Να σταματήσουν τα αντιλαϊκά μέτρα. Και μετά τι; Ποια είναι η πρόταση για την κρίση; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
α ρε Ντινόπουλε με τη σημαία της Κάθαρσης...
![]() ![]() ![]() όλα τα σφάζεις όλα τα μαχαιρώνεις... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() οσους ζουν εις βαρος των αλλων ανετα... ![]() οχι για μενα,για το φουκαριαρη το γιο μου! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οι συνάδελφοί σου που έκαναν κολεγιά με γιατρούς και έγραφαν και εκτελούσαν συνταγές πεθαμένων...είμαι σίγουρος ότι το έκαναν για να μεγαλώσουν, να σπουδάσουν και να προικίσουν τα παιδιά τους... Γι' αυτό λοιπόν, μην σηκώνουμε έτσι εύκολα τη σημαία της Κάθαρσης... Σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() για τους αλλους,τους και καλα συναδελφους μου,αυτοι ειναι μετρημενοι και δεν αποτελουν τον κανονα!ειναι κατακριτεοι και δακτυλοδεικτουμενοι απο ολους τους υπολοιπους,γνωστοι στους φορεις και με πλατες στην κυβερνηση... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι σας έλεγα? Και ακόμη είμαστε στον στρατηγικό σχεδιασμό.
Με τετρασέλιδη διακήρυξη που απεστάλη στα γραφεία του Έθνους κάνει «πρεμιέρα» μια νέα οργάνωση που αποκαλείται «Μαχητές των πόλεων». «Δεν ανήκουμε σε πολιτική παράταξη, ούτε έχουμε διασύνδεση με άλλες υπάρχουσες οργανώσεις. Δεν είμαστε τρομοκράτες, όπως θα μας αποκαλέσουν οι φαύλοι πολιτικοί και η καθοδηγούμενη δημοσιογραφία, αλλά επαναστάτες - πολίτες» αναφέρουν. Απαιτούν, άμεση παραίτηση όλων των επίορκων της πολιτικής και δέσμευση της περιουσίας τους, έξοδο από το μνημόνιο του ΔΝΤ, πάγωμα του εξωτερικού χρέους της Ελλάδας, τιμωρία όσων συνυπέγραψαν το μνημόνιο, τιμωρία των εφοριακών που θα προβούν σε κατασχέσεις και σε πλειστηριασμούς, χάρισμα των χρεών των πολιτών από τις τράπεζες, από το Δημόσιο και τους ασφαλιστικούς φορείς και άλλα. Οι συντελεστές της οργάνωσης δηλώνουν ότι θα χτυπούν στόχους στρατηγικής σημασίας εωσότου υποκύψει η εξουσία στις απαιτήσεις του συνόλου, ενώ σημειώνουν ότι «η οργάνωσή τους δεν θα προβεί ποτέ σε ενέργειες κατά της ζωής και της περιουσίας των πολιτών». (όχι των πολιτικών – δική μου σημείωση) «Σημειώνουμε εδώ ότι οι αστυνομικοί δεν είναι ιδεολογικός μας στόχος, αλλά αντιθέτως ζητάμε από αυτούς να συμπορευτούν στο έργο μας» και καταλήγουν με χαιρετισμό στην κίνηση του Μ. Θεοδωράκη και την ίδρυση του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών. Και η μεριά των πολιτικών? Είδατε πώς το πολεμάνε τα μουνόπ.να? Αχ, είπε ο Κρεμαστινός. Αν δεν λειτουργήσουν όλα όπως πρέπει, από το νέο έτος να πάμε σε συγκυβέρνηση... προκειμένου να μην χάσουν την εξουσία, άντε και συγκυβέρνηση. ΠΟΤΕ. Πίσσα και πούπουλα και τα λεφτά στα ταμεία. Η έξοδος από την κρίση και η αλλαγή εξουσίας, στα χέρια των πολιτών και ΟΧΙ των πολιτικών. Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Κάποιοι ξυπνάνε και θα ξυπνήσουμε διεκδικητικά και εμείς μαζί τους. Η λύση θα έρθει μέσα από διαβουλεύσεις πολιτών. Ίσως πάρει χρόνο. Όπως αναφέρω, οι διεργασίες είναι ακόμη στο… ντεμπούτο. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ένα ένα Δημήτρη μου. Ας αρχίσουμε από το πρώτο και βλέπουμε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσο ζημιογόνα είναι τα smartphones όταν δεν τα έχεις; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 13-08-2010 14:16 |
Μάθετε τα πάντα για τα αντιβιοτικά | skippybi | Υγεία | 1 | 04-11-2009 19:26 |
Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 17:38 |
Θα τα εκατοστήσουν τα περισσότερα μωρά | skippybi | Υγεία | 4 | 06-10-2009 21:57 |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 17:36 |