![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=ARGI;281301]
Να χαίρεσαι τα κορίτσια σου Αργυράκο κούκλες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αύριο μάλλον.... επειδή μυρίζομαι ότι θα σηκωθώ στον πίνακα... θα αράξω σπίτι μπροστά στο τζάκι με καποια ταινία... και θα πάρω χαρτί να δικαιολογήσω την απουσία...
![]() Δεν είμαι τώρα για να εξετάζομαι ενώπιος ενωπίω και να παίρνω κατω απ' τη βάση... ![]() Την αγάπη μου... ![]() ![]() Last edited by CPretenteriS; 28-12-2010 at 13:39. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Hekima;281311]Σόφι μου, σε ευχαριστώ πολύ....
Πράγματι στην οικογένεια έχουμε δύο κούκλες και έναν όμορφο κούκλο...!!!! ![]() ![]() Να είσαι καλά και χαιρετισμούς στον MOD σου....!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=ARGI;281324]
Απόσπασμα:
![]() του μετέφερα τα χαιρετίσματα σου στέλνει τα δικά του ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι... εδώ πήρα 7 στα 8...
![]() Για τον καφέ αύριο μιλούσα... μη μεσηκώσει ο Ντινόπουλος στον πίνακα.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σε ολη την παρέα του καφέ, του περιπάτου, αλλά και του ΜΑΤΖΑΡΕ !!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Κι από εμένα μερικές φωτό
από φιλαράκια που δεν απαθανατίστηκαν παραπάνω... ![]() ![]() Οικογένεια Arkas ![]() ![]() ![]() Nτινό & Θωμάς (tombell) με την κοπελιά του. ![]() Γιώργος Μπακαγιάννης και Ανδρονίκη. ![]() Ντινό και αδελφοί Αγγελόπουλοι Δαναός (danaos) και Νίκος (Νικόλας 33). ![]() Παντελής (Pank) και Γιώργος (George -χοντάκιας, μνημονιολόγος, αντιbmwδάκιας - Ρ). ![]() ![]() ![]() Οικογένεια Ckk. Πραγματικά τα περάσαμε πολύ όμορφα φιλαράκια. Χαίρομαι που το forum μας ενώνει ανθρώπους τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους αλλά με τόσα κοινά στοιχεία και αγάπη! Να είμαστε καλά να το επαναλάβουμε... . |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκπαιδευτική μοτο-εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία - Κυριακή 19 Δεκεμβρίου !!! Πάμεεεεεεεε | CPretenteriS | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 347 | 28-12-2010 14:44 |
Συνάντηση στην Αθήνα της 5/5/2010 !!! | Arkas | Ανακοινώσεις | 0 | 05-05-2010 19:39 |
Εξόρμηση στην Πάρνηθα την Κυριακή 7/2/09! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 03-02-2010 15:56 |
Καφεδάκι την Κυριακή 21-6 στην Μαρίνα Φλοίσβου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 6 | 22-06-2009 13:26 |
Καφές στην Βουλιαγμένη την Κυριακή 18/1 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 21-01-2009 00:20 |