![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Στο άσχετο αλλά και μερικά σχετικό...
Όλοι εχουμε ακουστά το υποδειγματικό κρατος της Γερμανίας και τους τυπικούς γερμανους πολίτες. Είναι υποδειγματικοί επειδή έχουν φιλότιμο ή επειδή πέφτει τσεκούρι στο καπάκι? Και ξέροντας ότι υπαρχει έλεγχος και τιμωρία απλά δεν μπαινει στο μυαλό τους να κανουν παγαποντιες? Από την άλλη βρίσκομαι στο φανάρι σαν πεζός και ο δρόμος άδειος και από τους εικοσι περνανε 2 ή κανενας, εκεί έχω μία απορία... Η εφαρμογή των νόμων πειθαρχεί τους ανθρώπους και αυτό μετά τους γίνεται συνηθεια. Έτσι νομίζω. Τι λέει και ο Γιάννης από πάνω που τα ζει? |
|
|||
|
|||
![]()
...επιασα την κορη μου να τραγουδαει στο δωματιο της και με αυτα που διαβασα εδω σκεφτηκα λες να πρεπει να πληρωσουμε πουθενα ????νομιζω περαν της πλακας οτι θα δουμε πολλα ακομα .......
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λες να ζητήσει ο Lemmy δικαιώματα;! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Επιτυχημένο BMW Motorrad GS Challenge στη Γερμανία | george1968 | Διάφορα | 4 | 01-07-2010 00:09 |
Απαράδεκτη απάντηση από Γερμανία | pattakos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 41 | 19-04-2010 17:30 |
Χειμερινές εκπτώσεις( στη Γερμανία) | fmargaritis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 28-01-2010 23:46 |
Μακελειό στη Γερμανία με 15 νεκρούς........... | riko46 | Επικαιρότητα | 7 | 13-03-2009 01:10 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 17:44 |