GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Ταξίδια στο εξωτερικό

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 01-01-2011, 19:25
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04
Προεπιλογή Απάντηση: Καλοκαιρινές Άλπεις

[,Όλη η έκτη μέρα αφιερώνεται στην Romantische Strasse, που από ότι έχω ήδη μιλήσει και με άλλα μέλη που την έχουν κάνει, δεν υπάρχει όμοια.

Εχοντας γυρισει χθες το πρωι απο το Romantic Strasse εχω σοβαρες αμφιβολιες για το αν αξιζει τον κοπο να ανεβεις βορεια μονο για αυτο.Εχω κανει πανω απο 10 καλυτερες διαδρομες πεδινες και scenic στην Ευρωπη και εμεινα λιγο απογοητευμενος απο αυτην.
Bαζεις ανετα στο δικο σου ταξιδι αντι αυτης το παραδουναβιο BΙΕΝΝΗ PASSAU..

Κάτι ανάλογο της Grossglockner, αν όχι καλύτερο
Μην συγκρινετε ανομοια πραγματα παρακαλω..
,

Προς ανατολικά την ένατη μέρα θα περάσουμε στους Δολομίτες μέσω περασμάτων, όπως το Passo dello Stelvio στα 2,800μ. και το Passo di Gavia στα 2,600μ. υψόμετρο. Όταν είχα πρώτη φορά πριν από πολλά χρόνια, το τότε αυτοκίνητό μου, μια συλλεκτική Alfa Romeo Duetto με αριθμό αμαξώματος 1,212 / 3,621, ‘αγκομαχούσε’ παρά τα τότε 132hp στα 900 κιλά, διότι δεν υπήρχε πολύ οξυγόνο για να ‘αναπνεύσουν’ τα καρμπυρατέρ της. Περνώντας τα passi, φτάνουμε στην Madonna di Campiglio, όπου και ξεκουραζόμαστε κοιμώμενοι.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑΚΑΚΙΑ!!Πως θα τα κανεις ομως την ιδια μερα?
Μαλλον σχεδιαζεις ναπας στο STELVIO απο BORMIO και πισω αλλα ειναι αμαρτια να αφησεις τη πισω μερια με τις 49 φουρκετες η οποια ειναι και ο λογος που εχει γινει τοσο θρυλικο αυτο το περασμα.

Όπου και φτάνουμε από τον παραθαλάσσιο scenic δρόμο την ενδέκατη μέρα του ταξιδιού μας.

Το εκανα προχθες και μονο scenic δεν ειναι.Η Ιταλια παραπαιει παιδια...

. Σίγουρα όμως δεν είναι τοπικά Four Seasons, διότι το μόνο που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι για έναν ύπνο.

Σωστος!!

Last edited by paschalis; 01-01-2011 at 19:37.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης