![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλε Γιωργο χαρας το κουραγιο σου να γραφεις αυτα που γραφεις με τοση θερμη και παθος.
Αποδυκνειεις οτι εισαι το ιδιο κολυμενος με την varadero σου οσο εμεις με την GS μας. Υγ. Οσο και να πιεσα τον εαυτο μου να γινει κατοχος varadero παρα τις τοσες πιεσεις συγκενων και φιλων η αισθηση πανω στην gs για μενα και το οδηγικο μου στυλ ηταν μερα με νυχτα...και αυτο τελικα μετρησε Υγ.Αυτο με τα καυσαερια για την Ελλαδα τουλαχιστον με εκανε και ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αλλα δεν εχω κωλυμα με το Βαραντερο ειδικα, κωλυμα εχω με την μη ενασχοληση μου με τα οχηματα γενικα που κατα καιρους κατεχω!! Αν ειμουν κωλημενος με το βαραντερο ¨η την Χοντα δεν θα επαιρνα GS το 1999!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φίλε έγραψες σε λίγες μόνο γραμές τι σημαίνει αγάπη και σεβασμός για την μοτοσυκλέτα :sm4::sm4: |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
(και για ότι μηχανή και να αφορούσε) όμορφο |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Honda Z50 Monkey 2009....(Μπόμπος).. | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 8 | 10-03-2009 21:42 |
| Αναγνώριση Χρονολογίας Varadero | Vakalos | Άλλες εταιρίες | 3 | 03-01-2009 18:30 |
| ΔΟΚΙΜΗ Honda Jazz 1.4: | arisxios | Αυτοκίνητο | 2 | 27-12-2008 21:50 |
| Ανακλήσεις μοτοσικλετών Honda !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 2 | 22-12-2008 14:12 |
| Το νέο Honda Jazz ψηφίστηκε Αυτοκίνητο του 2009 | teo40 | Αυτοκίνητο | 1 | 14-12-2008 18:21 |