04-01-2011, 18:59
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Λάδια κινητήρα...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS
Διαβάζω διάφορα, δεν τα κατανοώ και το χειρότερο τα μεταφέρω παραλλαγμένα όπως με βολεύουν … τι είμαι??? Αυθεντία μηχανολογίας !!!Εύγε μου !!!Δοξάστε με!!!
Τι σχέση έχει η υγρασία * στα κάρτερ και οι παράγοντες φθοράς του λαδιού με την στάθμη του λαδιού ……..
*ακόμα και να ψύξουμε έναν κινητήρα δεν θα βρούμε παρά ελάχιστα γραμμάρια νερού ,η φθορά , οξείδωση κ.α. είναι άσχετα της στάθμης…
Η βαλβίδα – θερμοστάτης παρακάμπτει το ψυγείο και στέλνει τα λάδια ξανά στο κάρτερ μέχρι να ανέβει η θερμοκρασία , ανεμιστήρα έχουν τα RT και λειτούργει αυτόματα ,χωρίς διακόπτη στο τιμόνι απ΄ότι γνωρίζω , κάτοχοι RT μπορούν να διαφωτίσουν.
Αυτή η παραπομπή Lancia Lybra / Λιπαντικά, α΄ μέρος - Λάδια έχει ενδιαφέρον και πολύ γέλιο γιατί καταρρίπτει γνωστούς ισχυρισμούς του αναρτήσαντα για π.χ. προτίμηση –προτροπή χρήσης απλών ορυκτελαίων , αντιτριβικά πρόσθετα κ.α. Προφανώς δεν διαβάζει όλο το κείμενο που αναρτά `η χρησιμοποιεί ότι νομίζει ότι τον βολεύει `η δεν κατανοεί το σύνολο `η …..
Δεν απαντώ, δεν γραφώ, γιατί θα θεωρηθεί ότι οικειοποιούμαι σάχλες και θα ξαναχτυπήσω 200αρα συμπίεση.
|
Ρε συ κανε μας την χαρη που μονον να κατηγορεις ξερεις!!!!!!!!!!!!!
Προετρεψα κανεναν να χρησιμοποιει ορυκτελαια σε οποιονδηποτε κινητηρα? η μονον για την GS μιλουσα??εεεεεεεεε!!!!
Το σαιτ για την Lancia πανεξυπνε το εβαλα για να καταδειξω οτι υδρατμοι ΝΑΙ δημιουργουνται κατα την καυση και δεν το λεω εγω αλλα ολοι οι κατασκευαστες οχηματων!!!!!!!!! και οι υδρατμοι οταν κρυωσουν τι γινονται?εεεε? νερο γινονται πανεξυπνε!!! και το νερο που παει????στο καρτερ παει?? αρα...? Αλλα που να το καταλαβεις ΕΣΥ!!! ολοι οι άλλοι το καταλαβαν εκτος απο εσενα!!! Αντε γελα τωρα!!!
Βαλε ρε πανεξυπνε σε σειρα αυτα που εχω γραψει και μην καταπιανεσαι απο μεμονωμενα πραγματα που πας και τα κολλας οπου θελεις αφου εσυ ο ιδιος αδυνατεις να τα φιλτραρεις λογω αδυναμιας γνωσεων να το κανεις!!!!!!!
Ανοιξε κανεναν σαιτ να μαθεις και να παραθεσεις εδω με το οποιο να υποστηριζεις την γνωμη σου και αυτα που λες και οχι να ειρωνευεσαι να βριζεις και να λασπολογεις!!!! ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ!!!!!!!!!!
Κανε μου την χαρη ΤΕΟΣΣ και οχι φιλε πια, αν συνεχισεις ετσι με εμενα και με τα υπονοουμενα σου σε εμενα (σε ποστ που αναφερεσαι σε εμενα ανευ παραθεσεων μυνηματων μου) ¨η αν σβηστει το μηνυμα αυτο δηλωνω κατηγορηματικα οτι ο GeorgeP τελειωσε απο το φορουμ αυτο!!!!!
Περιμενω να δω αντιδραση απο τους αντμιν και μετα θα αποφασισω!!!!
Last edited by GeorgeP; 04-01-2011 at 19:45.
|