GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Κόσμος

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #15  
Παλιό 02-01-2011, 22:12
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Μηνύματα: 19,324
Προεπιλογή Απάντηση: Καπναπαγόρευση και στην Ισπανία........

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Κώστα μου όταν εσύ έρθεις σπίτι μου, σου έχω μια βεραντάρα τεράστια για να καπνίσεις όσο θέλεις. Το ξέρουν όλοι οι καλοί μου φίλοι που έρχονται σπίτι μου τα τελευταία 25 χρόνια και σέβονται και χαίρονται την παρέα. Έχουν μαζευτεί μερικές φορές και 30 άτομα στο σαλόνι που απολαμβάνουν χωρίς κανείς τους να καπνίζει ή να ενοχλείται από αυτό. Μερικοί φέρνουν και τα μωράκια τους γιατί δεν έχουν που να τ' αφήσουν. Το σχολιάζουν και ευχάριστα όταν φεύγουν, που δεν θα κάνουν μπάνιο πριν κοιμηθούν σπίτι τους. Αν εσύ έχεις την βεράντα σου για τους μη καπνιστές φίλους σου, ευχαρίστως να έρθω! Αλλά μη με υποβάλλεις στο μαρτύριο της εισπνοής του καρκίνου σε εσωτερικό χώρο, γιατί από σεβασμό στον εαυτό μου, δεν το επιτρέπω.

Και αν πρόσεξες στο κείμενό μου, το διατύπωσα πολύ ξεκάθαρα ότι κρίνω αυτούς που καπνίζουν μπροστά σε παιδιά και σε μη καπνιστές, και όχι τους γονείς που έχουν το δικαίωμα να κυκλοφορούν ελεύθερα τα παιδιά τους όπου θέλουν και από ευγένεια δεν απαιτούν το αυτονόητο από τους καπνιστές. Εκτός αν μας τρελάνεις και θέτεις υπό κρίση την ωριμότητα ανθρώπων που διανοούνται να κυκλοφορήσουν σε χώρους όπου κάποιος γουστάρει αδιάκριτα και χωρίς να ρωτήσει τους άλλους να φουμάρει!
σε δημοσιους χωρους που επιτρεπετε το καπνισμα.....δεν μπορεις να ρωτας τους γυρο σου για να καπνισεις
τα ιδια πραγματα λεμε πανω-κατω.........εγω θα επιμεινω σε αυτο που εχει ειπωθει πολλες φορες,επιλογη του καταστηματος σε καπνιζοντες ή μη καπνιζοντες(δημοκρατικα πραγματα)
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πρωταθλητής και στην ανθρωπια MARK Κοινωνική ευαισθησία 10 31-12-2010 20:25
Την πρώτη μεταμόσχευση ποδιών προγραμματίζουν χειρουργοί στην Ισπανία pirate Υγεία 7 19-11-2010 01:16
Πιέσεις για διόδια στην Εγνατία οδο και αυξησεις στην Αθηνων-Πατρων! georgekostas Ελλάδα 5 14-12-2009 20:45
Ισπανία - Αγγλία ...Μπάσκετ ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Αθλητισμός 12 13-09-2009 12:21
Ίντερνετ και στην τουαλέτα skippybi Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games 11 03-09-2009 14:36


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:48.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!