![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω μια εταιρία ρομποτικών μηχανημάτων, και τυχαίνει να χρησιμοποιώ ίδιους Hall sensor με τα bmw. Ένας γνωστός μου, ήδη μου φέρνει συνέχεια για αντικατάσταση. Αν χρειαστεί κάποιος με 120€ και με εγγύηση αντικατάστασης 1 έτους,πμ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν χρειαστεί δηλ. κάποιος, είναι εύκολο έτσι?
|
|
|||
|
|||
![]()
Η διαδικασία έχει ως εξής:
Βγάζεις το λαμάκι με τους αισθητήρες, μου το στέλνεις, και στο επιστρέφω καινούργιο, μέσα σε μία εργάσιμη. Μπορώ να σου στείλω και τεχνικές οδηγίες με φωτογραφίες για την αντικατάσταση. |
|
|||
|
|||
![]()
Πως γίνεται να επικοινωνήσουμε μαζί σου?
εισαι πάτρα βλέπω. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά, το θέμα με τους αισθητήρες τέρμα. Βρήκα καινούργιους αισθητήρες σε πολύ σπέσιαλ τιμές και διάφορους τύπους.
Έχει ως εξής, hall sensor για νέου τύπου φίσσα, με BMW specification μόνο 100€ και έχει και με στρατιωτικές προδιαγραφές 150€ (λένε ότι δεν ξανά χαλάνε ποτέ, κατά πόσο ισχύει αυτό δεν ξέρω) Ρώτησα και για την παλιά φίσσα για έναν φίλο και μου είπαν ότι πολύ σύντομα θα έχουν. Όποιος θέλει στοιχεία με πμ... |
|
|||
|
|||
![]()
εστειλα πμ αλλα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχουν κατέβει και κάτι φίλοι από Αθήνα...Το τηλέφωνο για όποιον χρειαστεί είναι 6974.436.031 |
|
|||
|
|||
![]()
Δώστε περισσότερες πληροφορίες τι ακριβώς κάνουν αυτοί οι αισθητήρες ;
Που βρίσκονται πάνω στην μηχανή ; Χαλάνε και θέλουν άλλαγμα ; ή με την αλλαγή κάνεις αναβάθμιση σε κάτι ; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Δε χαλάνε και τόσο συχνά, αλλά έχει συμβεί κιόλας, κυρίως άμα την χτυπάς με την πίεση στο μπροστινό μέρος του κινητήρα....(Πλώρη) ![]() http://advwisdom.hogranch.com/Wisdom...ll_sensors.pdf |
|
|||
|
|||
![]()
Κατατοπιστικότατος ...... πιο αναλυτικά δεν γινόταν.....
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
HALL SENSORS | PITS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 35 | 09-12-2013 00:28 |
hall sensor 1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 12 | 25-12-2010 15:55 |
Πωλούνται αισθητήρες HALL εκκίνησης για BMW 1100GS | tallspiro | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 25-12-2010 15:40 |
Ζητείται hall sensor για 1100 gs | πάρης | Ζήτηση | 3 | 17-05-2010 19:06 |
To Λεξικό της Κρίσης του Αρκά (όχι του δικού μας του άλλου) | frits | Χιούμορ | 2 | 24-04-2010 06:38 |